Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- بشار جعفري: تنها ابزار جايگزين براي باز پس گيري جولان، استفاده از زور و قدرت نظامي است. جولان بخشي از خاک سوريه است، حتي اگر اسرائيل از حمايت آمريکا نيز برخوردار باشد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبکه تلويزيوني الاخباريه سوريه، بشار جعفري نماينده سوريه در نشست شوراي امنيت براي بررسي اوضاع سياسي و انساني سوريه گفت: ما از روز اول جنگ تروريستي عليه سوريه اعلام کرديم هدف اصلي اين جنگ، به رسميت شناختن و تثبيت اشغالگري اسرائيل در اراضي عربي است و اقدام اخير ترامپ درباره جولان اشغالي اين پيش بيني را تأييد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اين راستا، همه ابزارها براي تجزيه منطقه و تحميل يک واقعيت جديد بر آن طبق اعلامه "سايکس- پيکو" و "بالفور" به کار گرفته شد. کشورهاي استعماري از همه ابزارها از جمله تشويق تکفيري ها و گروه هاي افراطي و حمايت از آنان و بسيج تروريست ها در قالب سازمان هاي ترروريستي استفاده کردند.

"البغدادي" و "الجولاني" ساخته و پرداخته پنتاگون هستند
بشار جعفري افزود: وزارت دفاع آمريکا (پنتاگون) شخصي به اسم "البغدادي" را براي توهين به تاريخ بغداد و شخصي به اسم "الجولاني" را براي توهين به جولان و سوريه ابداع کرد. اقدامات خصمانه عليه سوريه، با گروگان گرفته شدن غيرنظاميان سوري ساکن اردوگاه الرکبان از سوي نيروهاي آمريکايي و سازمان تروريستي همچنان ادامه دارد.
وي افزود: سازمان ملل تأييد کرد 95 درصد آوارگان ساکن اردوگاه الرکبان تمايل دارند از اين اردوگاه خارج شوند و به آغوش وطن خود بازگردند. دولت سوريه نيز همه تدابير را براي انتقال اين آوارگان و پايان دادن به مصيبت هايشان انديشده است.

اميد آمريکا و اسرائيل براي ساقط کردن دولت سوريه به نااميدي تبديل شد
بشار جعفري گفت: اميد آمريکا و اسرائيل به تروريست ها و تحريم و محاصره براي ساقط کردن دولت سوريه، شکست خورد و به نااميدي تبديل شد. روند سياسي حل بحران سوريه بايد با رهبري سوريه و ملت سوريه انجام شود، چرا که بيشتر از هر کسي براي تعيين سرنوشت کشورشان شايسته تر هستند. موضوع قانون اساسي سوريه، يک مسئله حاکميتي محض است.
وي افزود: نماينده آمريکا از کشته شدن يک جوان در آغاز اتفاقات سوريه سخن گفت و اين ادعايي دروغ و بي اساس است.
بشار جعفري تصريح کرد: همگان به اين نکته اذعان دارند که کيمته تحقيقاتي سازمان ملل با وجود اصرار و درخواست دولت سوريه، از رفتن به خان شيخون خودداري کردند.
وي خطاب به نماينده آمريکا گفت: اجازه دهيد آوارگان ساکن اردوگاه الرکبان از آن خارج شوند. چرا اصرار داريد آنها را در اين اردوگاه نگه داريد در حالي که دولت سوريه مقدمات و تمهيدات لازم را براي خروج آنان فراهم کرده است. دولت آمريکا کشتي هاي انتقال کمک هاي انسان دوستانه به سوريه را تحريم کرده است. اگر داعش به پايان کار خود رسيده است، البغدادي و سرکرده هاي اين گروه تروريستي کجا هستند؟ چرا آنها به خاطر اقداماتشان در سوريه و عراق بازخواست و محاکمه نمي شوند؟ چرا سرکرده هاي داعش در خفا نگه داشته شده اند؟
 
تنها راه پس گرفتن منطقه اشغالي جولان، استفاده از زور و قدرت نظامي است
نماينده سوريه در شوراي امنيت با محکوم کردن اقدام رئيس جمهور آمريکا در به رسميت شناختن حاکميت رژيم صهيونيستي بر منطقه اشغالي جولان و تأکيد بر اينکه تنها راه پس گرفتن منطقه اشغالي جولان استفاده از زور و قدرت نظامي است، گفت: اگر آمريکا مي خواهد در حق رژيم صهيونيستي سخاوت به خرج بدهد، پيشنهاد مي دهيم يک يا دو ايالت از ايالت هاي اين کشور را در اختيار اسرائيلي ها قرار دهد.
به گزارش شبکه تلويزيوني الاخباريه سوريه، بشار جعفري نماينده دائم سوريه در سازمان ملل در نشست شوراي امنيت براي بررسي تحولات منطقه اشغالي جولان سوريه گفت: اين نشست به درخواست فوري دولت سوريه برگزار شد. لازم مي دانم در تصحيح کلام دوستان حاضر در جلسه يادآور شوم که عبارت "منطقه اشغالي جولان سوريه" صحيح است نه "بلندي هاي جولان" و عبارت بلندي هاي جولان از سوي رسانه هاي اسرائيلي رواج داده شده است. جولان فقط بلندي و ارتفاعات نيست، بلکه در اين منطقه شهرها، کوه ها، دشت ها و همه چيز وجود دارد.
وي در ادامه با اشاره به حمله هوايي بامداد پنج شنبه به برخي اهداف در حومه حلب افزود: در حالي که ما در اين نشست حضور داريم، "اسرائيل" منطقه الشيخ نجار را در حلب هدف حمله هوايي قرار داد و پدافند هوايي ارتش سوريه با جنگنده هاي متجاوز، مقابله و چند موشک را رهگيري و منهدم کرد.
بشار جعفري اظهار داشت: اجازه دهيد چند جمله از نامه يک کودک سوري ساکن منطقه اشغالي جولان را براي شما قرائت کنم که مي گويد: "من از سرزمين "مجدل شمس" هستم و در سرزميني تحت اشغال به دنيا آمده ام. به جهانيان مي گويم آينده ما را ترامپ يا رژيم اشغالگر تعيين نخواهند کرد".
نماينده سوريه تصريح کرد: سوريه اقدام ترامپ را درباره منطقه اشغالي جولان محکوم مي کند و اين اقدام را صرفا تحرکي يکجانبه از سوي طرفي مي داند که هيچ حقي براي تعيين سرنوشت بخشي از خاک سوريه ندارد. اقدام ترامپ قطعنامه هاي سازمان ملل و شواري امنيت را درباره منطقه اشغالي جولان ناديده گرفت و هيچ انگاشت. شوراي امنيت اذعان کرده جولان، بخشي اشغال شده از خاک سوريه است و اقدامات رژيم اشغالگر، هيچ تأثير حقوقي در واقعيت اين منطقه ايجاد نمي کند. همه قطعنامه هاي بين المللي، اشغالگري اسرائيل را در جولان رد و بر پايان اشغالگري به عنوان شرطي براي برقراري صلح در منطقه تأکيد کرده اند.
وي افزود: برگه و سندي که ترامپ امضا کرد، اقدامي است که هيچ ارزش و اعتبار حقوقي و سياسي ندارد و بيانگر اين است که دولت آمريکا هيچ ارزشي براي سازمان ملل قائل نيست. واشنگتن با اين اقدام به نقش خود به عنوان ميانجي صلح در خاورميانه پايان داد. اقدام ترامپ درباره جولان اشغالي، "سيلي" به جامعه جهاني و چالشي واقعي در مقابل سازمان ملل براي دفاع از مشروعيت بين المللي است.
بشار جعفري با اشاره به واکنش جامعه جهاني در محکوميت اقدام ترامپ درباره منطقه اشغالي جولان گفت: سوريه از مواضع بين المللي که پس از اقدام ترامپ اتخاذ شد، کمال تشکر و قدرداني دارد. اين مواضع انزواي آمريکا و اسرائيل را در جامعه جهاني اثبات کرد. آمريکا در قتل و کشتار مردم، نابودي زير ساخت ها و حمايت از تروريسم در سوريه شريک است. سؤالي که در اينجا سازمان ملل و وجدان جامعه جهاني را خطاب قرار مي دهد اين است که "آيا به خوبي به عواقب نقض قطعنامه هاي خود از سوي آمريکا فکر کرده ايد؟". دولت آمريکا از طريق ايجاد درگيري ها و تنش هاي فرقه اي، جنگ افروزي و آشوب افکني در منطقه براي حمايت از رژيم اشغالگر اسرائيل تلاش مي کند.
وي در ادامه بيان داشت: کوتاهي و بي تفاوتي سازمان ملل در مقابله با اقدام اخير آمريکا درباره جولان اشغالي، راهي پيش روي ملت ها باقي نمي گذارد جز اينکه بايد بر اساس اصل "آنچه با زور گرفته شده است، جز با زور پس گرفته نمي شود" عمل کنند. اگر آمريکا مي خواهد در حق اسرائيل سخاوت به خرج بدهد، از اين کشور دعوت مي کنيم يک يا دو ايالت خود را به اسرائيلي ها ببخشد.
جعفري افزود: هيئت سوريه تلاش هاي نماينده آلمان را براي منحرف کردن نشست از هدف اصلي خود محکوم مي کند. من براي پاسخ به اظهارات غير ديپلماتيک او به خود زحمت نمي دهم. اخيرا شنيده ايم آلمان زير دريايي هاي قادر به حمل سلاح هسته اي را در اختيار اسرائيل قرار داده است، در حالي که همگان مي دانند منافع اسرائيل در تهديد کشورهاي همجوار با آن است.
نماينده دائم سوريه در سازمان ملل در ادامه نشست و پس از سخنان نماينده رژيم صهيونيستي گفت: اقدام آمريکا در به رسميت شناختن حاکميت اسرائيل بر جولان اشغالي، با قطعنامه ها و احکام بين المللي مغايرت دارد و هيئت هاي همه کشورهاي حاضر در اين نشست به جز آمريکا اين موضوع را تأييد مي کنند.
وي افزود: دولتمردان آمريکايي همچنان واقعيت اشغالگري اسرائيل را در بخشي از خاک کشورهاي عربي انکار مي کنند. نماينده اسرائيل در اين نشست از خجالت و شرمندگي حرف مي زند در حالي که معناي آن را نمي داند. سوريه يکي از طرف هاي شريک در روند صلح بوده است، حال اينکه نماينده اسرائيل درباره به رسميت شناخته شدن اشغالگري رژيم متبوعش بر منطقه جولان سوريه هيچ اطلاعات تاريخي ندارد.
بشار جعفري در پايان تأکيد کرد: فرار اسرائيل از صلح، به نفعش نيست و تنها ابزار جايگزين براي باز پس گيري جولان، استفاده از زور و قدرت نظامي است. چه بخواهند چه نخواهند منطقه جولان بخشي از خاک سوريه است، حتي اگر اسرائيل از حمايت آمريکا نيز برخوردار باشد. تلاش هايي در جريان است تا سوريه را تضعيف کند، ولي اين مرحله نيز به پايان مي رسد و در آن هنگام اسرائيل خواهد ديد که جولان چگونه پس گرفته خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پس گرفتن جولان قدرت نظامي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۱۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش اصلی اسرائیل با حزب الله لبنان چیست؟

فرارو- قریب به هفت ماه از آغاز جنگ غزه می‌گذرد. جنگی که از همان نخستین ساعات آغاز آن تا به امروز، حزب‌الله لبنان به عنوان یک بازیگر مهم در محور مقاومت، با تمام توان به حمایت از ملت و مقاومت فلسطین پرداخته و با انجام عملیات‌های مختلف در مناطق شمالی فلسطین اشغالی، سعی کرده تا مانع از گسیل شدن سیلی از نظامیان و تسلیحات رژیم اشغالگر قدس به سمت باریکه غزه شود.

به گزارش فرارو؛ شواهده عینی نیز حاکی از این مساله هستند که شمار قابل توجهی از یگان‌های ارتش اسرائیل برای مقابله با حزب الله لبنان، در مناطق شمالی اراضی اشغالی موضع گرفته اند و همین عدم حضور آن‌ها در میدان‌های جنگ غزه و گشایش یک جبهه تازه علیه ارتش اسرائیل سبب شده تا غزه کمتر تحت فشار باشد. منابع صهیونیست اعلام کرده اند که حزب الله لبنان تاکنون قریب به ۴ هزار موشک و راکت به سمت مناطق شمالی اراضی اشغالی شلیک کرده است.

موضوعی که به آواره شدن بیش از ۲۰۰ هزار صهیونیست از مناطق شمالی فلسطین اشغالی ختم شده است. این مسائل، حامل چالش‌ها و خسارات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی قابل توجهی علیه رژیم صهیونیستی هستند. با این همه حزب الله لبنان علی رغم تمام تهدیدات رژیم اسرائیل، به حملات خود علیه سایت‌ها و مکان‌های نظامی و همچنین شهر و شهرک‌های مختلف در شمال فلسطین اشغالی ادامه می‌دهد. اسرائیل اعلام کرده که نیرو‌های حزب الله باید از مناطق مجاور با فلسطین اشغالی فاصله بگیرند در غیر اینصورت تل آویو به کلیت لبنان حمله خواهد کرد. این در حالی است که بعید به نظر می‌رسد حزب الله لبنان به آنچه مطلوب صهیونیست‌ها است تن بدهد.

در این رابطه، به تازگی برخی منابع مدعی شده اند "اسرائیل کاتس" وزیر امور خارجه صهیونیست‌ها در گفتگو با همتای فرانسوی خود تاکید کرده که اگر حزب الله از مرز‌های مشترک با اسرائیل فاصله نگیرد، این رژیم راهی جز حمله به لبنان و ایجاد یک منطقه حائل، پیش روی خودش نمی‌بیند. در روز‌های گذشته اسرائیل جدا از بمباران مناطق مختلف در جنوب لبنان، کارزاری هدفمند از ترور فرماندهان حزب‌الله لبنان را نیز در دستورکار قرار داده است. موضوعی که با واکنش حزب الله همراه شده و این جنبش نیز به تناسب، حملات مختلف را به عمق اراضی اشغالی انجام داده است.

با این همه، مساله اصلی در این میان این است که چالش اصلی رژیم اشغالگر قدس با حزب الله لبنان، بیش از همه ناظر به اراده و اقدام این جنبش در تغییر بسیاری از معادلات در مناطق مجاور با مرز‌های لبنان و فلسطین‌اشغالی است. موضوعی که به تایید بسیاری از تحلیلگران و مقام‌های ارشد سابق رژیم اسرائیل نیز رسیده است. به طور خاص، ایهود اولمرت نخست وزیر اسبق رژیم اشغالگر قدس تاکید کرده که اسرائیل ابتکار عمل را در مناطق شمالی خود از دست داده و این حزب الله است که دستورکار‌های مطلوبش را به تل آویو تحمیل می‌کند.

البته که یکی از اصلی‌ترین برونداد‌های این موضوع این بوده که حملات مداوم حزب الله لبنان به مناطق شمالی فلسطین اشغالی سبب شده تا جو ناامنی در این مناطق، ته نشین شود و نوعی حس ناکارآمدی در رابطه با نهاد‌های نظامی اسرائیلی در ذهن صهیونیست‌های ساکن در فلسطین اشغالی شکل بگیرد. اسرائیل تقریبا هر آنچه می‌توانسته برای پایان دادن به حملات حزب الله لبنان به مناطق شمالی فلسطین اشغالی انجام داده است. با این حال برونداد تمامی تلاش‌ها و اقدامات آن، هیچ بوده است.

با تشدید تنش‌ها نیز حزب الله لبنان از حیث تسلیحات و تاکتیک‌های نظامی شگفتانه‌های جدیدی را رو می‌کند. این مساله خود چالش‌های جدی تری را برای رژیم اشغالگر قدس ایجاد کرده است.

مثلا در جریان یک حمله پهپادی اخیر از سوی حزب الله لبنان به مناطق شمالی فلسطین اشغالی و به طور خاص یک سایت نظامی صهیونیست ها، بیش از ۲۰ فرمانده نظامی اسرائیل کشته و مجروح شدند. موضوعی که سبب شد تا برخی کارشناسان نظامی در اراضی اشغالی از اشراف اطلاعاتی حزب الله به محل حضور نظامیان اسرائیلی و تشکیل جلسه از سوی آن‌ها ابراز شگفتی کنند.

با این همه، چالش اصلی رژیم اسرائیل در رابطه با حزب الله لبنان این است که پس از گذشت قریب به هفت ماه از جنگ غزه، این رژیم نه تنها نتوانسته به اهداف خود در باریکه غزه دست یابد، بلکه حتی در مواجهه و برخورد با حزب الله لبنان نیز ناتوان بوده و نتوانسته آرامش و امنیت روانی را به شهرک نشینان صهیونیست که ساکن شمال فلسطین اشغالی بوده اند و اکنون از خانه‌های خود فرار کرده اند، بازگرداند.

این معادله از حیث نظامی و اطلاعاتی نوعی سرشکستگی بزرگ برای رژیم اسرائیل به حساب می‌آید. اساسا همین رویکرد حزب الله لبنان نیز بوده که سبب شده تا بسیاری از معادلات بازدارندگی در شمال فلسطین‌ اشغالی تغییر کند. به نحوی که می‌بینیم بسیاری از چهره‌های نظامی و اطلاعاتی اسرائیلی و البته تحلیلگران نظامی این رژیم هشدار می‌دهند که آغاز یک جنگ فراگیر با حزب الله لبنان، می‌تواند جنگ غزه را به یک خاطره خوش برای صهیونیست‌ها تبدیل کند.

دلیل اصلی این موضوع نیز این است که زرادخانه موشکی و تسلیحاتی حزب الله لبنان، میزبان بیش از ۱۵۰ هزار موشک و انواع کلاس‌های پهپادی است. این جنبش به نیرو‌های ویژه و تکاوری نظیر گروه رضوان نیز مجهز است. حزب الله در سال‌های گذشته توانسته یگان‌های زرهی و پدافند هوایی را نیز تشکیل دهد. تمام این معادلات در صورت ماجراجویی بزرگ اسرائیل علیه لبنان می‌توانند سناریو‌های ناامید کننده‌ای را برای این رژیم نوید دهند.

دیگر خبرها

  • اذعان «آسپیدس» به هدف قرار گرفتن ناو ایتالیایی در خلیج عدن
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به هدفی نظامی، اینبار در جولان اشغالی
  • اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل/حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک/ حماس: دستور تخلیه رفح تحولی خطرناک است
  • اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل/حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک
  • هشدار رییس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده‌های روسیه
  • شلیک ده‌ها موشک از لبنان به مقر فرماندهی لشکر جولان اسرائیل
  • هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ نفر/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه
  • شلیک ۷۰ راکت از لبنان به جولان اشغالی سوریه
  • بارانی از موشک بر سر صهیونیست‌ها/ شلیک ۷۰ موشک از سمت لبنان
  • چالش اصلی اسرائیل با حزب الله لبنان چیست؟