Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@14:47:53 GMT

انتشار «ایده و هویت»/خرید رای در انتخابات‌های هند

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۵۷۴۵۱

انتشار «ایده و هویت»/خرید رای در انتخابات‌های هند

به گزارش خبرگزاری مهر، انتشارات آکسفورد کتاب «ایده و هویت – سیستم در حال تحول احزاب سیاسی هند» Ideology & Identity – The Changing Party Systems of India نوشته مشترک پرادیپ کی. چیبار و راهول ورما را در ۳۲۰ صفحه منتشر کرد.

مؤلفان این اثر پرادیپ چیبار استاد علوم سیاسی با گرایش با مطالعات هندشناسی در دانشگاه کالیفرنیاست و همچنین راهول ورما پژوهشگر مقطع دکتری علوم سیاسی در همان دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاست احزاب سیاسی هند که معمولاً به عنوان پدیده درهم آمیخته با بی نظمی و فساد شناخته می‌شود، در عین حال یک الگو برای تقویت دموکراسی و تطبیق تنوع است. کارشناسان علوم سیاسی جهان عمدتاً بر این باورند که سیاست هند از نظر ساختاری و طبیعی دیگر دارای محوریت خاصی نیست.

مؤلفان اثر مورد نظر نیز می‌گویند که بسیاری از تئوری‌های کشورهای غربی در کشورهای چند ملیتی در قرن بیست و یکم همچون هند قابل اجرا نیست. در این کشورهای متنوع‌تر، مهمترین بحث‌های ایدئولوژیک روی عدالت اجتماعی تمرکز دارند و آن هم با تاکید بر اینکه تا چه حد دولت بر پایه جامعه اشتراکی (Inclusive) است و نیازهای گروه‌های حاشیه‌ای را رسیدگی می‌کند.

محتوای این کتاب با استفاده از نظرسنجی‌های مطالعات ملی انتخابات هند و مطالعات دیگر همراه با تحقیقات میدانی مؤسسات ذیربط، نشان می‌دهد که چگونه آموزش، رسانه، و آداب و رسوم مذهبی هند؛ بر ایده‌های رقابتی و بحث‌های ایدئولوژیک سیاسی این کشور تأثیر گذار است.

برخی از سرفصل‌های کتاب به این شرح است: «شکل گیری دولت و اختلافات ایدئولوژیک در کشورهای چند ملیتی»، «ایدئولوژی، هویت و انتخابات ملی سال ۲۰۱۴ م»، «منطق فکری عصبیت سیاسی»، «کسانی که با سهمیه بندی مخالفند و چرا؟»، «خرید رأی در هند»، «رهبران تحول گرا و تغییرات ایدئولوژیک»، «انتقال ایدئولوژی»، «عصبیت، به رسمیت شناختن و تغییر سیستم حزبی در هند»، «چالش‌های ایدئولوژیک و زوال پذیری حزب کنگره»، «حزب سیاسی بی جی. پی و تحکیم ایدئولوژیک راست» و «نتیجه گیری: نظریه‌ها، رهبران و سیستم حزبی».

کد خبر 4578284 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: رایزنی فرهنگی هندوستان آکسفورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۷۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌

امیرحسین فراهانی در گفتگو با خبرنگار مهر، رأی دادن برای هریک از افراد جامعه یک حق مسلم است، بنابراین باید از این حق دفاع کرد و اگر این حق مطالبه نشود در نهایت منجر خواهد شد انتخاب‌گری و تصمیم‌گیری برای افرادی که در انتخابات شرکت نمی‌کنند از بین برود.

وی افزود: راه حل رفع موانع و مشکلات، حضور آگاهانه در انتخابات است و باید تلاش کنیم و نامزدی را که به نظر ما گره گشای مشکلات است رأی بدهیم زیرا اگر من و شما رأی ندهیم، امور مملکت اداره نخواهد شد.

فراهانی ادامه داد: اگر مجلسی قوی‌تر داشته باشیم، بدون تردید دولتی قوی و مقتدر نیز خواهیم داشت و به عقیده من، ریشه عمده ضعف‌ها و مشکلاتی که در کشور داریم، به مجلس شورای اسلامی برمی‌گردد.

وی گفت: بهترین مشوق برای حضور مردم در پای صندوق رأی آگاهی مردم از اهمیت مشارکت آن‌هاست، انتخابات می‌تواند نقش بسیاری مهمی در تعیین سرنوشت مردم داشته باشد، قوانین مجلس توسط کسانی نوشته می‌شود که با رأی مردم به مجلس می‌روند؛ بنابراین نیاز است که مردم با دقت بیشتری نسبت به انتخاب افراد شایسته اقدام کنند.

فراهانی ادامه داد: انقلاب اسلامی در ۴ دهه اخیر همواره روند صعودی خود را حفظ کرده و تلاش شده با تقویت گفتمان مردم‌سالارانه دینی خود، نقش مردم را در صحنه سیاسی کشور حفظ کند

وی اضافه کرد: مردم ملایر همواره نسبت به گردهمایی و رویدادهای سیاسی در جمهوری اسلامی نگاه مثبت و ویژه‌ای داشتند که آخرین نمونه آن را می‌توان حضور در راهپیمایی روز قدس مشاهده کرد، مشکلات اقتصادی و تبلیغات منفی نیز نتوانسته بر حضور مردم تأثیر منفی بگذارد.

فراهانی تصریح کرد: مشکلات اقتصادی کشور در زمان جنگ به‌مراتب بیشتر از امروز بود؛ اما مردم به حاکمیت و تلاش مدیران دولتی برای حل مشکلات اعتقاد داشتند، این اعتماد امروزه نیازمند ترمیم دوباره است، برخی از مدیران با اقداماتی اشتباه به این اعتماد خدشه وارد کردند که در سایه دولت مردمی می‌توان نسبت به حل آن امیدوار بود.

وی گفت: مقام معظم رهبری گام دوم انقلاب را در راستای تحولات شگرف سیاسی و اقتصادی اعلام کرده بود و انتخابات این دوره نیز ادامه همان مسیر است. باتوجه به گذشت ۴ دهه از عمر انقلاب اسلامی شاهد تغییر نسل در مدیران هستیم؛ ازاین‌جهت نیز انتخابات این دوره حائز اهمیت است.

کد خبر 6097875

دیگر خبرها

  • رئیس ستاد انتخابات کشور از خبرگزاری تسنیم بازدید کرد
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • محمدعلی علومی درگذشت
  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • همایش شاهنامه و امر سیاسی برگزار می‌شود
  • قرارداد خرید اتوبوس برقی از چین منع انتشار داشته است
  • نگرانی از سرایت اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی به جهان عرب