Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شکست نشست دوم سران آمریکا و کره شمالی در هانوی ویتنام پرده از عمق اختلافات پیونگ یانگ- واشنگتن برداشت. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، دومین نشست سران آمریکا و کره شمالی با هدف خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی در «هانوی» ویتنام در روز‌های ۲۷ و ۲۸ فوریه ۲۰۱۹ (۸ و ۹ اسفند) بی نتیجه و ۲ ساعت زودتر از موعد مقرر پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برگزاری نشست دوم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «کیم جونگ اون» رئیس کره شمالی در پایتخت کشوری که آمریکا سال‌ها پیش طعم تلخ شکست را در آن چشیده بود، به شکل فزآینده‌ای از شکاف عمیق میان طرفین علیرغم سیگنال‌های مثبت و ابرواز امیدواری‌های مکرر طرفین که قبلا از ابراز شده بود، پرده برداشت.  
موضوعات خلع سلاح اتمی کره شمالی، خروج نیرو‌های نظامی آمریکا از خاک کره جنوبی و رفع تحریم‌ها و همکاری‌های اقتصادی آمریکا با کره شمالی محور‌های اصلی این نشست بودند.   بیشتر بخوانید: کره شمالی خود را برای پرتاب موشک آماده می‌کند
اعلام نتایج این نشست نیز به نوعی دیگر تداوم اختلافات را آشکار کرد. در حالی که ترامپ از عدم برنامه ریزی برای برگزاری نشست بعدی و تعهد کیم به تخریب تاسیسات هسته‌ای و چشم پوشی از آزمایشات موشکی و هسته‌ای خبر داد، «سارا ساندرز» سخنگوی کاخ سفید در بیانیه‌ای خبر پایان مذاکرات اتمی دو کشور را اعلام و اظهار داشت توافقی حاصل نشده است.    
این پایان تناقض گویی‌های دولت آمریکا در مورد این نشست نبود. علیرغم اعتراف صریح ترامپ به شکست مذاکرات، تناقض در اظهارات ترامپ و «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در مورد احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات و موفقیت آمیز نامیدن نشست اخیر در رسانه‌های کره شمالی دلایل آشکاری هستند که بر دشواری مسیر مذاکرات تاکید دارند.   بیشتر بخوانید: کره شمالی بازسازی تأسیسات آزمایش موشکی خود را آغاز کرده است
در حالی که ترامپ پیشنهاد کره جنوبی مبنی بر میانجیگری برای برگزاری نشست بعدی در آینده نزدیک به منظور بحث بیشتر درباره این موضوع را با گفتن این جمله که برنامه‌ای برای دیدار سوم با کیم ندارد، رد کرد، پمپئو از ادامه مذاکرات در آینده نزدیک خبر داد.    
کارشناسان امر بر این باورند که کره شمالی به سلاح‌های هسته به عنوان ضرورتی در بقای خود می‌نگرد و اولویت نخست شخص کیم است. با در نظر داشتن این واقعیات، دستیابی به توافق میان آمریکا و کره شمالی چندان منطقی نیست.
البته این شکست در محافل سیاسی آمریکا بسیار خوشایند تلقی شد. زیرا تلاش بی پروای ترامپ به دلیل شکست در اجرایی کردن پروژه دیوار مرزی که مانند خلع سلاح هسته‌ای از وعده‌های انتخاباتی ترامپ بود، سبب بروز نگرانی‌هایی شده بود.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا کره شمالی مذاکرات هسته ای شکست آمریکا ترامپ کیم جونگ اون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۷۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: هر توافقی مشروط به موافقت اسرائیل با خواسته‌های ماست

یکی از مسئولان جنبش حماس با اشاره به اینکه این جنبش همچنان به شروط اصلی خود در هرگونه توافق برای آتش‌بس پایبند است تاکید کرد نزدیک شدن به توافق مشروط به موافقت طرف صهیونیستی با خواسته‌های حماس است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در سایه تحولات جدید مربوط به مذاکرات آتش بس غزه در قاهره «ولید کیلانی» مسئول بخش اطلاع رسانی جنبش حماس فلسطین در لبنان طی سخنانی به جزئیات بحث‌های جاری درباره آتش بس در نوار غزه پرداخته و اعلام کرد که رسانه‌های عبری درباره ساعات سرنوشت ساز برای رسیدن به توافق یا ورود ارتش اسرائیل به شهر رفح در جنوب نوار غزه صحبت می‌کنند. این مطالب منتشر شده در رسانه‌های عبری همان مانورها و فضاسازی‌های قبلی است که تل آویو از روزهای اول مذاکرات سعی در ایجاد آن داشت.

ولید کیلانی در گفتگو با وب سایت النشره اظهار داشت که ما نمی‌توانیم بگوییم به توافق آتش بس نزدیک شده‌ایم؛ مگر بعد از رسیدن به ابتکار نهایی و امضای آن. بعد از پاسخ رژیم صهیونیستی به موضع جنبش حماس در مذاکرات، هیئت این جنبش به منظور روشن شدن برخی نکات مندرج در پاسخ اسرائیل، به قاهره رفت و قرار بر این است که حماس پاسخ پیشنهاد رژیم صهیونیستی را طی ساعات یا روزهای آینده بدهد.

وی تصریح کرد که نزدیک شدن به توافق مشروط به موافقت تل آویو با خواسته‌های حماس بوده و این جنبش از شروط اساسی خود مبنی بر آتش بس جامع و عقب نشینی کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه و بازگشت آوارگان به شمال غزه عقب نشینی نمی‌کند. برخی شاخص‌های مثبت در این زمینه مشاهده شده که می‌تواند دروازه‌ای برای ورود به پرونده اسرا باشد.

این مسئول حماس درباره پیشنهاد جدیدی که در مذاکرات برای آتش بس غزه مطرح شده گفت که اسرائیل اصرار دارد در مرحله اول که 42 روز طول می‌کشد آتش بس دائمی وجود نداشته باشد و در این میان آمریکایی‌ها از تضمین‌هایی درباره تبدیل آتش بس موقت به آتش بس دائمی در مرحله دوم صحبت می‌کنند.

رسانه عبری: ویدئوی حماس زنده بودن 2 اسیر در غزه را ثابت کردحماس: پاسخ رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات را دریافت کردیم

وی در رابطه با پرونده تبادل اسرا نیز اظهار داشت که بحث‌ها درباره تعداد اسرایی که باید مبادله شوند همچنان ادامه دارد.

در حالی که هیئت حماس دیروز برای گفت‌وگو با مسئولان مصری درباره مذاکرات آتش‌بس غزه به قاهره رفته بود، رهبری این جنبش طی پیامی به گروه‌های مقاومت فلسطین به تشریح مواضع این جنبش درباره مذاکرات قاهره برای رسیدن به آتش بس در غزه پرداخت.

در این پیام آمده است: هیئت حماس به قاهره رفت و در آخرین پیشنهادی که به جنبش ارائه شد، درباره چندین موضوع مشورت و رایزنی کرد. این هیئت به توضیحات و نقطه نظرات میانجیگران مصری و قطری در خصوص جزئیات پیشنهاد اخیر گوش فرا داد.

پیش از این «سامی ابوزهری» یکی از رهبران حماس اعلام کرده بود: ما همچنان در حال بررسی پاسخ رژیم صهیونیستی به موضع حماس که از طریق میانجی‌ها دریافت شد هستیم و هنوز برای تصمیم‌گیری جهت پاسخ به آن زود است.

ابوزهری تأکید کرد: جنبش حماس هرگز هیچ توافقی را که شامل توقف کامل تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه نباشد، نخواهد پذیرفت.حماس به برادران مصری و قطری اطمینان داده است که برای دستیابی به توافق جدی است اما تسلیم هیچ فشار آمریکایی نخواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • حماس: هر توافقی مشروط به موافقت اسرائیل با خواسته‌های ماست
  • جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟/ تعهداتی «با تاریخ، با امضا»!
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت