Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نمايشگاه گردشگري و صنايع دستي ايران به مناسبت سال نو و جشن نوروز در دهلي نو آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، در مراسم آغاز به کار نمايشگاه گردشگري و صنايع دستي ايران در دهلي نو، «علي چگيني» سفير ايران در هند، «اکهليش ميشرا» مدير کل شوراي روابط فرهنگي هند، سفيران کشورهاي افغانستان، تاجيکستان، پاکستان و شمار زيادي از علاقه مندان به فرهنگ ايران حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علي چگيني سفير ايران در هند در اين مراسم با تاکيد بر اينکه جشن نوروز نشانه صلح و دوستي است، گفت: اين جشن، جشن احترام به ارزش ها و باورها، مهرباني، گذشت و عفو و بخشش، ديد و بازديد و هديه دادن و دوستي است که قدمتي چندين هزار ساله دارد.
اکهليش ميشرا مدير کل شوراي روابط فرهنگي هند نيز در اين مراسم با اشاره به تعلق معنوي دو ملت ايران و هند گفت: در عيد نوروز بايد شادي هاي خود را با ديگران قسمت کرد.
عيد نوروز که جشني با ريشه ايراني است در 12 کشور جهان به رسميت شناخته مي‌شود اما در 9 کشور ايران، افغانستان، تاجيکستان، جمهوري آذربايجان، ازبکستان، ترکمنستان، قزاقستان، قزقيزستان و آلباني با همين نام «نوروز» در تقويم رسمي شان تعطيل است.
مجمع عمومي سازمان ملل متحد 23 فوريه 2010 با تصويب قطعنامه‌اي، روز 21 مارس را در چارچوب ماده 49 منشور سازمان ملل متحد و تحت عنوان فرهنگ صلح به عنوان «روز جهاني نوروز» نام‌گذاري کرد.
116
کليدواژه هند نمايشگاه جشن نوروز

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۲۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

سعید نظری گفت: با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ٣٨٥ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

 معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و ... فعالیت دارند.

 وی بیان کرد: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری