Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد،اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری در نشست ستاد بحران شهرستان لردگان افزود: دولت برای جبران خسارت سیلاب این استان در نشست اخیر خود ۵۰۰ میلیارد ریال بصورت علی الحساب از محل تملک دارایی‌ها و ۱۰ میلیارد ریال از محل تسهیلات بانکی اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی تصریح کرد: این میزان اعتبار برای نقاط بحرانی در سیلاب اخیر اختصاص خواهد یافت. استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی حرف مردم را می‌زنند و در زمینه ستاد بحران مسئولان به نمایندگان پاسخگو هستند.
عباسی اظهار داشت: تمامی ماشین آلات بخش دولتی و خصوصی در زمان بحران در اختیار فرمانداران است و هیچ پیمانکاری نمی‌تواند از دادن دستگاه‌های سنگین در شهرستان‌ها سر باز بزند. به گفته وی، ستاد مدیریت بحران در این زمینه حق دارد از دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی امکانات لازم برای مقابله با بحران را دریافت و به محل بحران اعزام کند.
عباسی افزود: ستاد مدیریت بحران استان دستگاه‌های سنگین از جمله لودر را در اختیار شهرداری‌ها قرار می‌دهد که انتظار دارد براساس قانون شهرداری‌ها نیز در مواقع بحران این دستگاه‌ها را در اختیار ستاد قرار دهند. وی با اشاره به اینکه باید محل وقوع بحران شناسایی، و برای رفع آن در این مناطق برنامه ریزی کرد تصریح کرد: باید با مدیریت صحیح، روستا‌هایی که در معرض رانش زمین و خطر سیلاب قرار دارند، جابه جا شوند تا جان انسان‌ها به خطر نیفتد. عباسی اظهار داشت: فرمانداران گزارش کامل روستا‌هایی که تخریب شده و خانه‌هایی که آب گرفته است، را تا شنبه دهم فروردین به ستاد بحران تحویل بدهند.
رئیس شورای هماهنگی ستاد بحران چهارمحال و بختیاری ادامه داد: دولت در لردگان کار‌های قابل قبولی را انجام داده و این روند تداوم دارد و الگوی توسعه استان را دولت، شهرستان لردگان انتخاب کرده است.
وی با بیان اینکه هیچ استانی به اندازه چهارمحال و بختیاری بیش از ۲۵۰ میلیمتر بارش نداشت، تصریح کرد: همدلی مسئولان و مردم باعث شد سیلاب ویرانگر اخیر خسارت جانی نداشته باشد.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: استانی که بیشترین بارش سیلاب اخیر را داشت و مرتفع‌ترین منطقه کشور است، بدون هیچ تلفات جانی بحران سختی را پشت سر گذاشت.
عباسی، از اطلاع رسانی در زمینه بحران تقدیر کرد و گفت: رسانه‌ها، فضای مجازی و گروه‌های اطلاع رسانی در این زمینه نقش مهمی را ایفا کردند که باید از آن‌ها تقدیر کرد.
محمد خالدی سردشتی نماینده مردم شهرستان لردگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شهرستان‌های لردگان و خانمیرزا در کانون بحران سیلاب قرار داشتند افزود: انتظار است دولت برای جبران خسارت‌های ناشی از سیلاب اعتبارات ویژه‌ای به این شهرستان اختصاص دهد. انتهای پیام/ص پشت سر گذاشتن بحران سخت بدون هیچ تلفات جانی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سیلاب مدیریت بحران تخصیص اعتبارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۰۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل فرحبخش، صبح یکشنبه در حاشیه بازدید از مسیل های بالادست شهرستان زرند در سیل اخیر اظهار داشت: با توجه به میزان بارش چند روز اخیر، ایجاد برخی مشکلات و تحمیل خسارت‌ها اجتناب ناپذیر است، اما بایستی بررسی کامل صورت گرفته و با شناسایی افراد خسارت دیده و برآورد میزان خسارت ناشی از وقوع سیلاب دستگاه‌های حمایتی، شهروندان و خیرین برای تسکین دردهای آسیب دیدگان تدبیری اتخاذ نمایند.

وی با اشاره به اینکه اقدامات انجام شده توسط فرمانداری، شهرداری‌، ادارات و دستگاه‌های مربوطه در مدیریت بحران ستودنی است، افزود: با توجه به اینکه بخش عمده شهر زرند در منطقه سیلابی واقع شده است، شایسته است دستگاه‌های مسئول اقدامات پیشگیرانه مؤثری را از جمله ایجاد حلقه‌های آبخیز داری جهت دفع بحران و مدیریت آن انجام دهند.

وی با بیان اینکه ایجاد حلقه‌های حفاظتی آبخیزداری جدید باید در دستور کار قرار گیرد، خاطر نشان کرد: دستگاه قضائی زرند نیز همواره در حوزه مدیریت بحران و پیشگیری از هر گونه آسیب به جان و مال شهروندان و دفع خطر از شهرستان خود را مسئول دانسته و همواره پشتیبان دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان در حوزه مدیریت بحران خواهد بود.

کد خبر 6091073

دیگر خبرها

  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • هزینه ۱۰۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند