Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-03@16:06:58 GMT

◄ تکمیل بهسازی اپرون فرودگاه تبریز تا خرداد

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۵۵۱۷۶

◄ تکمیل بهسازی اپرون فرودگاه تبریز تا خرداد

تین‌نیوز | 

مدیرکل فرودگاه های استان آذربایجان شرقی با اشاره به پیشرفت مطلوب پروژه توسعه و بهسازی اپرون بتنی و تاکسی وی های ارتباطی فرودگاه تبریز از بهره برداری این دو پروژه تا خرداد ماه خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، مصطفی صفایی با بیان اینکه فرودگاه تبریز به صورت Open Sky  و 24 ساعته عملیاتی است، گفت: این فرودگاه به دلیل واقع شدن در مرز و کریدور هوایی بین المللی در ارایه خدمات ناوبری، رادار و هوانوردی به پروازهای داخلی و بین المللی به ویژه پروازهای عبوری بین المللیOver Fly که اغلب از مبدا کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مقصد کشورهای آسیایی جنوب شرقی و آسیای میانه و برعکس انجام می شود، نقش بسیار مهمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: یکی از پروژه های مهم فرودگاه تبریز، توسعه و بهسازی اپرون بتنی و تاکسی وی های ارتباطی با اعتباری بالغ بر 300 میلیارد ریال از محل اعتبار شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی است که با اتمام آن ظرفیت پذیرش پارکینگ هواپیمای فرودگاه تبریز به بیش از دو برابر افزایش می یابد.

صفایی گفت: همچنین پروژه توسعه ترمینال 3 فرودگاه تبریز را در دست اجرا داریم که طی آن ترمینال 3 فرودگاه تبریز با هزینه یی بالغ بر 50 میلیارد ریال از محل اعتبار شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران به مساحت 800 مترمربع توسعه می یابد.

وی درباره برنامه های فرودگاه شهید مدنی تبریز در سال 98 توضیح داد: مهم ترین برنامه این فرودگاه در سال 98 آغاز عملیات احداث ترمینال بین المللی 14000 مترمربعی است که طبق برنامه ریزی های انجام شده با مشارکت بخش خصوصی به انجام می رسد. همچنین سوم خرداد 98 شاهد بهره برداری از دو پروژه مهم(پروژه توسعه و بهسازی اپرون بتنی و تاکسی وی های ارتباطی فرودگاه و پروژه توسعه ترمینال 3 فرودگاه تبریز) خواهیم بود.

صفایی در خصوص برنامه های فرودگاه سهند نیز گفت: با توجه به لزوم برقراری پروازهای زیارتی که همواره یکی از درخواست های مردم منطقه بوده است رایزنی های گسترده ای برای ایجاد جایگاه سوخت در فرودگاه سهند با فرمانداری شهرستان مراغه انجام شده و همچنین به دنبال رایزنی برای برقراری مجدد پروازهای فرودگاه سهند هستیم.

صفایی همچنین درباره مهمترین برنامه‌‌های نوروزی فرودگاه تبریز توضیح داد: طی سال های اخیر گذشته اقدامات خوب و توسعه ی گسترده‌ای در فرودگاه تبریز انجام شده و اکنون زیرساخت‌های مناسبی برای استقبال از مسافران نوروز فراهم شده است. تهیه لیست پروازهای فوق العاده نوروزی، راه‎اندازی پورتال نوروزی فرودگاه‎ها و بارگذاری محتوای کاربردی برای مسافران، حضور نماینده تام الاختیار شرکت های هواپیمایی در هر پرواز، نصب و راه اندازی کیوسک الکترونیکی صدور کارت پرواز، راه اندازی سیستم پیامکی به منظور نظرخواهی از مسافران، کانترهای پذیرش مسافر، سیستم FIDS، برنامه ریزی برای آراستگی، نظافت محوطه های مسافری و ترمینال ها، بازدید از نمازخانه ها، رنگ آمیزی جداول، گل کاری محوطه و آراستن سفره هفت سین در ترمینال ها از جمله برنامه های نوروزی فرودگاه های آذربایجان شرقی است.

