Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صبح پنجشنبه ایرنا از صندوق بیمه کشاورزی، محمدابراهیم حسن نژاد اظهارداشت: اکیپ های تخصصی ارزیابی، خسارت سیل زدگان بخش کشاورزی را که بیمه نامه دارند، انجام می دهند.
وی اضافه کرد: بیمه گذاران از اکنون می توانند برای انجام فرآیند بررسی خسارت واحدهای تولیدی خود اعم از مزارع، باغ ها، استخرهای پرورش ماهی و غیره به نزدیک ترین شعبه بانک کشاورزی یا دفترهای خدمات بیمه ای مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، در سیل اخیر باغ ها، خزانه های نشاکاری برنج، کشتزارهای دانه های روغنی و مزارع پرورش ماهی و میگو آسیب دید.
وی تاکید کرد: بررسی تخصصی خسارت با دقت کامل بر اساس عوامل خطر زیر پوشش و میزان تعهدات درج شده در بیمه نامه های صادر شده در حال انجام است.
او از کشاورزان خواست برای فعالیت های تولیدی خود بیمه نامه تهیه کنند تا هنگام رخداد آسیب، امکان جبران بخشی از خسارات از طریق سازوکار بیمه کشاورزی فراهم شود.

** لزوم تامین بهنگام حق بیمه سهم دولت
حسن نژاد یادآوری کرد: صندوق بیمه کشاورزی به موجب قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، در زمینه مدیریت بخشی از ریسک های مالی بخش کشاورزی فعالیت می کند و بیش از 150مورد بیمه ای را در زیربخش های زراعت، باغبانی، منابع طبیعی، دامپروری و دیگر عوامل تولید زیر پوشش حمایتی خود دارد.
وی افزود: با توجه به مشارکت دولت در حق بیمه دریافتی به عنوان منابع مالی صندوق بیمه کشاورزی، تامین بهنگام حق بیمه سهم دولت، امکان جبران سریع خسارات را مقدور می سازد.
به گفته وی، از مهم ترین برنامه های امسال، ورود در عرصه بیمه های فراگیر و بیمه دام و آبزیان در کشور است که می تواند سطح گسترده ای از خطرهای بخش کشاورزی را بخوبی و نظام مند پوشش دهد.
به گزارش ایرنا، سالانه به طور متوسط حدود یک میلیون و 500 هزار فعال بخش کشاورزی فعالیت تولیدی خود را بیمه می کنند.
به طور میانگین، بیش از نیمی از حق بیمه محاسبه شده، به موجب قانون بر عهده دولت است که با تامین آن خسارت ها پرداخت می شود.
سامانه جامع بیمه کشاورزی (Core Insurance) با 20سامانه، بانک آماری، اطلاعاتی و مالی ارتباط دارد.
9186/1961/1648
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 بخش کشاورزی برنج سیل کشاورزی مجلس شورای اسلامی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۹۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی ناصحی، روز دوشنبه در نشست خبری گفت: حدود ۲ سال از عمر صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد. هنگامی که این صندوق ایجاد شد، میزان بودجه تخصیص یافته معادل ۵ همت (۵ هزار میلیارد تومان) بود و در سال گذشته به ۷ همت رسید.

وی ادامه داد: در حال حاضر، میزان بودجه تخصیص یافته صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال جاری معادل ۹ همت است.

ناصحی با بیان اینکه موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در کانون توجه قرار گرفته است، افزود: دولت و وزارت بهداشت به موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج توجه کرده‌اند و بیمه‌های پایه در جهت پوشش خدمات گام برداشته‌اند. حدود ۲ سال از عمر صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد اما از شاکله بسیار خوبی برخوردار است.

وی درباره بیماری‌های تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج گفت: ۱۰۷ گروه از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش قرار دارند.

کد خبر 6098116 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • آغاز ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی صندوق تامین خسارت های بدنی
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