Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون اجتماعی دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به رسیدگی به ۱۷۰۰ پرونده در کانون داوری گفت: در خصوص بیش از ۱۲۰۰ پرونده رای صادر شد.

سید محمد موسوی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان در تشریح اقدامات انجام شده در زمینه پیشگیری‌های وضعی، امنیتی و انتظامی در سال ۹۷ بیان کرد: نقشه خطر پذیری یکی از محله‌های آلوده تکمیل شد و محوریت در تهیه و اجرای طرح جامع پیشگیری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی در محله مذکور در ۲۰ پروژه و ۱۴ فصل و همچنین بر کاهش جرایم و آسیب‌های اجتماعی در منظریه شهرکرد نیز تمرکز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اجتماعی دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری در ادامه خاطرنشان کرد: طرح صیانت از منابع آب استان بومی سازی و اجرا شد به نحوی که پاکترین استان به لحاظ چاه‌های غیر مجاز است.

وی در ادامه به پیگیری جهت بهره گیری رانندگان استان از اپلیکیشن هوشمند اعلام نقاط حادثه خیر (سامانه همپا) اشاره کرد و در تشریح اقدامات انجام شده در سال ۹۷ در زمینه پیشگیری‌های قضایی اذعان کرد: فرآیند دقیق برای فراخوان، شناسایی، تایید صلاحیت و نظارت به موسسات داوری و داوران ترسیم شد و هم اکنون تعداد ۲۰ موسسه در حال فعالیت و ارائه خدمات داوری حقوقی به شهروندان هستند.

موسوی در ادامه به تشکیل کانون داوری استان چهارمحال و بختیاری اشاره و اظهار کرد: به بیش از ۱۷۰۰ پرونده رسیدگی شد و در خصوص بیش از ۱۲۰۰ پرونده رای صادر شد، همچنین درخصوص درخواست ابطال رأی داور (مالی و غیر مالی) تعداد پرونده‌های وارده به دادگستری کل استان تعداد ۱۷۵ فقره و تعداد پرونده‌های مختومه شده در این راستا تعداد ۸۴ فقره و تعداد ۸۸ فقره نیز در حال رسیدگی است

معاون اجتماعی دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: درخواست اجرای رأی داور دراین مدت نیز تعداد ۴۲۶ فقره است که ۳۸۰ فقره‌ی آن اجرا و مختومه گردیده و تعداد ۴۶ فقره‌ی آن در حال اجرا است.

وی در ادامه از اجرای طرح شناسایی و دستگیری محکومان دستگیر نشده ومتواری خبر داد و گفت: پیگیری‌های لازم جهت دستگیری تعداد ۱۲۶ نفر از ۳۵۳ نفر از محکومان متواری شناسایی شده انجام شده است.

موسوی تصریح کرد: تعداد ۲ کارگاه آموزشی برای تعداد ۱۸۱ نفر از قضات سراسر استان با همکاری اداره آموزش دادگستری با موضوعات آشنایی با جرایم رایانه‌ای و سایبری و آموزش حقوق اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری آن‌ها برگزار شد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قضایی دادگستری پیشگیری از وقوع جرم جرایم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۷۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود

به گزارش خبرنگار مهر،محسن مولوی ظهر امروز سه شنبه در مراسم تجلیل از کارگران نمونه استانی و جشنواره امتنان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در روز اول هفته کار و کارگر امسال، اظهار کرد: رکن اصلی جهش تولید کارگران هستند؛ مقام معظم رهبری فرمودند: کارگران و کارفرمایان دو همکار در جبهه نبرد اقتصادی می‌باشند.

وی با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در زمینه فضای اقتصادی کشور و فشارهایی که از سمت دشمنان تحمیل می‌شود، بیان داشت: ما در یک جنگ نبرد اقتصادی تحمیلی هستیم که فرقی با نبرد جنگ تحمیلی دوران دفاع مقدس ندارد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سربازان این جنگ تحمیلی کارگران و کارفرمایان هستند یادآور شد: محقق شدن شعار سال با بازوان توانمند این عزیزان محقق می‌شود.

وی درباره راهبرد اول اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اذعان داشت: هدایت صندوق‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای انجام سرمایه‌گذاری در سطح استان می‌باشد، امسال شاهد عملیاتی و اجرایی شدن طرح‌های سرمایه‌گذاری در سطح استان هستیم و فاز اول حداقل ۴ هزار و پانصد میلیارد تومان حجم سرمایه‌گذاری در سطح استان است که اتفاق می‌افتد.

مولوی خاطر نشان کرد: راهبرد اول نقش بی‌بدیلی برای ایجاد اشتغال پایدار در سطح استان و رفع معظل بیکاری خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال و تعهد راهبرد دیگر اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی است گفت: در سال ۱۴۰۳ توسط ۳۸ دستگاه اجرایی، میزان ۱۲ هزار ۹۵۱ فرصت شغلی در بخش خدمات، صنعت و کشاورزی ایجاد می‌شود.

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: با وحدت و مشارکت کارگران، کارفرمایان، مسئولین دولتی و آحاد دیگر باید بتوانیم نرخ بیکاری را کاهش دهیم.

وی به کاهش نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: امسال با مشارکت و تلاش همه دستگاه‌های اجرایی نرخ بیماری را تک رقمی می‌کنیم.

مولوی خاطر نشان کرد: یادمان باشد از مردانی که بهترین واژه‌های هستی شهید و شهادت را برگزیدند و با نام و خونشان عجین شد غافل نشویم که امروز این آسایش و آرامش را مدیون آن‌ها هستیم.

کد خبر 6093086

دیگر خبرها

  • ۴۴ هزار پرونده در معاونت حل اختلاف دادگستری ایلام مختومه شد
  • بررسی ۵۳ فقره پرونده در دیدار مردمی دادگستری مازندران
  • رسیدگی به ۵۳ فقره پرونده دادگستری مازندران با هدف تکریم ارباب رجوع
  • رسیدگی به ۵۳ پرونده شکایات مردمی مازندران در هفته جاری
  • رسیدگی به ۳۴۰۰ پرونده بافت فرسوده در اردبیل
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در چهارمحال و بختیاری
  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود
  • دادگاه بین‌المللی دادگستری در خصوص پرونده نسل‌کشی آلمان در غزه رای می‌دهد
  • انهدام باند سارقان احشام در چهارمحال و بختیاری
  • پرونده قاچاق ۸۰۰۰ لیتر گازوئیل در دادگستری یاسوج رسیدگی شد