مدیرکل فرودگاه های آذربایجان شرقی در جمع بندی کارنامه چهار ساله مدیریت خود گفت: در چهار سال گذشته میزان جابه جایی مسافر در فرودگاه تبریز از افزایش 57 درصدی برخوردار شده و شاهد رشد 61 درصدی تعداد پروازهای این فرودگاه شده ایم. اکنون هر هفته  250 پرواز (40 پرواز خارجی ، 210 پرواز داخلی) از این فرودگاه توسط شرکت های هواپیمایی ایران ایر، ایرتور، آتا ایر، آسمان، کاسپین، کیش ایر، ماهان، ترکیش ایر، قشم ایر، زاگرس، معراج، وارش، کارون، سعودی و خدمات هندلینگ آرمان  به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، کیش، بندرعباس، اهواز، کرمان، رشت و عسلویه در مسیرهای داخلی و استانبول، بغداد، باکو، جده، مدینه ، آدانا، قاضی انتب، ازمیر، اسپارتا در مسیرهای بین المللی انجام می شود.

وی افزود: خوشبختانه در چهار دوره اخیر ارزیابی کیفیت خدمت رسانی فرودگاه ها، فرودگاه تبریز توانسته به ترتیب نمره های  3.5 ، 3.6 و 3.92 ، 3.78 را از 5 کسب کند.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: فرودگاه تبریز توسعه اپرون تاکسی وی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۵۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: رشد اقتصادی استان اردبیل ۳.۷ درصد است که این رقم بالاتر از میانگین کشوری است. - اخبار استانها -

داود شایقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: استان اردبیل در شاخص بهره‌وری نیروی کار رتبه پنج کشور را دارد و نرخ بیکاری در این استان 12.9 درصد است.

وی تصریح کرد: نرخ شهرنشینی در این استان 68 درصد بوده و نرخ روستانشینی نیز 32 درصد محاسبه شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل به جذب صد درصد اعتبارات هزینه‌ای و جبران پرداختی کارکنان اشاره کرد و گفت: با توجه به اعمال فوق‌العاده ویژه کارکنان در سال گذشته، تمام تلاشمان را انجام دادیم تا پایان سال گذشته کمبود اعتبارات را در این زمینه جبران کرده و با پیگیری‌های هفتگی تأمین اعتبار و پرداختی را به حساب کارکنان انجام دهیم.

شایقی در مورد توزیع اعتبارات عمرانی نیز افزود: سال گذشته 2 هزار و 224 میلیارد تومان برای پروژه‌های سفر و پیشران توسعه استان اعتبار اختصاص یافت هر چند که سفر دوم رییس جمهور به استان اردبیل انجام نشده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: از این میزان اعتبار برای راه آهن اردبیل یک‌هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت که 200 درصد بیشتر از رقم پیش‌بینی شده 730 میلیارد تومان بوده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل اضافه کرد: برای باند دوم راه‌‌های استان از پارس‌آباد تا سربند، سربند به سمت مشگین، بیله‌سوار به گرمی، رضی به امیرکندی، سرچم به تونل حیران و سایر طرح‌های توسعه بزرگراهی بیش از 640 میلیارد تومان منابع تخصیص یافته است.

شایقی بیان کرد: برای سدهای معیشتی استان و پروژه‌های زیربنایی بخش کشاورزی 256 میلیارد تومان از محل منابع ملی اختصاص یافت و از اعتبارات استانی نیز 46 میلیارد تومان در نظر گرفته شد تا شاهد تکمیل و بهره‌برداری 46 سد معیشتی در سطح استان باشیم.

وی از اختصاص 124 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان نجف‌زاده خبر داد و یادآور شد: صد درصد اعتبارات این حوزه در نظر گرفته شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل در ادامه سخنان خود تصریح کرد: برای سایر پروژه‌های فرهنگی شامل تکمیل مجتمع‌های فرهنگی، هنری عنبران، هشتجین و سایر پروژه‌های این حوزه امسال 25 میلیارد تومان تخصیص یافته که امیدواریم شاهد تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه‌ها باشیم.

شایقی تکمیل کتابخانه‌ها، مدارس و توسعه فاضلاب‌های شهری را از دیگر پروژه‌های اولویت‌دار استان برشمرد و گفت: در این زمینه نیز تخصیص منابع به صورت ویژه در اولویت برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها قرار گرفته است.

 تحقق شعار سال با تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام 

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اردبیل افزود: در تحقق شعار سال فضای عمومی استان اردبیل، فضای همت و تلاش مضاعف است تا میانگین رشد اقتصادی استان از 3.7 دهم درصد نیز بالاتر برود.

شایقی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: امسال سعی خواهیم کرد تا در کنار جهت‌دهی مناسب به رشد اقتصادی و اشتغال استان زمینه و بستر جهش تولید را با رویکرد مناسب مهیا کنیم.

وی به زیرساخت‌های فراهم شده اعم از تدوین سند آمایش استان، توسعه شهرستان‌ها و اشتغال 330 روستا با نگاه عدالت‌محور اشاره کرد و ادامه داد: همه این اسناد فرصتی را فراهم کرده تا ما بتوانیم فعالیت‌های اقتصادی مؤثر را با نگاه جهش تولید، کاهش نرخ بیکاری و اشتغال مؤثر انجام دهیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل اضافه کرد: در بودجه سال 1403 که به تصویب مجلس رسیده برای استان اردبیل منابع اعتباری خوبی پیش‌بینی شده تا با تلاش مؤثر مدیران، جذب اعتبارات ملی را در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شاهد باشیم.

شایقی بیان کرد: 645 میلیارد تومان اعتبار سال گذشته بین شهرستان‌ها توزیع شده که 14 شاخص مد نظر بوده و فراتر از شاخص جمعیتی سعی کردیم تا جهت‌دهی مناسبی را در تکمیل پروژه‌‌های نیمه‌تمام و مؤثر انجام دهیم.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: با وجود اینکه 50 درصد جمعیت استان اردبیل در شهر اردبیل ساکن هستند اما توزیع اعتبارات به نحوی بوده که تنها 21 درصد اعتبارات سهم شهرستان اردبیل بوده و مابقی در بین سایر شهرستان‌ها با توجه به محرومیت آنها توزیع شده است.

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اردبیل تصریح کرد: در کنار محرومیت، جمعیت بیکار، فاصله از مرکز استان، جمعیت روستایی و کمبود زیرساخت‌های زیربنایی در توزیع اعتبارات مد نظر قرار گرفته تا شاهد جبران برخی عقب‌ماندگی‌ها و عدم توسعه نامتوازن باشیم.

شایقی گفت: در توزیع اعتبارات سال‌جاری نیز سعی ما بر این خواهد بود تا محرومیت در اولویت نگاه توزیع اعتبارات بوده و ممنوعیت آغاز پروژه‌های جدید را نیز مورد توجه قرار دهیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل افزود: سعی ما بر این است تا از خرد شدن اعتبارات جلوگیری کرده و توزیع اعتبارات به نحوی باشد تا پروژه‌های اولویت‌دار و پیشران استان در کوتاه‌ترین زمان به سرانجام برسد.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • افزایش پروازهای فرودگاه شهدای خوی به ۳ روز در هفته
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز
  • رییس جمهور برتکمیل پروژه نیمه کاره مونوریل و فرودگاه قم تاکیددارد
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پروازهای هواپیمایی کیش
  • ترمینال و پایانه‌های مسافربری تبریز کجا هستند؟
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت
  • اعزام زائران به سفر حج از بوشهر ۴ و ۵ خرداد
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول