Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@03:43:05 GMT

گفتگوی مادر با جنین

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۵۸۵۹۳

گفتگوی مادر با جنین

خبرگزاری میزان- وضودار بودنِ زن باردار علاوه بر تاثیر بر خودش بر جنینی که به عنوان امانتی الهی حمل می‌کند نیز موثر است و او را اهل نورانیت ظاهر و باطن می‌کند. گروه فرهنگی میزان ، حجت الاسلام سید محمد رضا واحدی، کارشناس فرهنگیست که سالهاست در تعامل با جوانان توانسته است پاسخ گوی سوالات این قشر باشد .آن چه در ادامه خواهید خواند یادداشتی از سلسله یادداشت های حیات طیبه است که هر شنبه منتشر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در قسمت‌های گذشته از تاثیر تغذیه و حالات روحی و روانی والدین به خصوص مادر بر روی جنین صحبت کردیم. در آخرین قسمتِ مربوط به مراقبت‌های دوران جنینی، به عامل سوم یعنی اعمال و رفتاری که در زمان بارداری باید توسط والدین به خصوص مادر انجام شود، می‌پردازیم.   بیشتر بخوانید: رحم مادر ؛ بستر تعالی یا انحطاط   انتخاب نام مناسب برای جنین از آداب این دوره است. دستوری از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله با این مضمون وجود دارد که از ابتدای حاملگی و قبل از مشخص شدن جنسیت کودک، یک نام پسرانه و یک نام دخترانه برای جنین انتخاب شود و پس از مشخص شدن جنسیت، از نام مرتبط استفاده شود. شاید دلیل این کار این باشد که تمام امید‌ها و آرزو‌های انسان در مورد فرزندش، در انتخاب نام او نهفته است و انتخاب نام قبل از تولد، می‌تواند در شخصیت سازی کودک و سوق دادن او به سمت آرزو‌های والدین موثر باشد؛ بنابراین امروزه که با دستگاه‌های پیشرفته‌ی پزشکی جنسیت کودک پس از چهارماهگی مشخص می‌شود، شایسته است که نام نیکی برای کودک انتخاب شود و در طول مدت بارداری و هنگام گفتگوی مادر با جنین، او را با همان نام بخواند و ویژگی‌های آن نام و انتظارات والدین از را به او گوشزد کند و امید‌های خود را با جنین در میان گذارد.   بیشنر بخوانید: تربیت فرزند از کجا شروع می شود تربیت فرزند از کجا شروع می شود/ دوران جنینی
خیلی خوب است که مادر در طول دوره‌ی بارداری همواره با وضو باشد. هرچند همیشه وضو داشتن، اختصاصی به زن باردار ندارد و طبق روایات هر کس که همیشه در وضو باشد، دارای طهارت و نورانیتی باطنی است، اما وضودار بودنِ زن باردار علاوه بر تاثیر بر خودش بر جنینی که به عنوان امانتی الهی حمل می‌کند نیز موثر است و او را اهل نورانیت ظاهر و باطن می‌کند.
مراقبت مادر بر نماز‌ها و انجام مطلوب فرایض دینی و انجام مستحبات ـ. البته تا جایی که خسته نشود ـ. در روح و روان کودک تاثیری شگرف دارد. مادر سعی کند روزانه به قرائت قرآن و تدبر در معانی و مفاهیم آن بپردازد و همان‌طور که با موجودی حی و عاقل صحبت می‌کند، در مورد معارف و آموزه‌های قرآنی با کودکی که در شکم دارد صحبت کند.
همچنین اوقاتی را برای زیارت اماکن مقدس و معنوی که دل و جان آدمی را تازه و سرزنده می‌کند، اختصاص دهد و در مجالس ذکر اهل بیت علیهم السّلام، اعم از مجالس جشن یا عزاداری شرکت کند. ائمه‌ی اطهار و پیشوایان دینی را اسم ببرد و یک یک به فرزندش معرفی کند. یکی از مسائلی که زیاده مورد توجه اولیا و بزرگان قرار گرفته است، اشک بر مصایب حضرت سیّد الشّهدا علیه السّلام است که باید از همان اوان به کودکمان آموزش دهیم تا تولی و تبری در روح و جانش بنشیند و زمینه‌ی آن را داشته باشد که از شیعیان خالص و یاران امام زمان قرار گیرد.
مادر می‌تواند به جای سرگرمی با موبایل و پرسه زدن در شبکه‌های مجازی که هیچ دستاوردی ندارد و نیز مشاهده‌ی فیلم‌های صد من یک غاز یا شنیدن موسیقی‌های لهوی و بی ارزش، اوقات فراغت خود را با مطالعه‌ی کتاب‌های مفید پر کند و با اعتقادات، احکام و اخلاق اسلامی آشناتر شود و در خولت خویش با فرزندش در مود آن‌ها صحبت کند.
آخر کلام اینکه مادر باید از دارو‌های مسکن و شیمیایی، استعمال دخانیات و هرگونه مواد مخدر و نوشیدن مشروبات الکلی که از طریق جفت جذب بدن جنین می‌شوند و بر سلسله اعصاب وی تاثیر بد می‌گذارند، بپرهیزد و با رژیم غذایی مناسب، مایحتاج بدن خود و کودکش را تامین کند. خوردن خرما، به، سیب، انار و کندر به طور خاص سفارش شده است.
با پایان یافتن ضرورت‌های دوران جنینی، از قسمت بعد به ضرورت‌های تربیتی بعد از تولد می‌پردازیم. انشاءالله   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جنین زندگی اسلامی تربیت اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۸۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال رویکرد متفاوتی به اندیشه ورزان جوانی جمعیت داریم

به گزارش خبرنگار مهر، شهروز کیانی ظهر یکشنبه در جلسه شورای اندیشه ورز نهاوند و هدف از تشکیل این جلسه لبیک به ندای مقام معظم رهبری و تأکید ایشان به نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از سال ۱۳۹۰ تاکنون به «ازدواج جوانان و راه‌های تسهیل آن» و «فرزندآوری و جلوگیری از حرکت کشور به‌سمت پیری جمعیت» است افزود: اندیشه ورزان جوانی جمعیت ریل گذاری می‌کند برای ستاد جوانی جمعیت و باید بنا بر وجود صاحبنظران در این جلسات باشند.

وی با اشاره به موضوع جلسه «سقط جنین» اظهار داشت: سقط جنین، به معنای پایان یافتن بارداری در هر مرحله‌ای است که زندگی نوزاد در جریان است و شبکه بهداشت و درمان باید در این زمینه نیروهای خود را در خط مقدم نگه دارد و دستگاه‌های دیگر نیز پای کار باشند.

وی افزود: همچنین شبکه بهداشت و اصناف نیز در خصوص جایگاه‌های خرید و فروش داروهای سقط بازرسی‌هایی از داروخانه‌ها و عطاری‌ها و… داشته باشند.

معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی فرماندار با اشاره به اینکه کارها باید عملیاتی و کارشناسی شده انجام شوند گفت: همه ی اعضای جلسه اندیشه ورز جوانی جمعیت پای کار باشند و مصوبات این جلسه باید کاربردی و خروجی آن باید در شهرستان مشهود باشد.

کد خبر 6097418

دیگر خبرها

  • گفتگوی یوتیوبر فلسطینی با سرباز اسرائیلی: من بیست نفر را در غزه کشتم
  • فروش بره تودلی در تهران قدیم و جنجال در مجلس شورای ملی
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • گفتگوی وزیر جنگ آمریکا با همتای اسرائیلی خود درباره رفح
  • امسال رویکرد متفاوتی به اندیشه ورزان جوانی جمعیت داریم
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • برنامه گفتگوی اقتصادی از رادیو گفتگو
  • جلوگیری از سقط عمد ۳ هزار مورد جنین سالم در کشور
  • گفتگوی اختصاصی با جاوید مرتمی پیشکسوت فوتبال مازندران
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود