Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@03:13:04 GMT

تولید آبزیان از1.2میلیون تن فراتر رفت

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۴۲۵۵۳

رئیس سازمان شیلات ایران گفت: تولید انواع آبزیان دریایی و پرورشی در ایران تا پایان سال ۹۶ از مرز یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن فراتر رفته و برآوردها از افزایش چند براربری در سال قبل است. ناطقان: نبی‌الله خون‌میرزایی در حاشیه بازدید از مزرعه پرورش ماهی قزل آلا نیمه متراکم وابسته به شرکت تعاونی چند منظوره نیاک آمل افزود: این میزان تولید در مقایسه با ۴۰ سال گذشته پیش از انقلاب بیش از ۴۰ برابر افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه افزایش تولید با توجه به شعار امسال که رونق تولید نامگذاری شده در اولویت وهدفگذاری سازمان شیلات نیز قرارگرفته است، ادامه داد: هم اکنون میزان تولید ونیز صید آبزیان در کشور متناسب با برنامه ششم توسعه و اهداف پیش بینی شده است.

وی اضافه کرد، که هنوز آمار مربوط به میزان تولید آبزیان کشور در سال ۹۷ نهایی نشده و با جمع بندی آخرین برداشت ماهیان سردآبی، گرم آبی ودریایی اعلام خواهد شد.

رئیس سازمان شیلات ایران گفت، که برای سال ۹۸ میزان تولید را بیش از برنامه پیش بینی شده خواهیم رساند تا بتوانیم سرانه مصرف درکشور افزایش یابد.

۱۱ کیلوگرم سرانه مصرف ماهی درایران

خون میرزایی، سرانه مصرف ماهی به ازای هر شهروند ایرانی حدود ۱۱ کیلوگرم واین میزان را پایین‌تر ازاستانداردها اعلام کرد وگفت: البته این سرانه در استان مازندران با توجه به موقعیت ممتاز شیلاتی این استان حدود ۴ تا ۵ کیلوگرم بالاتر از میانگین کشوری است.

وی ادامه داد، با افزایش مزارع پرورش ماهی وحجم تولید در واحدهای سطح ونیز توسعه آبزی پروری درکشور، سرانه مصرف ماهی تا پایان امسال، افزایش حداقلی خواهد داشت.

مازندران قطب تولید شیلاتی کشور

معاون وزیرجهادکشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران همچنین به جایگاه مهم مازندران درتولید شیلاتی کشور اشاره کرد وادامه داد، مازندران اکنون قطب فعالیت‌های پیش تولید، تولید و پس از تولید و درمجموع دربرگیرنده فعالیت‌های مختلف وتنوع شیلاتی در کشور است.

خون میرزایی اضافه کرد، که به واسطه شرایط اقلیمی درمازندران، مزیت پرورش ماهیان سرآبی، گرم آبی فعال است و از چند سال قبل نیز پرورش وتولید میگو نیز دراین استان آغاز شده است. منبع: مهر برچسب ها: تولید آبزیان ، آبزیان ، شیلات ، مازندران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تولید آبزیان آبزیان شیلات مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۲۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، اسماعیل نمازی با اشاره به آمادگی نیروگاه‌های کشور برای تأمین برق پیک تابستان امسال، افزود: از این میزان تولید ۶۱ درصد آن مربوط به واحد‌های سیکل ترکیبی است که میزان تولید انرژی آنها با افزایش ۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به حدود ۱۵ میلیون مگاوات ساعت رسیده است.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم با افزوده‌شدن هشت واحد بخار جدید در نیروگاه‌های غرب کارون، عسلویه، فردوسی، خرم‌آباد، سبلان، بعثت پارس جنوبی (دو واحد) و ارومیه شاهد جهش تولید نیروگاه‌های سیکل ترکیبی به‌عنوان واحد‌های تولیدکننده برق دوستدار محیط‌زیست هستیم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی از کارآمدترین روش‌های بهبود راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور به شمار می‌آید که نه‌تن‌ها برای صنعت برق، بلکه برای محیط‌زیست و صرفه‌جویی در مصرف سوخت نیز بسیار مؤثر است و در سال‌های آینده شاهد تأثیر گسترده آن خواهیم بود. نمازی گفت: تنها از محل افتتاح این واحد‌های جدید سالانه دو میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت صرفه‌جویی خواهد شد.

مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه در فروردین‌ماه بخش اعظم برق موردنیاز کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین شده است، گفت: میزان تولید برق واحد‌های گازی در این مدت با افزایش ۱۲ درصدی به چهار میلیون مگاوات و سهم تولید واحد‌های بخاری نیز به ۵.۵ میلیون مگاوات ساعت رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • قبض برق این مشترکان بالای ۲میلیون تومان می‌شود!