Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا اردکانیان وزیر نیرو در حاشیه بازدید از مرکز مانیتورینگ سازمان آب و برق خوزستان در گفت و گو با خبرنگار برنا در اهواز با اشاره به نقش سدها در کنترل سیلاب، اظهار کرد: بیشترین سدها هم از لحاظ تراز و همچنین حجم مخزن در دوران جمهوری اسلامی ساخته شده است و نقش مهمی در کنترل سیلاب دارند.

او با اشاره به اینکه بخشی از سیلاب های اخیر در خوزستان به منظور حفظ محیط زیست و احیا تالاب ها رهاسازی شده است، گفت: ۱۲ میلیارد مترمکعب سیلابی که این روزها در استان جاری شده است، حدود ۹ میلیارد آن توسط این مخازن نگهداری شده است که برای مصارف مختلف شرب، کشاورزی، صنعت و تولید برق مورد استفاده قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نیرو با اشاره به تعرض های صورت گرفته شده به حد بستر رودخانه های استان خوزستان طی سال های گذشته، یادآور شد: در سال‌های گذشته تعرض هایی به بستر و حریم رودخانه ها شده است که امروز زمان اعاده حق رودخانه هاست و سعی خواهیم کرد با همکاری مسوولین و مردم به این موضوع رسیدگی کنیم.

اردکانیان افزود: با همکاری مسوولین استان و پشتیبانی کشاورزان در تلاش هستیم تا خسارت ها را به حداقل برسانیم و چنانچه در مواردی اراضی کشاورزی آسیب ببینند، خسارت کشاورزان پرداخت خواهد شد.

او بیان کرد: در ۴۵ سال گذشته، بیش از ۳۰۰ سیلاب در سطح استان خوزستان رخ داده است که تلفات جانی، تخریب  منازل مسکونی، خسارت به زمین های کشاورزی و تلفات دامی را دربر داشته است.

وزیر نیرو گفت: با توجه به وجود حجم عظیم برف که در حوزه های آبریز انباشته شده، با اندکی افزایش دما یا بارش باران شاهد ذوب بخش قابل توجه ایی برف خواهیم بود که از این حیث مخازن ما باید گنجایش این افزایش آورده را داشته باشند.

اردکانیان در خصوص پرداخت خسارت به کشاورزان آسیب دیده در سیل اخیر توضیح داد: با همکاری مسوولان استان و پشتیبانی کشاورزان در تلاش هستیم تا خسارت ها را به حداقل برسانیم و چنانچه در مواردی اراضی کشاورزی آسیب ببینند، خسارت کشاورزان پرداخت خواهد شد.

او با تاکید بر اهمیت پایداری سدها یادآور شد: همانطوری که رئیس جمهور امروز در جمع مدیران سازمان آب و برق خوزستان تاکید داشتند، پایداری سدها که ارتباط مستقیمی با امنیت و سلامت مردم دارد، یکی از موضوعات مهم است که باید مد نظر باشد.

اردکانیان در پایان تصریح کرد: ما با دقت فراوان این موضوع را دنبال می کنیم و این موضوع را جز اولویت های خود می‌دانیم.

لازم به ذکر است که حجت الاسلام والمسلمین روحانی رییس جمهور امروز جمعه 9 فروردین در راس هیاتی با حضور وزرای مربوطه، در سفر یک روزه به خوزستان از سدهای دز و کرخه بازدید کرد و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت مدیریت آبی و سیلابی خوزستان قرار گرفت و در جلسه مدیریت بحران خوزستان دستوراتی را صادر کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خبرنگار: مهدی ربیع

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر نیرو خوزستان سیلاب در خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۴۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱

ایسنا/کرمان رئیس اتاق اصناف کشاورزی شهرستان زرند طی نامه‌ای به معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: کشاورزان این شهرستان در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به دلیل سرمازدگی دچار خسارت زیادی شدند اما به هیچکدام از وعده‌ها درباره پرداخت وام، امهال بدهی و .. عمل نشده است.

علی پوررنجبر خطاب به قاسمی قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی نوشته است: «سرمای بی سابقه طی سه نوبت در فروردین سال ۱۴۰۱ بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی خصوصا پسته وارد کرد که این امر زندگی ۱۷ هزار نفر بهره‌بردار بخش کشاورزی که افرادی آبرومند و اکثرا جزء خیران شهرستان زرند بوده‌اند را تحت تاثیر قرار داده است.

در پی قول‌های داده شده برای پرداخت مبلغ ۵۰ میلیون تومان تسهیلات برای هر هکتار باغ پسته، هیچ تسهیلاتی به کشاورزان پرداخت نشد و امهال هیچ وامی صورت نگرفت.

متاسفانه در فروردین ماه ۱۴۰۲ نیز مجددا سرمازدگی طی دو نوبت ۴۰۰۰ میلیارد تومان  خسارت وارد کرد و گره‌ای از کار کشاورزان باز نشد و در حال حاضر هم بانک‌ها اقدام به برگه نمودن چک‌های کشاورزان و مسدود نمودن حساب آنها را کرده‌اند در حالی که مصوب بود بانک‌ها نسبت به اجرای بند د تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۲ و بند ض تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ اقدام نمایند که متاسفانه اقدام نکردند».

به گزارش گروه دریافت خبرگزاری ایسنا، در بخش دیگری از این نامه آمده است: هنگام جابجایی چاه‌های کشاورزی پروانه‌ها را ۲۵ درصد تعدیل می‌کنند و چاه‌موتوری که برای ۲۰ لیتر در ثانیه ۶۰ هکتار زیرکشت داشته با تعدیل، مقدار زیادی از سطح زیرکشت بلاتکلیف می‌ماند و این خسارت غیرقابل جبران است.

در نامه رئیس اتاق اصناف زرند به قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی همچنین درباره مشکل خاموشی برای محصول پسته و احتمال کاهش محصول هشدار داده و پیشنهاد شده تسهیلاتی در اختیار کشاورزان قرار بگیرد تا نسبت به ایجاد پنل‌های خورشیدی به منظور تولید برق اقدام کنند.

عدم پرداخت غرامت صندوق بیمه محصولات کشاورزی، عدم توازن و برابری حق بیمه و حداکثر تعهد صندوق با ارزش محصول، لزوم ورود شرکت‌های دانش بنیان برای مقابله با سرمازدگی و کاهش خسارات احتمالی ناشی از سرمازدگی محصولات کشاورزی و ... از دیگر موارد مطرح شده در نامه رئیس اتاق اصناف کشاورزی زرند به قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • احتمال سیلاب و ریزش کوه در محورهای کوهستانی خوزستان/ پیش‌بینی افزایش ۱۵ درصدی تردد
  • ۶ میلیون متر مکعب روان آب در استان سمنان ذخیره سازی شد
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان