Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@08:06:38 GMT

ایجاد ۵۵ هزار اشتغال روستایی در بخش صنایع دستی

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۶۵۱۷۱

ایجاد ۵۵ هزار اشتغال روستایی در بخش صنایع دستی

محمودیان از ایجاد ۵۴ هزار و ۹۴۴ نفر اشتغال در حوزه اشتغال روستایی در بخش صنایع دستی خبر داد و گفت: بخش صنایع دستی ۱۱ هزار و ۴۸۸ شغل برای بانوان ایجاد شده است.

«پویا محمودیان» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان با اشاره به افزایش 18 درصدی فروش صنایع دستی در داخل کشور طی سال گذشته، گفت:  صنایع دستی پس از دام و محصولات، دومین حوزه موفق با 54 هزار و 944 نفر اشتغال در حوزه اشتغال روستایی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  با بیان اینکه 75 درصد فعالان صنایع دستی کشور را بانوان تشکیل می دهند، خاطرنشان کرد: 11 هزار و 488 اشتغال در حوزه صنایع دستی برای بانوان ایجاد شده است.

 

محمودیان با اشاره به راه اندازی بازارچه های نوروزی و تابستانی طی سال 97 در سراسر کشور، گفت: محمودیان گفت: راه اندازی 5 بازارچه دائمی، برگزاری 30 نمایشگاه داخلی و خارجی صنایع دستی و برگزاری سی و یکمین نمایشگاه عیدانه صنایع دستی در اسفند ماه سال 97 از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه صنایع دستی است.

 

معاون صنایع دستی کشور با اشاره به رشد فروش 36 درصدی سی امین نمایشگاه ملی صنایع دستی، تصریح کرد: سی و یکمین نمایشگاه عیدانه با افزایش فروش 291 درصدی دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی بود که در سال گذشته در تهران برگزار شد.



محمودیان، اجرای طرح خانه ایرانی برای برج سازان جهت سبک جدید طراحی در برج سازی، برگزاری هفتمین دوره داوری بین المللی مهر اصالت صنایع دستی با میزبانی ایران، اعطای 17 نشان جغرافیانی ملی،  ارسال 6 پرونده صنایع دستی برای ثبت به سازمان جهانی مالکیت فکری (آبگینه تهران، نازک کاری کردستان، زیلوی میبد، مینای اصفهان، شیرکی پیچ سیرجان و ورنی مغان ) را از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه صنایع دستی عنوان کرد.

 

وی با اشاره به برگزاری کارگاه های مشورتی با رویکرد بهره وری اقتصادی در معیشت جوامع محلی و توسعه پایدار، خاطرنشان کرد: اقامتگاه های بوم گردی می تواند فرصت خوبی برای رونق و فروش صنایع دستی در سراسر کشور باشد و به جذب توریسم داخلی و خارجی نیز کمک کند.



محمودیان با اشاره به ثبت ملی 6 شهر و 4 روستا و ثبت جهانی دو شهر آباده فارس و میبد یزد و روستای خراشاد خراسان جنوبی طی سال 97، گفت: پرداخت تسهیلات 10 درصدی به خانواده صنایع دستی، صنعتگران و هنرمندان، از سرگیری پرداخت بیمه هنرمندان صنایع دستی پس از پنج سال و راه اندازی کمپین های حمایت از صنایع دستی در شبکه های اجتماعی از دیگر اقدامات مهم در حوزه صنایع دستی کشور بوده است.

 

 

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: بارندگی و سیلاب خسارت سیل سیل خبرگزاری شبستان خسارت سیلاب مسافران نوروزی اصفهان ایام نوروز خبرگزاری شهرستان آران و بیدگل صنایع دستی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود

سید عزت‌الله ضرغامی امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دیدار با لیلا بنت احمد بن عواد النجار وزیر توسعه اجتماعی عمان که در محل دفتر وزیر میراث‌فرهنگی برگزار شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند. از این که یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، افزود: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکار‌های تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌های مختلف منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است. اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

گردشگری مسئولیت اجتماعی ماست

او سپس به حوزه گردشگری اشاره کرد و ادامه داد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند گردشگران سلامت هستند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

او در ادامه صحبت‌های خود به سابقه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

گردشگری دریایی ایران و عمان تقویت می‌شود

ضرغامی سپس به مرز دریایی ایران و عمان اشاره کرد و افزود: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

همکاری در حوزه میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سپس به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و افزود: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی افزود: صنایع‌دستی ایران جایگاه اول را در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر اشاره کرد و افزود: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. این که یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

پیشنهاد برپایی نمایشگاه‌های مشترک صنایع‌دستی

لیلا بنت احمد بن عواد النجار وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز در این نشست با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این حوزه نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه صنایع‌دستی نیز ۹۰ درصد فعالان صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مندی برای همکاری در حوزه صنایع‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع‌دستی برپا کنیم.

این مسئول عمانی در ادامه به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان