Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان بیان کرد: از باب حقوق عامه به موضوع حاشیه نشینی ورود کرده و از توسعه حاشیه نشینی جلوگیری کرده‌ایم.

سعید رازانی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به مهم‌ترین اقدامات دادسرای مرکز استان لرستان در راستای حقوق عامه اشاره کرد و گفت: در بحث حقوق عامه تنها استانی هستیم که معاونت حقوق عامه نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل این کار هم این است که شخصا امورات حقوق عامه را پیگیری می‌کنم که خوشبختانه این امر موجب شده است در بحث احیای حقوق عامه از دیگر استان‌های کشور جلوتر باشیم.

دادستان مرکز استان لرستان در ادامه بیان کرد: در بحث صیانت و احیای حقوق عامه در چند سال اخیر اقدامات خوبی انجام شده است. در زمینه بهداشت، آب، برق، شهرداری‌ها، منابع طبیعی، محیط زیست و... نیز کار‌های زیادی صورت گرفته و می‌گیرد.

وی اظهار کرد: به عنوان نمونه در ایام عید همچون سال‌های گذشته شخصا تمام رستوران‌ها را از یک ماه قبل از عید مورد کنترل قرار داده ایم.

این مقام قضایی خاطرنشان کرد: با نیروی انتظامی، شهرداری، مدیرکل جهاد کشاورزی، رئیس جهاد کشاورزی خرم‌آباد، مدیر امور ارضی، بنیاد مسکن، مدیرکل ثبت اسناد و املاک، مدیرکل بازرسی، مدیرکل منابع طبیعی در راستای پیشگیری از تجاوز به اراضی زراعی و جلوگیری از تغییر کاربری جلسات متعددی داشته ایم و پیگیر مصوبات ان بوده ایم.

وی درخصوص اموال متعلق به شهرداری‌ها و دولت نیز اذعان کرد: در این خصوص هم مرتبا پیگیری‌ها انجام می‌شود تا حقی از دولت و شهرداری‌ها تضییع نشود.

رازانی در خصوص ایجاد فضای سبز جدید در راستای صیانت از حقوق عامه گفت: محلی به نام پشته در لرستان وجود دارد که متاسفانه مورد تعدی و تجاوز سودجویان قرار گرفته بود، اما پس از بررسی مدارک و انجام اقدامات قضایی این اراضی ملی به بیت المال بازگشت و اکنون این اراضی که حدود ۸۰ هکتار وسعت دارد به فضای سبز بسیار زیبایی تبدیل شده و مورد استفاده همشهریان عزیز است.

رازانی در خصوص معضل حاشیه نشینی نیز دراین استان بیان کرد: در رابطه با مناطق حاشیه‌ای شهرستان خرم آباد عوامل مختلف ایجاد این مناطق را بررسی کردیم و متوجه شدیم که این قبیل مناطق، مکان‌های آسیب زا هستند؛ لذا به صورت جدی ساماندهی مناطق حاشیه نشین را در دستور کار قرار دادیم سامان دادیم.

وی توضیح داد: در این راستا در ابتدا کار‌های عمرانی انجام دادیم و از توسعه این مناطق جلوگیری کردیم. برای مثال منطقه اسدآبادی وجود دارد که درگیر معضل حاشیه نشینی شده بود با پیگیری‌های انجام شده همراه با استانداری بیش از یک میلیارد برای آن تامین هزینه و اعتبار شد و اکنون به پارک تبدیل شده است.

این مقام قضایی در خصوص حمایت از سرمایه‌گذاران اذعان کرد: ما به جد از سرمایه گذارانی که در اینجا فعالیت داشته باشند حمایت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه استان لرستان از استان‌های امن کشور است افزود: ما جزو استان‌های امن کشور هستیم؛ لذا عدم حضور سرمایه گذار در استان امنیت نداشتن نیست بلکه علت اینکه سرمایه‌گذار به این استان نمی‌آید این است که زیرساخت‌های لازم بوجود نیامده است و این باعث ایجاد محرومیت می‌شود.

رازانی ادامه داد: دومین علت عدم حضور سرمایه گذار در استان لرستان عدم وجود پرواز‌های منظم برای تمامی شهر‌ها است.

دادستان مرکز استان لرستان با بیان اینکه بسیاری از اشکالات استان ما به خاطر عدم زیرساخت درست است گفت: از نظر امنیتی ما امنیت لازم را برای کلیه سرمایه گذاران فراهم می‌کنیم و مشکلاتی که داشته باشند چه از نظر مسائل حقوقی و چه غیر حقوقی برای آن‌ها پیگیری خواهیم کرد.

وی درخصوص اشتغال زندانیان نیز اظهار داشت: ما اکنون در این زمینه دو نوع اشتغال داریم؛ یکی زندانیانی که بیرون از زندان هستند در اختیار بنیاد تعاون هستند و بخشی که داخل زندان هستند و در صنایع مختلف مکانیکی، بقالی، قالیبافی، نقاشی و مکانیک ماشین و... مشغول هستند؛ در آن قسمت هم به زندانیان وام اشتغال، گواهینامه و گواهی اشتغال می‌دهند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان درباره مبارزه با قاچاق کالا گفت: ما چند اقدام در این خصوص انجام دادیم، در استان لرستان قاچاق سازمان یافته و باند‌های سازمان یافته در این زمینه معمولا وجود ندارد؛ اما معمولا در چند مورد با اداره مبارزه با قاچاق کالای نیروی انتظامی و تعزیرات و همچنین اداره اطلاعات همکاری می‌کنیم. یکی در ایست بازرسی‌ها در مبادی که امکان و احتمال تردد کالای قاچاق وجود دارد است، در این خصوص به همه دادستان‌ها نامه نوشتم و گفتم که با آن‌ها همکاری کنند و به آن‌ها اجازه دهند تا ایست بازرسی بزنند.

وی افزود: همچنین اجازه بازرسی منازل، مغازه‌ها و انبار‌هایی که امکان وجود کالای قاچاق در آن وجود دارد و بازرسی کانتینر‌هایی که از جنوب می‌آیند صادر کردیم.

این مقام قضایی درباره معضل کم آبی در این استان هم گفت: در خصوص کم آبی در استان کار‌های زیادی در حال انجام است، اولین کاری که انجام داده ایم بحث مسدود کردن چاه‌ها است، دومین کار هم جمع آوری منصوبات غیرمجازی است که روی رودخانه و سایر منابع آبی سطحی ایجاد شده است.

وی ادامه داد: یک کاری که اکنون در حال انجام است بحث تعیین الگوی کشت است؛ و اکنون در حال پیگیری آن در سطح استان هستیم؛ اگر بتوانیم کشاورزان را به این مسیر سوق بدهیم که محصولات آب دوست مثل زعفران و کلزا را کشت کنند موفق عمل کرده ایم.

رازانی در ادامه خاطرنشان کرد: در زمینه به کارگیری کنتور‌های هوشمند و نصب آن‌ها اقدامات زیادی انجام شده است؛ زیرا زمانی که کنتور‌های هوشمند روی چاه‌ها نصب می‌شوند این امر باعث می‌شود که دیگر از چاه‌هایی که دارای پروانه هستند نتوان بیش از مقدار ثبت شده در مجوزشان استفاده کنند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادستان استان لرستان مبارزه با زمین خواری احیای حقوق عامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۵۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است

رونمایی از ۲۰ فرایند و محصول زنجیره ارزش راهبردی با حضور وزیر کشور، معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور، استانداران استان‌های فارس، خوزستان، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، کردستان، در دستور کار قرار گرفت. 

در این رویداد که با شعار "فارس پیشرو در مدیریت هوشمند زنجیره‌های ارزش راهبردی" و با محوریت دانش، تولید و توسعه برگزار می‌شود از ۲۰ فرایند و محصول زنجیره ارزش راهبردی رونمایی و ۹ تفاهم نامه در حوزه زنجیره ارزش فولاد منعقد شد. 

علاوه بر این ۱۰ تفاهم‌نامه نیز در حوزه زنجیره ارزش بخش کشاورزی به امضای مدیران مربوطه رسید که عمدتا زمینه‌های صنایع تبدیلی، شیلات و باغبانی را شامل می‌شد. نکته حائز اهمیت در خصوص برخی از این تفاهم نامه‌ها این بود که با استان‌های هرمزگان و بوشهر به صورت بین استانی به امضا رسیدند.

احمد وحیدی، وزیر کشور در ابتدای این مراسم با اشاره به اینکه در دو سال اخیر موضوع ارائه توانمندی‌های استان‌های مختلف از طریق استانداری‌ها در حال پیگیری است، اظهارداشت: خوشبختانه روند رو به رشدی در تعریف و شناسایی زنجیره‌های ارزش راذشاهد بودیم.

او با تاکید براینکه استان فارس از جمله استان‌هایی است که اقدامات خوبی در زمینه شناسایی و تعریف زنجیره‌های ارزش داشته، تصریح کرد: به عنوان نمونه می‌توان به ظرفیت‌های این استان در زمینه زنجیره‌های ارزش گیاهان دارویی و فولاد اشاره کرد.

وزیر کشور همچنین با اشاره به اینکه نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه گذاری در استان فارس تعریف شده است، ابرازداشت: سرمایه گذاران می‌توانند با مراجعه به متولیان این حوزه در استان فارس، اطلاعات لازم برای انجام سرمایه‌گذاری را کسب کنند.

وحیدی با اشاره به اینکه زیرساخت‌های خوبی در زمینه زنجیره‌های ارزش در استان فارس، گفت: خوشبختانه همه استان در زمینه مدیریت زنجیره ارزش راهبردی اقدامات مناسبی داشتند و حرکنت‌های خوبی را در این مسیر انجام می‌دهند.

محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس نمایشگاه را فرصتی مناسب و بسیار ارزشمند برای به معرض دید رساندن تلاش‌ها و توانمندی‌های صادراتی استان فارس توصیف کرد و گفت: در طی دو روز نخست برگزاری نمایشگاه، ۶۴ مذاکره با هیات‌های تجاری در غرفه توانمندی‌های استان فارس انجام شده که در نتیجه آن ۱۸ تفاهم نامه با هیات‌های خارجی به امضا رسید.

او با اشاره به اینکه ۱۵ تفاهم نامه نیز با سرمایه‌گذاران و شرکت‌های داخلی به سرانجام رسیده است، ابرازداشت: امیدواریم این تفاهم نامه‌ها در آینده نزدیک به مرحله عقد قرارداد برسد و بتوان در مورد ارزش ریالی یا ارزی این تفاهم نامه‌ها اظهار نظر دقیق تری کرد.

استاندار فارس با اشاره به اینکه این استان پهناور از ظرفیت‌های بالا و قابل توجهی برخوردار است، ابرازداشت: با این حال با محصولات فولاد و گیاهان دارویی تصمیم به حضور در نمایشگاه گرفتیم.

ایمانیه در عین حال براین موضوع تاکید کرد که با تلاش‌های صورت گرفته، در زمینه زنجیره ارزش گندم، زنجیره ارزش حلزون (آرایشی و بهداشتی) و زنجیره ارزش افزوده گردشگری و صنابع دستی نیز حضور جدی در نمایشگاه داشته باشد.

او از تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در استان فارس خبر داد و گفت: زنجیره‌های ارزش می‌توانند زمینه صادرات هرچه بیشتر این گونه محصولات و افزایش تولید داخلی را فراهم کنند.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع رونمایی از سامانه هوشمند بازاریابی اشاره و خاطرنشان کرد: این سامانه به صورت هوشمند بازاریابی صادرات محصولات استان فارس را انجام می‌دهد؛ هر چند مذاکراتی هم برای ارایه خدمات بیشتر با اتاق‌های بازرگانی دیگر استان‌ها انجام خواهد شد تا صادرات به کشور‌های دیگر مخصوصاً کشور‌های همسایه افزایش یابد.

ایمانیه در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به اینکه ارزیابی تان از نمایشگاه و ظرفیت‌های ارایه شده استان فارس در آن چه بوده است؛ گفت: واقعیت این است که فارس استانی سرشار از نعمات و توانمندی‌هاست و طبیعتاً در عرصه‌های مختلف گردشگری، کشاورزی، صنعت، معدن، پزشکی، علمی و... حرف‌های زیادی برای گفتن دارد؛ از همین رو به اعتقاد من اگر به جای یک غرفه در نمایشگاه همه فضا را هم دراختیار استان فارس قرار دهند باز هم حرف برای گفتن داریم.

او با اشاره به اینکه غرفه استان فارس یکی از شلوغ‌ترین و پر رفت و آمدترین غرفه‌های نمایشگاه به لحاظ حضور هیات‌های تجاری داخلی و خارجی بوده؛ ابرازداشت: تاکید من براین است که در پایان نمایشگاه تفاهم نامه‌ها و قرار‌های اولیه با سرمایه‌گذاران و صنعتگران دنبال شود.

استاندار فارس با تاکید براینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید همه توان خود را برای همکاری با سرمایه گذاران و رفع مشکلات آنها برای سرمایه گذاری به کار گیرند؛ تصریح کرد: موانع و بروکراسی‌های اداری باید از پیش پای سرمایه گذاران برداشته شود.

ایمانیه در ادامه سرمایه گذاران را نیز مخاطب قرار داد و گفت: دفتر کار من به روی سرمایه گذاران باز است و چنانچه با مشکلی مواجه شوند این تعهد را می‌دهم که ظرف ۲۴ ساعت ضمن برگزاری جلسه با مدیر مربوطه، پیگیر رفع مشکلات آنها باشم.

استاندار فارس در پایان از انعقاد تفاهم نامه ۵۰۰ میلیون دلاری با پارک صنایع پتروشیمی خواجه نصیر خبر داد و گفت: براساس این تفاهم نامه مقرر شد تا سقف ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در مناطق محروم با هدف تولید محصولات دارویی و محصولات سلامت محور مشترک با پتروشیمی انجام شود.

به گفته او، هدف دیگر این تفاهم نامه توسعه مناطق محروم استان فارس است که از طریق ایجاد واحد‌های پتروشیمی محقق خواهد شد.

خاطرنشان می‌شود طرف اول این تفاهم نامه قرارگاه جهادی سرمایه گذاری کوثر و طرف دوم پارک صنایع پتروشیمی خواجه نصیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر مربع از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • استاندار فارس خواستار تسریع نهضت ملی مسکن و حفظ حقوق عامه شد
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • استمرار اقداماتی در راستای ساماندهی کشف رود
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان