Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساخت و سازهای غیر مجاز در بارندگی های اخیر پیش چشم مردم و مسئولان نمود بیشتری یافت به طوری که با ورود دادستان، این پرونده باز و در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان سرپرست فرمانداری فاروج در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان  گفت: دادستان شهرستان با حضور در روستاهای واقع شده در مسیر رودخانه ها، ساخت و سازهای انجام شده در این محورها را بررسی کرده  و با  صدور حکم، این واحدها قلع و قمع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مسعود صادق با بیان اینکه حکم مربوط به این تخلفات بدون بروکراسی اداری صادر و اجرایی می شود؛ مسیر  رودخانه روستای خرق را یکی از محورهای پرتخلف در ساخت و سازهای غیر مجاز عنوان کرد و افزود: سرریز شدن آب از مسیر رودخانه ها خطر آفرین است و با توجه به شدت بارندگی ها در روزهای اخیر مردم هم شاهد خطرات ناشی از ساخت و سازهای غیر مجاز بودند.

 

وی با اشاره به اینکه خسارت های وارده شده به شهرستان ناشی از سیل نبوده و بیشتر ناشی از شدت و استمرار بارندگی ها بوده است؛ افزود: شدت بارندگی ها به دستک پل حصار و آبنمای یام – تیتکانلو و گرماب آسیاب رساند و 2 برج تازه مرمت شده قلعه علی آباد روستای یام را تخریب کرده است.

 

 

صادق از مدیران دستگاه ها خواست خسارت وارد شدن به تأسیسات ادارت را به روز رسانی کنند و گفت: خسارت وارده شده در بخش کشاروزی تا امروز 24 میلیارد ریال برآورد شده است که بیشتر در حوزه تخریب دیوار دامداری های، زمین  و باغات کشاورزی بوده است و در بخش واحدهای مسکونی تاکنون گزارش خسارت وارده به 54 واحد در سطح شهر و روستاها ارائه شده که ضروری است به روز رسانی شود.

 

وی با گلایه از مخابرات در خصوص برطرف نکردن نقایص حوزه مخابراتی در سطح بعضی روستاها افزود: با توجه به نداشتن آنتن تلفن همراه، با قطع شدن برق و ، تلفن ثابت هم در این روستاها دچار اختلال می شود که ضروری است در راستای پیشگیری از هر آسیبی این نواقص برطرف شود.

 

سرپرست فرمانداری فاروج گفت: با توجه به ورود توده بارشی جدید، و امکان بروز طوفان و باد شدید، دستگاه های آمادگی لازم را در این خصوص داشته و اطلاع رسانی به موقع به گروه های هدف را در دستور کار قرار دهند.

پایان پیام/640

منبع: شبستان

کلیدواژه: بارندگی و سیلاب خسارت سیل سیل خبرگزاری شبستان مسافران نوروزی خسارت سیلاب شهرستان آران و بیدگل آران و بیدگل اصفهان سیلاب فاروج سیل مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۵۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌های ایمنی برای هشدار نارنجی بارندگی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، با توجه به هشدار‌های نارنجی اداره کل مدیریت بحران استانداری مبنی بر تقویت سامانه بارشی از امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت لغایت پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه توجه به نکات زیر برای شهروندان الزامی می‌باشد.

۱- از انجام سفر‌های غیرضروری اجتناب نمایید.

۲- مسافرین عزیز از تردد، توقف، اسکان، برپایی کمپ و چادر مسافرتی در حاشیه و مجاورت رودخانه، مسیل‌ها، کوه‌ها، دره‌ها، سیل‌بند‌ها و کانال‌ها خودداری نمایید و از محکم بودن چادر‌های مسافرتی و ایمن بودن محل اسکان اطمینان حاصل نمایید.

۳- خودرو‌های خود را در محل‌های مسقف و ایمن پارک نمایید.

۴- در زمان رعد و برق از تلفن همراه استفاده نکنید.

۵- در زمان اعلام هشدار، کوهنوردی نکنید و در ارتفاعات قرار نگیرید.

۶- از دست زدن به تابلو‌های برق جداً خودداری کنید.

۷- وسایل برقی خود را در زمان رعد و برق از پریز برق جدا کنید.

۸- از پناه گرفتن یا ایستادن زیر تک درخت در دشت خودداری کنید.

۹- با توجه به وزش باد‌های شدید از قرار گرفتن در زیر درختان و سقف‌های ناایمن خودداری کنید.

۱۰- شاخه‌های پوسیده و خشکیده درختان اطراف ساختمان خود را که هنگام وقوع توفان و تند باد احتمال سقوط دارند قطع کنید.

۱۱- کیف شرایط اضطراری و جعبه کمک‌های اولیه را همواره در منزل آماده داشته باشید.

۱۲- در صورتی که مجبور به ترک منزل یا محل سکونت خود هستید قبل از خروج حتما جریان برق، آب و گاز را قطع کنید.

۱۳- به آرامی رانندگی کنید و مراقب خرابی‌های جاده و شیب‌ها باشید.

۱۴- چوپانان و عشایر عزیز از خارج کردن دام و طیور از محل نگهداری و از چرا یا تعلیف دام در حاشیه و مجاورت رودخانه، مسیل‌ها، کوه‌ها، دره‌ها، سیل‌بند‌ها و کانال‌ها خودداری نمایید.

۱۵- کشاورزان عزیز از فعالیت بر روی زمین‌های نزدیک رودخانه و مسیل‌ها اجتناب نمایید.

دیگر خبرها

  • هشدار سیل برای پایان هفته جاری
  • اخذ اسناد ۹۷۶ هکتاری بستر رودخانه حاجی عرب در استان قزوین
  • هشدار وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • توصیه‌های ایمنی برای هشدار نارنجی بارندگی
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • رفع تصرف ۲۰۰۰ متر از رودخانه‌های استان یزد
  • رفع تصرف ۵۵ هکتار از بستر زرینه‌رود
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد