Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مهدی رازجویان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران در جلسه تشکیل ستاد بازسازی سیل گفت: احداث، تعمیرات و روان سازی زندگی مردم برای بازگشت به روال عادی از اهداف فعالیت این ستاد است که در شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ارزیابی اولیه ۱۲ شهرستان، ۹ شهر و ۱۷۱ روستا صورت گرفته است، افزود: گرچه بدلیل حجم سیلاب، آب وارد منازل مردم شد، لیکن لایروبی انهار کمک کرد تا آب بسرعت از روستا‌ها خارج شود و میزان خسارات وارده کاهش یابد.

رازجویان با اشاره به اینکه تاکنون ۶۳۴۱ واحد مسکونی و تجاری خسارت دیده از سیل مورد ارزیابی قرار گرفت، گفت: ۶۵۰ واحد در معرض خطر در سیلاب بعنوان تخریبی ارزیابی شده است که البته تخریب نشده لیکن آسیب‌ها بنحوی بوده که قابل تعمیر و سکونت نیست و باید بازسازی شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با بیان این که تعمیرات واحد‌های خسارت دیده به نوع ۱ و ۲ دسته بندی شده است، افزود: تعمیرات نوع یک واحد‌هایی هستند که ۶۰ درصد به بالا آسیب دیده اند و نوع دو شامل واحد‌هایی است که ۳۰ تا ۶۰ درصد خسارت دیده اند و پرداختی‌ها نیز به میزان خسارتِ وارد شده است.

رازجویان با اشاره به اینکه در روستاها، سقف تسهیلات اعطایی برای احداث بنا ۴۰ میلیون تومان است و ۱۰ میلیون تومان بصورت بلاعوض است، گفت: سقف این تسهیلات در شهر‌ها بالغ بر ۵۰ میلیون تومان است و ۱۲ میلیون تومان آن بلاعوض است.

وی با بیان اینکه نخستین پرداختی‌ها را از سوم فروردین امسال آغاز کردیم، افزود: با ابلاغ مصوبه جدید، مابه التفاوت مصوبات جدید و گذشته نیز پرداخت خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با بیان اینکه آواربرداری واحد‌های احداثی در سیمرغ آغاز شده است، گفت: فرمانداران روند صدور پروانه را شتاب بخشند.

انتهای پیام/ م

برداشتن قدم‌های جدید برای خسارت دیدگان سیل اخیر مازندران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۰۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان در جلسه ستاد بحران سمیرم گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۶ نفر بر اثر غرق شدگی در منابع ذخیره آب این شهرستان جان خود را از دست داده اند .
منصور شیشه فروش همچنین در خصوص هجوم ملخ به مزارع استان هشدار داد و افزود: به همت جهاد کشاورزی ۲۵۰ هکتار از اراضی شهرستان سمیرم در مرز استان چهار محال و بختیاری برای جلوگیری از هجوم‌ملخ به مزارع سمیرم سم پاشی می شود.
شیشه فروش به صدور هشدار نارنجی هواشناسی نیز در پی ورود سامانه جدید بارشی به استان اشاره کرد و افزود: با توجه به هشدارهای هواشناسی تمامی اداره های خدمت رسان در راستای جلوگیری از خسارت ناشی از سیل آماده باش هستند .
وی گفت: براین اساس مراکز خدمات رسان به خصوص شهرداری ها و راهداری ها موظفند در خصوص بازگشایی دهانه پل ها، تقویت سیل بندها، آزاد سازی تصرفات جهاد کشاورزی و حفاطت از قنات ها اقدام کنند.
شیشه فروش به خسارت سیل هفته گذشته در استان نیز اشاره کرد و افزود: در پی بارندگی های اخیر به تعدادی از منازل مسکونی در روستاهای پادنا خسارت وارد شد که از بعد از ارزیابی و تایید بنیاد مسکن، خسارت آنها پرداخت می شود .
مدیر بحران استانداری اصفهان از پرداخت ۱۸۰ میلیارد تومان خسارت به کشاورزان در سال گذشته خبر داد و گفت : خسارت به کشاورزان تنها از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی پرداخت می شود که صندوق باید نسبت به پرداخت خسارت به کشاورزان سرعت ببخشد .
شهرستان سمیرم با شش شهر چهار بخش و ۱۲۰ روستا و ابادی در جنوب اصفهان واقع شده است

دیگر خبرها

  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت