Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش ایلنا به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، "صادق حقیقی‌پور" در ادامه افزود: نشت سیلاب از سیل بندها و ورود آب به داخل شبکه فاضلاب شهرها موجب افزایش شدید بار ایستگاه‌های پمپاژ و شبکه فاضلاب گردیده که موجب کارکرد مستمر و بدون وقفه پمپ‌ها و در نتیجه خرابی و سوختن برخی پمپ‌ها و همچنین باعث تخریب و ریزش بعضی خطوط فرسوده قدیمی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آماده‌باش تمام پرسنل آبفای خوزستان برای استمرار توزیع آب و دفع فاضلاب در تمامی شهرها گفت: به‌رغم مشکلات پیش آمده در اثر بارندگی‌های شدید و بروز سیلاب در برخی از شهرها، با انجام اقداماتی از قبیل ایمن‌سازی و جلوگیری از ورود سیلاب و آب‌های سطحی به‌داخل تاسیسات آب و فاضلاب، تجهیز آبگیرها، تابلوهای برق، دیزل ژنراتورها و ... ارائه خدمات آبرسانی و دفع فاضلاب در تمامی شهرها به‌صورت مستمر و بدون وقفه ادامه پیدا کرده است.

حقیقی‌پور به دفع فاضلاب بین 2 تا 5 برابر مقدار عادی اشاره کرد و افزود: در راستای همکاری با شهرداری‌ها و به منظور کمک به دفع سریع‌تر آب‌های سطحی ناشی از بارندگی‌ها و ورود محسوس و نامحسوس سیلاب به داخل شهر، عملیات پمپاژ فاضلاب شهری و آب‌های سطحی، از ایستگاه‌های پمپاژ دفع فاضلاب در شهرهای مختلف استان بین 2 تا ۵ برابر مقدار عادی در حال انجام بوده و با اجرا و جابجایی خطوط لوله خروجی ایستگاه‌های پمپاژ فاضلاب، از قطع پمپاژ فاضلاب و برگشت آب رودخانه‌های طغیانی به داخل ایستگاه‌ها جلوگیری شده است.

رئیس هیئت مدیره شرکت آبفای خوزستان با اشاره به توزیع آب در شهرها و روستاهای استان خوزستان خاطرنشان کرد: به‌منظور تامین و حفاظت از کیفیت آب شرب شهرها و روستاهای در معرض سیل حدود 50 هزار لیتر آب بسته‌بندی، توزیع و عملیات تحویل آب بهداشتی توسط تانکرها در شهرهای مختلف که با کاهش تولید آب مواجه بوده‌اند انجام شده و این امر همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به شهرهایی که وضعیت تاسیسات آب آنها درمعرض مشکلات سیل قرار گرفته شده گفت: سیل اخیر در تاسیسات آب 10 شهر استان خوزستان 430 میلیارد ریال خسارت به وجود آورده که این شهرها شامل لالی، سالند، هفتکل، آقاجری، ایذه، دهدز، هندیجان، رفیع، شوشتر و مسجدسلیمان بوده و شرکت آبفای خوزستان با تلاش شبانه‌روزی توانست مشکل تامین آب را در شهرهای مذکوررا برطرف کند و ما به مردم شریف خوزستان قول خواهیم داد با تلاش شبانه روزی در تامین آب اقدامات لازم را انجام دهیم.

مدیرعامل آبفای خوزستان اظهار کرد: در بخش فاضلاب نیز 950 میلیارد ریال خسارت به تاسیسات ما در 7 شهر که شامل سوسنگرد، دزفول، ماهشهر، بندر امام، رفیع، چمران و بستان وارد شده که با اعزام نیرو به این شهرها مشکلات تا حدودی برطرف شده و اقدامات لازم همچنان در حال انجام است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی و ذیربط و مشارکت مردم شریف استان، آثار بحران سیل در خوزستان به حداقل برسد

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب برق سیل شبانه روزی شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۵۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌غربی با توجه به صدور هشدار نارنجی توسط سازمان هواشناسی و آغاز بارش‌ها در این استان گفت: با دستور استاندار تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی به حالت آماده‌باش درآمدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، امیرعباس جعفری امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران و با توجه به آغازش بارش‌ها در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: پیرو صدور هشدار سطح نارنجی توسط سازمان هواشناسی و با دستور استاندار تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی به حالت آماده‌باش درآمدند.

وی افزود: اطلاع‌رسانی بسیار خوبی توسط صداوسیما و رسانه‌ها انجام گرفته و از مردم خواسته شد از اتراق و حضور در بستر و حریم رودخانه‌ها اجتناب کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌غربی گفت: از کوهنوردان خواستاریم در این مدت از صعود در مناطق پرخطر خودداری و دامداران نیز از حضور دام‌هایشان در کنار رودخانه‌ها، کوهپایه‌ها و دره‌ها پرهیز کنند.

جعفری با بیان اینکه در راستای اقدامات پیشگیرانه در طول دو سال گذشته کارهای بسیار خوبی در آذربایجان‌غربی علی‌رغم اینکه اکثریت شهرها و روستاهایش در کنار رودخانه‌ها قرار دارد، انجام گرفته است، تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و نقاط حادثه‌خیز لایروبی انجام شده است.

وی ادامه داد: در محدوده شهرها نیز شاهد لایروبی رودخانه‌های داخل شهر توسط شهرداری‌ها و همچنین اقدامات مناسب در راستای هدایت آب‌های سطحی بوده‌ایم.

کد خبر 751227

دیگر خبرها

  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • روایت ژنرال اسرائیلی از سرمایه گذاری 3 میلیارد دلاری برای بمباران تاسیسات اتمی!
  • دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • خسارت سیل به تاسیسات آبفای تفت یزد
  • خسارت بیش از یک میلیاردی سیل به تاسیسات آب و فاضلاب شهر تفت
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام
  • خسارت حدود ۴۰۰ میلیارد ریالی به ایستگاه انتقال آب گچساران