Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@18:45:34 GMT

پذیرش ۱۵۰۰ زن تحت خشونت خانگی در خانه‌های امن

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۵۴۹۸۱

حبیب الله مسعودی فرید (معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور) در گفتگو با خبرنگار ایلنا در خصوص خانه های امن موجود در کشور گفت: در حال حاضر 24 خانه امن در کشور وجود دارد که دو مورد آن اخیرا در شهر تهران و آذربایجان غربی افتتاح شده است. همچنین در حال حاضر حدود 360 مرکز اورژانس اجتماعی در کشور داریم که در موارد خشونت خانگی، کودک آزاری و همسر آزاری می‌توانند مداخلاتی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در سازمان بهزیستی به دنبال تخصصی کردن فعالیت‌ها و جدا کردن گروه‌های هدف در خانه‌های امن هستیم، همچنین ممکن است در کلان شهرها و استان های بزرگ که جمعیت زیادی دارند، خانه‌های امن به تعداد بیشتری لازم باشد.

مسعودی فرید در خصوص تعداد افراد پذیرفته شده در خانه‌های امن گفت: طبق آخرین آمار 1500 نفر در خانه‌های امن پذیرش شده اند که ممکن است از یک روز تا یک ماه در این مراکز بمانند.

وی همچنین افزود: سیاست ما تحکیم بنیان خانواده است و باید تا جایی که ممکن است، استحکام خانواده حفظ شود و افراد بتوانند به خانواده بازگردند، اما در صورتی که شرایط و صلاحیت لازم وجود داشته باشد و امنیت فرد حفظ و جان افراد در خطر نباشد و مشکلات بیشتری ایجاد نشود.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: پذیرش افراد در خانه‌های امن در کلان شهرها بیشتر است، پرا که تعداد مراجعه کنندگان بیشتر است.

وی در ادامه گفت: در کلان شهرها این مسئله راحت تر است که فردی به مرکزی زنگ بزند و درخواست کمک داشته باشد، در حالی که در شهرهای بسیار کوچک قبح زیادی دارد که فرد در این زمینه از فرد دیگری درخواست کمک کند و یا ممکن است بسیاری از افراد از وجود این مراکز اطلاعی نداشته باشند که باید در این زمینه اطلاع رسانی شود. به نظر می‌رسد این مراکز را باید توسعه دهیم تا دسترسی به آن در همه‌ جا وجود داشته باشد و در مجموع باید بر روی اقدامات پیشگیرانه کار کنیم.

مسعودی فرید تصریح کرد: مردم در شهرهای بزرگ به مراکز مشاوره بیشتر مراجعه می‌کنند، اما ممکن است در شهرهای کوچک مردم به این مراکز کمتر مراجعه کنند که قطعا رسانه‌های ملی و محلی همراه با سازمان بهزیستی می‌توانند نقش بسیار مهمی ایفا کنند تا مردم از این خدمات استفاده کنند.

وی همچنین افزود: شهرهای بالای 50 هزار نفر ما دارای اورژانس اجتماعی است و به عبارتی شهری در ایران وجود ندارد که اورژانس اجتماعی نداشته باشد، زیرا تکلیف ما در ماده 80 برنامه ششم توسعه است، اما خانه امن فقط در 24 استان داریم و استانهای کوچک خانه امن ندارند، زیرا اوژانس اجتماعی به آنها خدمت رسانی می‌کند. ما براساس نیاز استان خانه‌های امن را تاسیس می‌کنیم.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی درخصوص توجه بهزیستی به دهک های پایین جامعه، اظهار کرد: هدف دولت و سازمان بهزیستی در اولویت بندی‌ها این است که به دهک های پایین بیشتر رسیدگی شود. همچنین عمده افرادی که از بهزیستی خدمت می‌گیرند، افراد نیازمند و از دهک های پایین جامعه هستند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۴۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • وحیدی: قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • حسرت ۶ ساله پرسپولیس در خانه مقابل سپاهان!
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه