Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اکتشاف سازمان زمین شناسی گفت: حدود ۳۰۰ محدوده معدنی در دستور کار سازمان زمین شناسی قرار دارد که با فعال سازی آن در مناطق محروم کشور شاهد رونق اشتغال و کار برای مردم خواهیم بود

عباس گل محمدی، معاون اکتشاف سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: سازمان زمین شناسی باتوجه به ماهیت کاری که دارد در دو بخش تولید ثروت و حفظ ثروت پیش قدم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: تا پیش از انقلاب اسلامی ایران بیشتر تأکید سازمان زمین شناسی بر تولید داده‌های پایه‌ای زمین شناسی برای کشور بود، چون در ابتدا باید این بخش به انجام برسد، ولی در حدود ۲۰ سال گذشته محوریت موضوع اکتشاف مواد معدنی در دستور کار سازمان زمین شناسی به صورت جدی قرار گرفت.

گل محمدی افزود: با مرور بر سال‌های گذشته متوجه نقص‌های زیادی در زمینه اکتشاف معادن در بخش دولتی و بخش خصوصی چه در معادن بزرگ چه در معادن کوچک می‌شویم، درجه اول اینکه مساحت اکتشاف ما کم است و برای حدود ۷ درصد مساحت کشور تا امروز اکتشاف صورت گرفته است، این در حالی که کشور ایران ظرفیت بسیار بالایی در زمینه اکتشافات معدنی دارد و می‌توان کل مساحت کشور را برای اکتشاف  سرمایه گذاری و هزینه کرد.

معاون اکتشاف سازمان زمین شناسی واکتشافات معدنی ایران تصریح کرد: مبحث دوم، اکتشافات ناقص است، یعنی عمق اکتشافات ما کم بوده است، در بخش خصوصی که معمولا اعماق اکتشافی نهایتا ۱۰۰ تا ۱۲۰ متر است، البته شاید نمونه‌های نادر داشته باشیم که کمی بیشتر کار کرده‌اند، اما میانگین همین عدد و شاید کمتر است. در بخش‌های دولتی هم اگر میانگین بگیریم به غیر از موارد دولتی شاید ۳۰۰ تا ۴۰۰ متر است.

بیشتر بخوانید: واقعی شدن قیمت زغال سنگ موجب جذب سرمایه‌های سرگردان می‌شود

وی اظهار کرد: در حقیقت اکتشافات بزرگ، اکتشافات عمیق است و در چین برزیل، استرالیا و آفریقای جنوبی اگر به آمار‌هایی که وجود دارد توجه کنیم عمق آن شاید دو یا سه برابر اعماقی است که ما در کشور کار می‌کنیم.

گل محمدی در پایان گفت: نقشه‌های مختلف مورد نیاز پایه به خصوص نقشه‌های کاربردی ژئو شیمی اکتشافی، عملیات ژئو فیزیک هوایی برای مباحث اکتشافی در دستور کار است که خروجی آن بالغ بر حدود ۳۰۰ محدوده معدنی مستعد است که این‌ها در دستور کار سازمان زمین شناسی قرار دارد و با فعال سازی آنها که عمدتا در مناطق محروم کشور هستند، شاهد رونق اشتغال و کار برای مردم خواهیم بود و بزرگترین دستاوردی که خواهد داشت توسعه در مناطق کم برخوردار و محروم است.


انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معدن اخبار اقتصادی صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۴۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور

معاون پشتیبانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، گفت: در حال حاضر یک میلیون قطعه زمین در حال آماده‌سازی است که کار بیش از ۶۵۰ هزار قطعه انجام شده و مابقی آن ظرف چند ماه آینده اتفاق می‌افتد. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، علیرضا فلاحی در مراسم تودیع و معارفه معاون پشتیبانی بنیاد مسکن خراسان رضوی با اشاره به اهداف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اظهار داشت: در دوره جدید ریاست بنیاد مسکن، تسهیلات و سهمیه وام‌های سالانه طرح ویژه‌ای که از سال 1384 به تعداد 200 هزار واحد بود، برای اولین بار به 350 هزار واحد افزایش یافت.

وی خاطرنشان کرد: ما با ارتباطات خوبی که با مجموعه وزارت راه و شهرسازی داریم توانستیم برای اولین بار بحث الحاق زمین‌های محدوده شهرها به روستاها را شکل دهیم، از همین رو با توجه به تعهداتی که دولت سیزدهم دارد و قانون 4 میلیون واحد مسکونی که قرار است در 4 سال اتفاق بیفتد، در حال حاضر یک میلیون قطعه زمین در حال آماده‌سازی است که کار بیش از 650 هزار قطعه انجام شده و مابقی آن ظرف چند ماه آینده اتفاق می‌افتد.

فلاحی با بیان اینکه بنیاد مسکن همچون گذشته همواره در کنار مردم است تا مشکل مسکن آنان را حل کند، افزود: ماموریت دیگر ما بحث مسکن محرومین است، از همین رو با توجه به اینکه سازمان ملی زمین بخشنامه ای در سنوات گذشته ابلاغ کرده و محدودیت برای بنیاد ایجاد شده بود، آن دستورالعمل منحل و مقرر شد زمین 50 هزار واحد مسکن برای محرومین را تامین کنیم و امسال این سهمیه نزدیک به 17 هزار واحد است که در دستور کار قرار گرفته است.

افزایش میانگین ساخت سالانه مسکن شهری از 3 هزار به 30 هزار واحد

معاون پشتیبانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت:مسئله مهم دیگر بنیاد مسکن را بحث مسکن شهری ذکر کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه ما درآمد هزینه هستیم، در کنار سیاست‌های کاری خود باید مسکن شهری را فعال کنیم، در واقع میانگین سالانه مسکن شهری تعداد 3 هزار واحد بود که امسال با تفاهم نامه‌های انجام شده قرار است این میزان به 30 هزار واحد برسد، از همین رو اقداماتی در حوزه مسکن شهری در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: ما بیش از 70 درصد از واحدهای مسکونی روستاها را با کمک همکارانمان در کشور و اداره ثبت سند دار کردیم و در یک برنامه مشخص شده که توسط حوزه معاونت عمران روستایی اتفاق می‌افتد، مشکل سند واحدهای باقیمانده نیز بر طرف خواهد شد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • آغاز دور جدید اکتشافات چین در نیمه پنهان ماه
  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور