Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار البرز با تاکید بر اینکه لحظه به لحظه اقدامات اعضای ستاد بحران استان را رصد می کنم، گفت: سد امیرکبیر و طالقان گنجایش سیلاب های احتمالی را دارند لذا ضمن کنترل آنها، باید پست های امدادی و خدماتی مجهز در مسیر مناطق پرخطر استان مستقر شود.

به گزارش ایلنا، عزیزاله شهبازی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان که بعد از ظهر شنبه به منظور بررسی اقدامات‌صورت گرفته در بار‌‌ش‌های اخیر و اتخاذ تدابیر لازم برای پیشگیری از بحرا‌ن‌ناشی از بار‌‌ش‌های شدید روزهای آینده برگزار شد، گفت: سیل حادثه آفرین شیراز بر اثر 18تا 22 میلیمتر بارندگی رخ داد ولی میزان بارش ها در البرز بر اساس آخرین گزارش ها به طور متوسط 40 میلیمتر و در مناطقی همچون چالوس و طالقان بین 58 تا 60 میلیمتر بوده که به لطف خدا و تعامل مجموعه اعضای ستاد بحران، حادثه ای در بر نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با هماهنگی های صورت گرفته برای امنیت مردم، جاده چالوس که مستعد ریزش کوه و رانش زمین بود به مدت 3 روز بسته شد.

استاندار البرز با بیان اینکه اکنون در استان های شمالی و جنوبی، مسئولان درگیر خطرات پیش رو و خسارات سیل گذشته هستند، اضافه کرد: آب منطقه ای البرز آمادگی مدیریت سدهای امیرکبیر و طالقان را دارد از این رو طی نامه ای از وزیر نیرو این درخواست مطرح شد.

وی گفت: آب های سدهای امیرکبیر و طالقان از اواسط دی ماه سال گذشته به منظور گنجایش سیلاب های احتمالی، رهاسازی شد و اکنون مانعی در این راستا وجود ندارد.

شهبازی افزود: با توجه به پیشبینیهای صورت گرفته و احتمال بروز سیل و سیلاب در نقاط مختلف استان، تمامی مرخصی ها لغو شده و تمامی مسئولان و کارکنان دستگاه های خدماتی و امدادی تا 17 فروردین باید در محل خدمت خود حضور داشته باشند.

وی به بازدید روز گذشته از نهر دلمبر اشاره کرد و گفت: باید حق این نهر را بگیریم چراکه ساخت و سازهای صورت گرفته در مسیر این رودخانه، مسیر آب را منحرف کرده و هر لحظه احتمال بروز حوادث جدی وجود دارد.

استاندار البرز با تاکید بر اینکه بارشهای بهاری را باید جدی گرفت تا غافلگیر نشویم، افزود: معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مامور به پیگیری در خصوص ساخت و سازهای غیرمجاز مسیر نهر و اجرای طرح روان آب ها در این مسیر است.

وی با بیان اینکه خطر در کمین است، عنوان کرد: باید در نظر داشته باشیم که با توجه به پیشبینیهای صورت گرفته یا درگیر حوادث ناشی از سیل میشویم و یا باید به کمک سایر استانهای بشتابیم.

شهبازی گفت: باید تمهیدات لازم برای پیشگیری از بروز حوادث در مسیر بیلقان، آتشگاه و نقاط خطرپذیر سایر شهرستان ها اندیشیده شود.

وی افزود: باید اماکن مناسب برای اسکان مردم در مواقع بروز سیل را احصا کرده و در موقع لزوم مورد استفاده قرار دهیم.

استاندار البرز خاطرنشان کرد: ضرورت دارد در نقاط خطرپذیر همچون نهر دلمبر، پست هایی مجهز برای اقدام به موقع برای بازسازی مسیر آب استقرار پیدا کنند.

وی با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی دقیق و اعلام هشدارهای لازم، گفت: تمامی مسئولان استان اعم از اعضای ستاد بحران استان و شهرستان ها در شهرها و روستاهای استان در آماده باش کامل باشند.

شهبازی با اشاره به اینکه البرز باید آماده اسکان سیل زدگان را در صورت بروز بحران داشته باشد، افزود: وظیفه نوع دوستی و شرعی ما حکم می کند که در فکر ایجاد اسکان برای البرزی ها و سایر استان های آسیب دیده در سیل احتمالی باشیم.

وی ادامه داد: البرز با توجه به شرایط موجود باید امکانات بهتر و بیشتری برای مناطق سیل زده داشته باشد و اکنون ضرورت دارد که درصدد تهیه و ارسال امکانات زندگی به مناطق سیل زده باشیم از این رو هلال احمر باید تلاش بیشتری در این راستا داشته باشد.

استاندار البرز گفت: البرز تنها کرج نیست بلکه باید در 5 شهرستان دیگر نیز تدابیر لازم را برای پیشگیری از آسیب ها و خسارات ناشی از سیل در نظر بگیریم و نقاط خطرپذیر و در معرض آسیب شناسایی شود.

وی با بیان اینکه طالقان همواره مستعد رانش زمین است، افزود: بر اساس لزوم شناسایی روستاهای در معرض خطر و تخلیه روستاییان پیش از وقوع حادثه، ضرورت دارد.

شهبازی اضافه کرد: باید وسایل حمل و نقل عمومی از جمله اتوبوس ها برای جا به جایی مردم مهیا باشد.

وی گفت: از مردم و گردشگران حاضر در البرز انتظار می رود هشدارها را جدی بگیرند و از استقرار در مسیر و بستر رودخانه ها به جد خودداری کنند.

استاندار البرز با تاکید بر اینکه لحظه به لحظه اقدامات اعضای ستاد بحران استان را رصد می کنم، افزود: به دنبال مچ گیری نیستیم بلکه با نظارت های صورت گرفته درصدد افزایش آمادگی دستگاه ها و پیشگیری از بروز خسارات جانی و مالی هستیم.

وی عنوان کرد: در مواقع بحران، مسئولان خدمتگزار مشخص می‌شوند و گرنه در شرایط عادی همه می توانند مدیریت کنند.

شهبازی گفت: مردم به پشتوانه حضور و اقدامات ما در آرامش زندگی می کنند از این رو باید در آماده باش کامل باشیم که حادثه ای رخ ندهد.

وی افزود: باید تمامی دستگاه ها در کنار هلال احمر باشند تا در مواقع بحران امکانات لازم تهیه و تامین شود.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 اتوبوس حمل و نقل عمومی دی ماه زمین شورای هماهنگی مدیریت بحران 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۳۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی  سرپرست اداره‌ کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی آخرین وضعیت خسارت‌های بر جای مانده از توفان شب گذشته در شهرهای خراسان رضوی را تشریح کرد.

سیدرضا عباسی نیشابوری در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه شب گذشته در اکثر شهرستان‌ها وقوع توفان را داشتیم و خساراتی نیز بر جای گذاشت، افزود: عمده خسارت‌ها مربوط به سقوط چندین اصله درخت و شبکه برق شهرستان‌ها بود.

وی با اشاره به اینکه حجم خسارت‌ها در شهرستان‌های بردسکن، کاشمر، سبزوار، کوهسرخ، نیشابور، فیروزه، مشهد و رشتخوار مقداری بیشتر بود و به شبکه برق این مناطق خسارت‌هایی وارد شد، عنوان کرد: همچنین توفان با سرعت ۱۱۰ کیلومتر در ساعت سبزوار را در نوردید که براثر این حادثه در روستای ایزی بخش مرکزی این شهرستان حادثه ریزش سقف یک باب منزل مسکونی گزارش شد.

سرپرست اداره‌ کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: در این حادثه زن و شوهر و کودک خردسال ۲ ساله زیر آوار مانده بودند که با هماهنگی انجام شده توسط فرماندار شهرستان توسط نیروهای آتش‌نشانی نجات یافته و به بیمارستان منتقل شدند.

وی همچنین از تخریب بند خاکی در روستای بیجورد شهرستان بردسکن خبر داد و افزود: علاوه بر تخریب بند خاکی خسارت‌هایی هم به بخش کشاورزی شهرستان وارد شد که کارشناسان در حال جمع‌بندی هستند.

عباسی نیشابوری در ادامه با اشاره به سقوط ۱۲۸ اصله درخت در مشهد اذعان کرد: دیشب برق در برخی نواحی مشهد به دلیل افتادن اشیای خارجی از جمله ورق‌های فولادی ساختمان‌های نیمه‌تمام و شاخه درختان قطع شد که با حضور گروه‌های اتفاقات شرکت برق مشکل برطرف شد.

وی با بیان اینکه جمع‌بندی ارقام ریالی به چند روزی زمان نیاز دارد، عنوان کرد: الان وضعیت در تمامی شهرستان پایدار بوده و مشکل خاصی نداریم.

سرپرست اداره‌ کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی در ادامه با اعلام اینکه هشدارهای لازم برای شروع مجدد بارش‌ها از امشب تا ظهر جمعه صادر شده است، گفت: بنا بر پیش‌بینی سازمان هواشناسی خراسان رضوی حجم بارش‌ها قابل توجه خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه هشدارهای لازم به فرمانداران، معاونین، دبیران بحران و دستگاه‌های اجرایی عملیاتی در شهرستان‌ها داده شده است، خاطرنشان کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته در تمامی شهرستان‌های استان از امشب بارش خواهیم داشت اما حجم اصلی بارندگی‌ها از بامداد فردا تا ظهر جمعه خواهد بود.

عباسی نیشابوری افزود: بر اساس آنچه از سوی سازمان هواشناسی اعلام شده نواحی شمالی خراسان رضوی از جمله کلات، درگز، قوچان و سبزوار، جوین، جغتای، بجستان، گناباد و چناران بالای ۳۰ میلیمتر و شهرستان‌های فریمان، صالح‌آباد، زاوه، رشتخوار، مه‌ولات، خلیل‌آباد، تربت‌جام، کاشمر و خواف نیز بین ۲۰ تا ۳۰ میلیمتر بارش را خواهند داشت.

وی با بیان اینکه برای تمامی شهرستان‌های خراسان رضوی هشدار سطح نارنجی صادر شده است، اذعان کرد: امکان دارد برای برخی مناطق بارش‌ها به گونه‌ای باشد که حتی هشدار سطح قرمز هم صادر شود.

سرپرست اداره‌ کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی از شهروندان خواست ضمن پرهیز از سفرهای غیرضروری به هیچ عنوان به مناطق کوهستانی نروند و از اتراق در بستر و حاشیه رودخانه‌ها به جد پرهیز کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح مطالعات مدیریت بحران وپدافندغیرعامل بوشهر رونمایی شد
  • روستاهای حاشیه «دز» نگران نباشند؛ شرایط تحت کنترل است
  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • استقرار تدریجی جو پایدار در البرز/ دمای هوا افزایش می‌یابد
  • وضعیت روستاهای حاشیه دز در اهواز تحت کنترل است
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • تداوم بارش باران در تهران؛ جوی آرام در پایان هفته برای اکثر نقاط
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها