Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباسلعی قزل‌سوفلو در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره پژوهش ها و تحقیقات صورت گرفته در پژوهشکده محیط‌های خشک دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد اظهار کرد: ما در خصوص تولید دانش و فناوری در حوزه خشکی و خشکسالی فعالیت می کنیم که به شدت مبتلا به آن هستیم. مسائل آب، کشاورزی، محیط زیست و ... از جمله زمینه های تحقیقاتی ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: میزان برخورداری ایران از منابع آب های تجدیدپذیر و دریافت بارندگی، یک چهارم متوسط دنیاست، بنابراین خشکی و خشکسالی، پدیده غالب در کشور ماست. لازم است در این خصوص، محتوا و دانش بومی تولید کنیم چون ما متعلق به یک تمدن بزرگ به نام تمدن کاریزی هستیم.

رئیس پژوهشکده محیط‌های خشک دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد با اشاره به تفاوت مباحث «خشکی» و «خشکسالی» تصریح کرد: ما باید دو مقوله خشکی و خشکسالی را از یکدیگر جدا کنیم. خشکی، واقعیت اقلیمی ماست و ما نمی توانیم کشوری را عوض کنیم که بیش از 70 درصدش را مناطق خشک و نیمه‌خشک تشکیل می دهند.

قزل‌سوفلو خاطرنشان کرد: خشکسالی هم پدیده ای اقلیمی است؛ ما سال ها و دوره هایی به نام «خشک» و «تر» داریم. می توانیم در مقابل خشکسالی، سازگار شویم. این اتفاق در گذشته رخ داده است و حتی می توان با خشکی هم سازگار شد.

وی افزود: در خصوص استانداردهای مصرف آب یا ترویج گونه های سازگار با خشکی و خشکسالی، کارهای کمی انجام شده و پژوهشکده ما تلاش دارد در این حوزه، دانش بومی تولید کند.

رئیس پژوهشکده محیط‌های خشک دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد درباره موانع و مشکلات موجود بر سر راه فعالیت های پژوهشی گفت: ما باید فراتر از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی نگاه کنیم. پژوهش در کشور ما، کالای لوکسی است و خیلی خریدار ندارد. بسیاری از جهت‌گیری‌ها و صحبت‌ها، شعاری است و صرفا می گویند تا گفته باشند.

قزل‌سوفلو تأکید کرد: هیچ کسی نمی تواند پژوهش، چیز بدی است. مشکل دیگر این است که ما درگیر مسائل متعدد سازمانی هستیم. به صورت کلی، ما خیلی آماده کارها و حرکت های بزرگ نیستیم و مجموعه دانشگاهی ایران در معنای گسترده، آمادگی چنین حرکتی را ندارد.

وی ادامه داد: از نظر علمی و سطح برخورداری از دانشمندان، پژوهشگران و دانشجویان نخبه هیچ کمبودی نداریم ولی چارچوبی نیست که در کنار هم بتوانیم محصول‌محور پیش برویم. البته برگزاری نشست هایی مانند گردهمایی سراسری رؤسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی امیدوارکننده است. ما باید بتوانیم گفت‌وگو کنیم و حرف بزنیم.

رئیس پژوهشکده محیط‌های خشک دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در خصوص حمایت های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از مقوله پژوهش گفت: دکتر طهرانچی، انسانی بزرگ و دانشمند است که ارزش پژوهش و البته انسان در فرایند توسعه را می شناسد.

انتهای پیام/

168 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد مشهد عباسعلی قزل سوفلو پژوهشکده محیط های خشک دانشگاه آزاد مشهد خشکی و خشکسالی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد مشهد خشکی و خشکسالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۹۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری

علی محمدی ترکاشوند سرپرست معاونت آموزش و نماینده تام‌الاختیار آزمون‌های سازمان سنجش دانشگاه آزاد اسلامی در واحد دانشگاهی شهرقدس اظهار کرد: چند وقتی است که خبر‌هایی در مورد کنکور‌های دو مرحله‌ای منتشر شده و آن هم این است که در سال ۱۴۰۳ کنکور در دو نوبت برگزار می‌شود، اما آیا این تاریخ‌ها و این تغییرات به نفع دانش‌آموزان است یا به ضرر آنها؟ باید اشاره کنم فرصت انتخاب و تلاش برای دانش آموزان در دو مر حله بازتاب بهتری خواهد داشت و با توجه به اینکه سهم سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۳، ۵۰ درصد قطعی و از نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم است؛ از کنکور ۱۴۰۴ به بعد سهم سوابق تحصیلی ۶۰ درصد خواهد شد. این تغییرات تاثیر مثبتی در روند تحصیلی دواطلبان متقاضی تحصیلات عالیه خواهد داشت.

وی با توجه به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در برپایی آزمون سراسری در واحد شهر قدس افزود: امسال دانشگاه آزاد شهر قدس میزبان ۱۸۰۰ نفر داوطلب در گروه‌های علوم انسانی و علوم تجربی بود و به همت همکارانم این آزمون در روز‌های پنج شنبه و جمعه در تاریخ‌هایی که عرض کردم با موفقیت برگزار شد.

معاون آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس متذکر شد: پیشرفت علمی، اقتصادی، فرهنگی، توسعه کشور و توجه به ظرفیت بالای علمی مردم شهیدپرور و فهیم کشور اسلامی‌مان می‌تواند در گذر از بحران‌هایی مانند رکود اقتصادی، اشتغال و ناهنجاری‌های فرهنگی موثر باشد و امروز دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با ورود به دهه چهارم فعالیت خود تلاش دارد زمینه رشد و شکوفایی علمی را با ایجاد مدارس عالی مهارتی، مراکز تحقیقاتی رشد، راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین توسعه فعالیت‌های تحقیقی، پژوهشی و مهارتی فراهم کند.

محمدی ترکاشوند تبیین کرد: برای دستیابی به این اهداف طرح‌هایی با مدیریت دکتر افشاری ریاست واحد پیش‌بینی شده و سعی داریم با تیم‌سازی‌هایی که انجام می‌شود در راستای اجرای تحقق شعار سال گام برداریم و برای رسیدن به این مهم در گام اول با ایجاد رویداد صدرا ابتدا گام‌هایی برای اهداف منطقه برداریم و سپس با همکاری صنایع منطقه‌ای برنامه‌های از پیش تعیین شده را اجرایی خواهیم کرد؛ بنابراین در این زمینه برنامه ریزی‌هایی در واحد شهر قدس صورت گرفته است.

وی افزود: در ایام برپایی آزمون خودم شاهد بودم که همکارانم و استادان مجموعه واحد شهرقدس از هیچ کوشش و تلاشی دریغ نکرده و خالصانه در مسیر مدیریت صحیح ایام آزمون گام برداشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • رادین مشهد قهرمان تورنمنت بسکتبال سه نفره مردان شد
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری