Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@15:12:31 GMT

میانگین قیمت نفت امسال67دلار است

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۶۵۴۵۴

بنا بر نتایج نظرسنجی "اس اند پی گلوبال پلاتس" از بانک‌ها و کارگزاران بزرگ نفت، نفت برنت احتمالاً در سال ۲۰۱۹ در همین حدود ۶۷ دلار در هر بشکه می‌ماند اما این توازن به دلیل کاهش تولید اوپک و تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا، شکننده خواهد ماند. ناطقان: در نظرسنجی قبلی پلاتس که در سه ماهه پیش انجام گرفته بود، قیمت نفت برنت برای تحویل فوری، ۷۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۰ دلار در هر بشکه پیش بینی شده بود.

شرکت کنندگان در نظرسنجی پلاتس قیمت هر بشکه نفت برنت در سال ۲۰۲۰ را ۶۸ دلار در هر بشکه پیش بینی کردند.

اگرچه پس از توافق عربستان سعودی و روسیه برای اجرای دور جدید کاهش عرضه، قیمت نفت از حدود ۵۰ دلار در هر بشکه بهبود پیدا کرد اما نتوانست از مرز ۷۰ دلار عبور کند. این دو کشور اواخر سال ۲۰۱۸ برای تعدیل تأثیر تحریم‌های آمریکا علیه صادرات نفت ایران، شیرهای نفت خود را باز کردند اما صدور معافیت آمریکا به هشت کشور، اوپک و متحدانش را غافلگیر کرد و این تولیدکنندگان ناچار شدند دوباره به محدودیت عرضه بازگردند. نشست بعدی تولیدکنندگان اوپک و غیراوپک به منظور تصمیم‌گیری درباره سیاست تولید، در ژوئن برگزار خواهد شد.

از سوی دیگر تولید نفت شیل آمریکا نیز رو به رشد است. "اس اند پی گلوبال پلاتس آنالیتیکس" رشد سریع‌تر تولید نفت شیل در منطقه پرمیان باسین را انتظار دارد و پیش بینی می‌کند ۲.۶ میلیون بشکه در روز ظرفیت خط لوله در سال ۲۰۱۹ و اوایل سال ۲۰۲۰ فعال خواهد شد و مشکلات مربوط به انتقال نفت از این منطقه را برطرف خواهد کرد.

طبق آخرین آمار، با کاهش تولید اوپک و غیراوپک و تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا، نفت برنت رشد ۲۷ درصدی و نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا رشد ۳۲ درصدی را برای سه ماهه اول سال ۲۰۱۹ رقم زد. منبع: ایسنا برچسب ها: قیمت ، نفت ، کاهش تولید

منبع: ناطقان

کلیدواژه: قیمت نفت کاهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۵۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه

قیمت سکه در معاملات نقدی روز پنجشنبه هفته قبل نزولی شد. در شرایط کنونی فنی‌های بازار معتقدند که قیمت‌ها در مرز حساسی قرار دارند و دو روز ابتدای هفته جاری برای معامله گران مهم است.

به گزارش اقتصادنیوز، بازار سکه در آخرین روز معاملاتی هفته قبل با افت دما روبرو شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که پس از آنکه قیمت دلار به مسیر کاهشی خود ادامه داد سکه بازان بار دیگر دنده‌معکوس زدند و فلز گران‌بهای داخلی با افت ۱۵۰ هزار تومانی بر روی ۴۲ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان قرار گرفت.

در شرایط کنونی فنی‌های بازار معتقدند که قیمت‌ها در مرز حساسی قرار دارند و دو روز ابتدای هفته جاری برای معامله‌گران مهم است.

گفتنی است بازار طلا روز جمعه شاهد فراز و فرود قیمت اونس طلا بود. فلز زردرنگ جهانی روز گذشته تا سطح ۲۳۵۲ دلار بالا رفت؛ اما دوباره نزولی شد و تا محدوده ۲۳۲۶ دلار پایین آمد. البته بامداد امروز قیمت طلا در حول‌وحوش ۲۳۳۸ دلار بسته شد.

از سوی دیگر برخی از معامله‌گران مدعی بودند که اسکناس آمریکایی در معاملات پشت خطی روز جمعه تا حدودی کاهشی شد. فعالان بازار می‌گفتند درصورتی‌که دلار در اولین روز هفته نوسان نزولی را ثبت کند شرایط برای صعود سکه دشوار خواهد شد.

به عقیده تکنیکالیست‌ها درصورتی‌که سکه بالای مرز ۴۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان ماندگار شود احتمال رسیدن آن به نیمه کانال یاد شده وجود دارد. از سوی دیگر مرز ۴۲ میلیون‌تومانی و محدوده ۴۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برای جناح کاهشی بازار مهم است. هفته گذشته سکه تا این مرز مهم پایین آمد، اما نتوانست تثبیت دهد و دوباره به سمت بالا برگشت. تحلیلگران می‌گویند درصورتی‌که سکه مرز ۴۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان را از دست دهد قدرت کاهشی‌ها تا حدودی بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی