Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@02:15:49 GMT

مخالفت اکثریت اعضای شورای امنیت با اقدام ترامپ

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۴۰۱۲۱

اکثریت اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد در نشست شب گذشته خود با اقدام اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان اشغالی سوریه مخالفت کردند.

به گزارش تسنیم، اکثریت اعضای شورای امنیت تاکید کردند جولان سرزمینی متعلق به سوریه است که اسرائیل آن را اشغال کرده و قطعنامه‌های سازمان ملل هم آن را تایید کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اعضای شورای امنیت در این نشست که به اوضاع خاورمیانه می‌پرداخت، تصریح کردند اقدام یکجانبه با قواعد و مقررات نظام بین المللی و منشور سازمان ملل تعارض دارد و قوانین بین المللی الحاق اراضی با نیروی زور را ممنوع کرده است.

ولادیمیر ساورونکوف معاون نماینده سوریه در سازمان ملل بار دیگر بر مخالفت با اقدام ترامپ درباره جولان اشغالی سوریه تاکید کرد و موضع کشورش را در تطابق و هماهنگی کامل با قوانین بین المللی دانست.

وی اظهار داشت گام‌های یکجانبه آمریکا درباره جولان اشغالی سوریه نقض قوانین بین المللی به شمار می‌رود. وی درباره پیامد‌های چنین اقدامی بر ثبات منطقه هشدار داد.

معاون نماینده روسیه در سازمان ملل از ایالات متحده آمریکا خواست از شیوه هدفمند خود و نقض قوانین بین المللی دست بردارد، چرا که این شیوه محکوم به شکست است و اعلام آمریکا درباره جولان اشغالی سوریه، وضعیت قانونی آن را تغییر نمی‌دهد.

نماینده چنین در سازمان ملل هم در نشست شورای امنیت تصریح کرد سازمان بین الملل در قطعنامه‌های خود تاکید کرده است که جولان سرزمین اشغالی سوریه است. وی بار دیگر بر مخالفت چین با تغییر این وضعیت تاکید کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه، نماینده جمهوری دومینیکن در سازمان ملل هم در این نشست خاطر نشان کرد جولان سرزمین اشغالی متعلق به سوریه بر اساس قطعنامه‌های سازمان ملل است. وی خاطر نشان کرد تبعیت نکردن از این قطعنامه‌ها مغایر با قوانین بین المللی است و در برابر رسیدن به ثبات در منطقه مانع تراشی می‌کند.

نماینده جمهوری دومینیکن بر موضع کشورش مبنی بر احترام به حاکمیت سوریه و حفظ وحدت و سلامت ارضی و یکپارچگی و استقلال آن و دخالت نکردن در امور داخلی این کشور تاکید کرد.

نماینده بلژیک در سازمان ملل هم تصریح کرد اقدام یکجانبه آمریکا درباره جولان، اقدامی غیرقانونی و نقض آشکار قوانین بین المللی به شمار می‌رود. نماینده آفریقای جنوبی هم اقدام آمریکا را یکجانبه و مغایر با قوانین بین المللی و ناقض آن توصیف کرد.

نماینده پرو در سازمان ملل هم بر مخالفت کشورش با الحاق اراضی از راه قهریه و زور تاکید کرد که این موضع همسو با منشور سازمان ملل و اصول قوانین بین المللی است. وی خواستار پایبندی به قطعنامه‌های صادره از سوی شورای امنیت در این زمینه (جولان اشغالی سوریه) شد.

نماینده اندونزی در سازمان ملل نیز تاکید کرد اقدام ایالات متحده نقض بسیار خطرناک قوانین بین المللی است و هرگز پذیرفتنی نیست و این اقدام اعتبار شورای امنیت را زیر سئوال می‌برد.

از سوی دیگر منصور العتیبی نماینده کویت در سازمان ملل گفت: جولان سرزمین عربی سوریه است که اسرائیل آن را اشغال کرده است و اشغالگری اسرائیل در اراضی عربی از جمله جولان از بیش از پنجاه سال پیش تهدیدی برای صلح و امنیت در منطقه و جهان است و راه حل ثبات منطقه، از طریق تحکیم اشغالگری و تلاش برای تحمیل آنچه می‌خواهند بر دیگران ممکن نیست، بلکه با عقب نشینی اسرائیل از اراضی اشغالی عربی و اجرای قطعنامه‌های شورای امنیت به ویژه قطعنامه‌های شماره ۲۴۲، ۳۳۸ و ۴۹۷ امکان دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: تابناک شورای امنیت سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۰۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان برنامه و بودجه کشور، در این نشست که روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه به ریاست رییس امور انرژی سازمان برنامه و بودجه کشور و با حضور اعضای این کمیسیون و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، گزارش پیشرفت پروژه «مطالعات مدیریت و اصلاح سبد (عرضه و تقاضای) انرژی کشور مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی ایران»، ارائه و «تهیه مدل سند نقشه راه انرژی کشور» توسط مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی معرفی شد.

همچنین در خصوص نهایی‌سازی سازوکار جبران خسارت دارنده گواهی‌های صرفه‌جویی بازار بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست، بحث و بررسی شد.

اعضای کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی نیز در ادامه نشست، به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند امنیت انرژی ایران در شورای عالی امنیت ملی تصویب شد
  • برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳
  • دادگاه لاهه و دوراهی حق‌گرایی و غرب‌گرایی
  • رد ادهاهای رژیم اسرائیل درنامه ایران به شورای امنیت
  • ایروانی: هیچ یک از گروه‌های مقاومت در اقدام مشروع ایران علیه اسرائیل دخیل نبودند
  • نامه ایران به شورای امنیت در رد ادعاهای بی اساس اسرائیل
  • نقش فعال ایران در ارتقای صلح و امنیت بین‌الملل
  • شلیک ۷۰ راکت از لبنان به جولان اشغالی سوریه
  • بارانی از موشک بر سر صهیونیست‌ها/ شلیک ۷۰ موشک از سمت لبنان
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید