Web Analytics Made Easy - Statcounter

هروی از خدمت رسانی ۵۰ پزشک و پرستار در مناطق سیل زده استان گلستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان، «محمدعلی هروی» اظهار کرد: از اولین ساعات پس از وقوع سیل در شهرستان آق قلا جمعیت هلال احمر استان جهت حضور در منطقه و ارائه خدمات تخصصی اقدام به هماهنگی با ارگانهای مرتبط با امر بهداشت و درمان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان افزود: در این پیگیریها و هماهنگی ها مقرر شد که یک دستگاه بیمارستان سیار مجهز از طریق ارتش جمهوری اسلامی و یک دستگاه بیمارستان سیار مجهز از طریق بسیج جامعه پزشکی در منطقه آسیب دیده شهر آق قلا مستقر شوند.

 

هروی ادامه داد: بیمارستانهای فوق دارای بخشهای رادیولوژی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و داروخانه با تجهیزات کامل همراه با پزشکان عمومی و متخصص و ... است.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان اظهار کرد: تیمهای بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان آق قلا و تیمهای بهداشت درمان اضطراری جمعیت هلال احمر استان نیز همراه با پزشکان و پیراپزشکان داوطلب بصورت ثابت در محل جمعیت هلال احمر شهرستان آق قلا مستقر شده و همچنین یک تیم سیار نیز با قایق و ماشین های کمک دار در حال ارائه خدمات و رسیدگی به وضعیت مصدومان بصورت روزانه می باشد.

 

هروی در رابطه با اسکان اضطراری سیل زدگان گفت: در بیست نقطه از منطقه متاثر از حادثه از جمله روستاهای محمدآباد، کریم آباد، امیرآباد و اتراچال و محل دائمی نمایشگاههای بین المللی استان و تعدادی از مناطق دیگر سیل زدگان اسکان اضطراری شده اند.

 

وی تصریح کرد: تیمهای بهداشت و درمان اضطراری جمعیت هلال احمر و تیمهای بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیز در این مناطق جهت ویزیت بیماران و خدمت رسانی به مراجعین مستقر هستند.

 

هروی گفت: تیمهای حمایت روانی بهداشت و درمان اضطراری نیز در حال خدمت رسانی به زنان و کودکان در مناطق اسکان اضطراری هستند.

 

وی با اشاره به آمار عملکرد  تیمهای بهداشت و درمان اضطراری جمعیت هلال احمر به حادثه دیدگان اظهار کرد: تاکنون به یک هزار و 57 نفر خدمات ارائه شده است.

 

هروی تصریح کرد: از این آمار 759 نفر ویزیت سرپایی، 183 نفرخدمات سرپایی، 22 خدمات مادر و کودک، 52 نفر بهداشت روان، 41 نفر بهداشت محیط، دو هزار و 227 اقلام دارویی توزیع شده، 4700 مورد لوازم بهداشتی توزیع شده از قبیل ( شیرخشک و لوازم بهداشتی ضروری زنان و کودکان) و 500 مورد توزیع اسباب بازی انجام شده است.

 

وی افزود: تعداد ۵۰ نفر پزشک و پیراپزشک با تیمهای بهداشت و درمان اضطراری جمعیت هلال احمر شامل 19 پزشک، 19پرستار، 8 ماما، 3 بهداشت و روان، یک بهداشت محیط در این مناطق خدمات رسانی کردند.

 

پایان پیام/83

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیل خسارت سیل بارندگی و سیلاب مسافران نوروزی خسارت سیلاب سیلاب شیراز دولت خبرگزاری شبستان سیل گلستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان امدادرسانی خسارت سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۱۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلیب سرخ: در شیوه کمک رسانی به افغانستان تغییر ایجاد شود

فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و جمعیت هلال احمر ضمن ابراز نگرانی از شرایط افغانستان تاکید کرد باید شیوه کمک رسانی به افغانستان تغییر کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «الکساندر متیو» مسئول بخش آسیا و اقیانوسیه فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و جمعیت هلال احمر اعلام کرد بدون تغییر اساسی در شیوه کمک بشردوستانه به افغانستان، نمی‌توان به طور پایدار با دلایل ریشه‌ای بحران موجود مبارزه کرد.

وی افزود: سال‌هاست که به افغانستان کمک‌های اضطراری می‌رسانیم اما وقت تغییر و تجدید نظر فرا رسیده است.

متیو اظهار داشت باید بر نهادهای افغانستان مانند هلال احمر که نقش دائمی در این کشور دارند، تمرکز کنیم و برنامه‌های خود را با انعطاف پذیری و استقلال اقتصادی سازگار کنیم.

این مقام ارشد صلیب سرخ تصریح کرد باید بر کارهایی مانند آموزش، تمرکز بر جوانان، آموزش حرفه و سایر فرصت‌هایی که به تقویت اعتماد و ایجاد امید طراحی شده‌اند، تمرکز کرد در غیر اینصورت آینده تاریک قابل پیش‌بینی است.

صلیب سرخ: چالش‌ها و کاهش رنج مردم افغانستان به راه حل‌های درازمدت نیاز داردصلیب سرخ: وضعیت اقتصادی افغانستان شکننده استچالش صلیب سرخ برای نظام درمان افغانستان

قرار است نشستی در دوحه به میزبانی جمعیت هلال احمر افغانستان و به همکاری جمعیت هلال احمر قطر برگزار شود.

نمایندگان جمعیت هلال احمر انگلیس، کانادا، دانمارک، فنلاند، آلمان، ایتالیا، ژاپن، کویت، نروژ، سوئد، سنگاپور، ترکیه و هنگ کنگ در این نشست حضور خواهند داشت.

انتهای پیام/.

  

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به ۱۹ شهرستان درگیر با آبگرفتگی در فارس
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل کرمانشاه
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل در کرمانشاه
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • صلیب سرخ: در شیوه کمک رسانی به افغانستان تغییر ایجاد شود
  • خصم با ظالم و دستگیری از مظلوم شاخص رفتاری علی(ع) بود/ خدمت رسانی به فرد حادثه دیده سیره ائمه است
  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • همراهی ۱۹ پزشک هلال احمر با زائران حج تمتع خراسان رضوی
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد