Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@15:36:33 GMT

خوشحالی گردشگران از افزایش ایمنی محور کمربندی تنکابن

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۶۶۲۴۸

خوشحالی گردشگران از افزایش ایمنی محور کمربندی تنکابن

نوشهر- ایرنا - کمربندی شهر تنکابن در سال های گذشته به عنوان یکی از نقاط حادثه خیز در استان مازندران مطرح بود که با تدبیر مدیران دستگاههای اجرایی ضریب ایمنی این محور در تعطیلات نوروز 98 به طور چشمگیری افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، کمربندی شهر تنکابن در سال های گذشته به دلیل وقوع تصادف های منجر به فوت و جرح ، یکی از محورهای اصلی پر خطر در مازندران محسوب می شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبود ایمنی لازم در این محور 12 کیلومتری در تعطیلات نوروز 97 با چهار کشته و پنج مجروح نمایان گشت و همین مسئله مدیران دستگاه های اجرایی را به تکاپو انداخت تا هر چه سریعتر نسبت ایمن سازی این مسیر اقدام نمایند.
در طول سال 97 جلسات متعددی پیرامون این موضوع در فرماندار ویژه شهرستان تنکابن برگزار شد و تصمیماتی نیز از قبیل اصلاح هندسی ورودی غربی کمربندی، افزایش روشنایی مسیر ، نصب علائم هشدار دهنده ، نصب دوربین های ترافیکی ، بستن بریدگی های خطرناک و ایجاد دوربرگردان های استاندارد اتخاذ گردید اما نحوه و زمان اجرای آنها در هاله ای از ابهام قرار داشت.
با نزدیک شده به پایان سال و بالارفتن حساسیت ها نسبت به این موضوع و البته افزایش فشارهای مدیران مرکز نشین ، سرانجام مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان آستین ها را بالا زدند و در یک اقدام جهادگونه اقدام به رفع نواقص جاده ای در جهت ایمن سازی این محور نمودند که از مهمترین آنها می توان به اصلاح هندسی ورودی غربی کمربندی اشاره کرد.
کارشناسان و صاحبنظران یکی از راهکارهای اساسی برای کاهش آمار مرگ و میر ناشی از سوانح رانندگی در جاده ها را برنامه ریزی ، مدیریت صحیح، نظارت درست، فرهنگ سازی، کارشناسی ایمن سازی فنی، اجرای صحیح مقررات راهنمایی و رانندگی و اعمال قانون در برخورد با رانندگان خاطی می دانند.
آنان بر این باورند که در حوزه سوانح ترافیکی سه عامل نواقص فنی راه ها، معضلات و اشکالات فنی در خودروها و خطاهای انسانی مطرح است که در این میان بیشترین علل تصادفات منجر به فوت را خطاهای انسانی و چگونگی رفتار رانندگان شامل می شود.
شواهد تاریخی نشان می دهد که نخستین تصادف منجر به مرگ در ایران در سال 1305 رخ داد و به عبارتی دیگر 93 سال است که سوانح رانندگی جان مردم کشورمان را می گیرد.
** شیرین شدن ذائقه مسافران با ایمن شدن کمربندی تنکابن
یک مسافر اردبیلی که از ورودی جدید ضلع غربی کمربندی وارد شهر تنکابن شده بود به خبرنگار ایرنا گفت : در ایام تعطیلات نوروز به همراه خانواده به غرب مازندران سفر می کنم تا از امکاناتی را که در این منطقه برای مسافران و گردشگران در نظر گرفته شده استفاده نماییم.
سلامت معزی افزود : در طول این سال ها برای ورود به شهر تنکابن با مشکل مواجه بودیم و به دلیل سختی و خطرناک بودن بریدگی ها ترجیح می دادیم تا از این شهر عبور کنیم و به شهرهای همجوار برویم.
وی اصلاح ورودی غربی کمربندی را اقدامی ارزشمند در راستای حفظ جان و مال مردم دانست و اظهار داشت : بارها شاهد تصادف های شدیدی در این محور بودیم که ذائقه مسافران و گردشگران را تلخ می کرد اما خوشبختانه امسال که چندین بار از این محور گذر نمودم تصادفی مشاهده نکردم.
به گفته این شهروند اردبیلی ، حضور نیروهای راهداری و راهنمایی و رانندگی در کمربندی کاملا محسوس است و خودروها با سرعت پایین در این محور تردد می کنند.
وی یادآور شد : اگر به جای سرعت گیرهای با ارتفاع زیاد و غیر فنی از آرام سازها یا سرعتکاه های استاندارد در طول این مسیر استفاده شود حتما در کاهش تصادف ها موثر خواهد بود.
**اصلاح ورودی غربی کمربندی ، یک تیر و دو نشان
شهردار تنکابن با اشاره به نبود ورودی مناسب در ضلع غربی کمربندی به خبرنگار ایرنا گفت : ورودی ضلع غربی کمربندی یکی از نقاط حادثه خیزی بود که در طول سال های گذشته جان خیلی از همشهریان و مسافران را گرفته بود و تلاش داشتیم تا این مشکل را برطرف نماییم.
محمد زرودی با بیان اینکه پروژه اصلاح هندسی ورودی غربی کمربندی در کمتر از 40 روز و قبل از تعطیلات نوروز به بهره برداری رسید ، افزود : پس از اخذ تاییدیه نقشه های اصلاح هندسی ضلع غربی از سوی اداره کل راه و شهرسازی که تقریبا یکسال به طول انجامید ، بلافاصله عملیات اجرایی آن آغاز گردید.
وی اظهار داشت : با مجموع جدول گذاری ، آسفالت ، تامین روشنایی و نصب علائم راهنمایی و رانندگی مبلغ 330 میلیون تومان برای این پروژه هزینه شد.
به گفته زرودی ، با اصلاح هندسی ورودی غربی کمربندی علاوه بر اینکه تهدید جانی و مالی این محور به حداقل رسید ، مشکل ورود مسافران و گردشگران به داخل شهر تنکابن نیز مرتفع گردید و همین مسئله سبب شد تا شرایط اقتصادی خوبی را در ایام تعطیلات نوروز شاهد باشیم.
وی یادآور شد : احداث رمپ های جدید جهت ورود راحت تر مسافران و گردشگران از کمربندی به داخل شهر تنکابن نیز در سال 98 در دستور کار قرار دارد.
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای تنکابن نیز با ابراز خرسندی از اصلاح ورودی ضلع غربی کمربندی ، از افزایش ضریب ایمنی محورهای مواصلاتی این شهرستان به منظور کاهش تصادف ها خبر داد.
تورج فتحی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در کنار اصلاح ورودی ضلع غربی کمربندی که توسط شهرداری صورت گرفت ، اقدامات دیگری نیز از قبیل بستن یک بریدگی خطرناک و حادثه آفرین ، ایجاد آرام ساز ، تقویت روشنایی مسیر و نصب تابلوهای هشدار دهنده انجام شد.
وی با بیان اینکه تاکنون هیچگونه تصادف منجر به جرح و فوت در کمربندی تنکابن گزارش نشده است اظهار داشت : برای بالا بردن ضریب ایمنی کمربندی نیاز به سه دوربرگردان استاندارد و حذف 7 بریدگی خطرناک و نصب دوربین هستیم که امیدواریم در سال جدید این اتفاق بیافتد.
به گفته فتحی ، کمربندی تنکابن به لحاظ زیبایی و آراستگی یکی از بهترین محورها در سطح استان مازندران است و باید مسافران و گردشگران با خاطره ای خوش و بیادماندنی از آن عبور کنند.
وی یادآور شد : برخی محورهای روستایی در سیل مهرماه سال گذشته دچار مشکل شده اند و تلاش داریم تا هرچه سریعتر آن را برطرف نماییم.
**ضرورت ارتقاء فرهنگ ترافیکی در مازندران
جانشین فرمانده انتظامی مازندران نیز روز گذشته در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان با اشاره به اقدامات موثری که در جهت کاهش تصادفات در محور کمربندی تنکابن صورت گرفت ، افزود : این محور سال گذشته با 4 تصادف منجر به فوت یکی از نقاط حادثه خیز استان شناخته شد که خوشبختانه با اقداماتی که صورت گرفت تاکنون تصادف منجر به فوت و جرح نداشتیم.
سرهنگ حسن مفخمی شهرستانی 7 بریدگی موجود در کمربندی تنکابن را بسیار خطرناک دانست و اظهار داشت : بر اساس مصوبه شورای ترافیک شهرستان ، باید این بریدگی ها به سه دوربرگردان استاندارد تبدیل شود اما متاسفانه تاکنون اجرایی نشده است.
وی خاطرنشان کرد : نصب دوربین سرعت سنج می تواند در کاهش سرعت خودروها و در نتیجه کاهش تصادف ها موثر باشد که متاسفانه هنوز اقدامی در این زمینه در کمربندی تنکابن صورت نگرفته است.
مفخمی شهرستانی خواستار ارتقاء فرهنگ ترافیکی در استان شد و تصریح کرد : فرهنگ سازی در زمینه رعایت صحیح قوانین راهنمایی و رانندگی باید در تمام حوزه ها و سازمان ها به عنوان یک وظیفه مهم، ملموس باشد.
شهرستان 166 هزار نفری تنکابن در غرب مازندران قرار دارد.
/1602/7513/1654

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد راه شهرسازي كمربندي تنكابن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۶۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای برقی خطرناکند؟

تین نیوز

یک استاد «دانشگاه میشیگان» هشدار داد که خودروهای برقی به دلیل وزن زیاد خود، هنگام برخورد با خودروهای معمولی ممکن است به خودرو و سرنشینان آن آسیب برسانند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، کارشناسان هشدار داده اند که خودروهای برقی ممکن است رتبه ایمنی بالایی را برای سرنشینان خود داشته باشند اما مسافران خودروهای دیگر هنگام تصادف در خطر هستند.

به نقل از دیلی میل، یک استاد «دانشگاه میشیگان»(UMich) می گوید به دلیل وزن خودروهای الکتریکی که ۳۰ درصد سنگین تر از همتایان خود هستند، سایر وسایل نقلیه انرژی بیشتری را در تصادف جذب می کنند.

«جینگون هو»(Jingwen Hu) استاد مهندسی مکانیک دانشگاه میشیگان خاطرنشان کرد که تصادف بین یک خودروی الکتریکی و یک وسیله نقلیه گازسوز، نتیجه مشابه برخورد یک کامیون سنگین و خودروی سواری کوچک را خواهد داشت و دومی احتمالا خرد خواهد شد.

وزن نقش مهمی را در سالم ماندن یک خودروی الکتریکی دارد زیرا سرعت آن به صورت ناگهانی کاهش نمی یابد و با میزان واژگونی کمتری همراه است. افزایش ناگهانی سرعت و واژگونی، هر دو با افزایش جراحات و تلفات مرتبط هستند.

خودروهای برقی از سوی «مؤسسه بیمه ایمنی بزرگراه آمریکا» (IIHS) به عنوان برترین انتخاب های ایمن در نظر گرفته می شوند که میزان جراحات آنها از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ تقریبا ۴۰ درصد کمتر از خودروهای گازسوز بوده است اما این ایمنی فقط برای سرنشینان خودروهای برقی صدق می کند. هو گفت: اگرچه وزن ذاتی خودروهای برقی یک مزیت طبیعی را در محافظت از سرنشینان ارائه می دهد اما به این معناست که سایر وسایل نقلیه بار جذب انرژی بیشتری را در برخورد با خودروهای الکتریکی سنگین تر تحمل می کنند.

وزن خودروهای برقی به طور میانگین ۲۰ تا ۵۰ درصد بیشتر از خودروهای گازسوز است زیرا باتری آنها به تنهایی می تواند تقریبا به اندازه یک خودروی استاندارد کوچک وزن داشته باشد. «هیئت ملی ایمنی ترابری آمریکا»(NTSB) اخیرا تأکید کرده است که بسته باتری داخل یک خودروی برقی «هامر»(Hummer) شرکت «جی ام سی»(GMC) به تنهایی ۲۹۰۰ پوند وزن دارد. این تقریبا با وزن متوسط ​​خودروی «هوندا سیویک»(Honda Civic) یکسان است.

«رائول آربلائز»(Raul Arbelaez) نایب رئیس مؤسسه بیمه ایمنی بزرگراه آمریکا گفت: وزن وسایل نقلیه رو به افزایش است و وقتی جرم باتری اضافی مورد نیاز برای وسایل نقلیه الکتریکی به آن اضافه می شود، اختلاف وزن قابل توجهی بین وسایل نقلیه بزرگ تر و وسایل نقلیه کوچک تر پدید می آید. هرچه جسم برخورد کرده با شما سنگین تر باشد، با فشار شدیدتری روبه رو خواهید شد.

پژوهش منتشر شده در سال ۲۰۱۱ نشان داد که به دلیل اختلاف ۱۰۰۰ پوندی بین خودروهای برقی و خودروهای استاندارد، احتمال مرگ ۵۰ درصدی در تصادف بیشتر است. با وجود این، برخی از خودروهای برقی امروزی چندین هزار پوند بیشتر وزن دارند.

همانطور که وسایل نقلیه الکتریکی رایج تر می شوند، نگرانی ها درباره ایمنی آنها نه فقط برای رانندگان، بلکه برای سایر افراد حاضر در جاده نیز افزایش می یابد. خودروهای برقی به دلیل وزن سنگین تر، در تصادفات ناگهانی به اندازه خودروهای گازسوز سرعت خود را کاهش نمی دهند و این بدان معناست که آسیب بیشتری را به سرنشینان خودروهایی دیگر وارد می کنند.

همچنین، این بدان معناست که وسیله نقلیه دیگر هنگام برخورد با خودروی الکتریکی سنگین، انرژی حاصل از برخورد را جذب می کند و شدت جراحات وارده را هنگام برخورد افزایش می دهد.

خودروهای برقی، خطرات بیشتری را نیز برای دوچرخه سواران و عابران پیاده به همراه دارند زیرا به دلیل رانندگی با سرعت پایین، بی صداتر از خودروهای معمولی هستند و شنیدن صدای نزدیک شدن خودرو را برای عابران پیاده دشوار می سازند.

«جنیفر هومندی»(Jennifer Homendy) رئیس هیئت ملی ایمنی ترابری آمریکا سال گذشته گفت: من معتقدم که این امر، چالش های مهمی را برای ایمنی ایجاد می کند. تصادف یک وسیله نقلیه سبک تر با عابر پیاده یا دوچرخه سوار یا موتورسوار، نتیجه بسیار متفاوتی را به همراه خواهد داشت اما تصادف خودروی برقی به طور وحشتناکی تراژیک است.

کارشناسان هشدار می دهند که نرده های محافظ ممکن است خودروهای برقی را هنگام تصادف متوقف نکنند زیرا برای مقاومت کردن در برابر نیروی اضافی ناشی از وزن خودرو طراحی نشده اند.

خودروسازان باید اقداماتی را انجام دهند تا مشکلات ایمنی ناشی از خودروهای برقی را برای سایر وسایل نقلیه جاده جبران کنند. از جمله این اقدامات می توان به تولید باتری ها و مواد سبک تر و افزودن فناوری جلوگیری از برخورد و ترمز خودکار به همه خودروهای استاندارد جدید اشاره کرد.

خودروهای برقی هنوز تنها کسری از خودروهای فروخته شده در آمریکا و تنها ۶.۵ درصد از کل خودروهای فروخته شده در ماه فوریه را تشکیل می دهند. این آمار برای خودروهای بنزین سوز ۸۳.۱ درصد است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی ایمنی هوایی در 2023
  • ۶ تصادف طی ۲۴ ساعت در آذربایجان غربی/۳ نفر و ۲۳ نفر مصدوم شدند
  • مصدومیت ۷ تن در تصادف زنجیره‌ای در محور ارومیه-سلماس
  • ورودی کاشان از سمت آزادراه امیرکبیر مسدود شد
  • ۳ مصدوم در حادثه تصادف در محور پیرانشهر - نقده
  • یک کشته و ۶ مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور بوکان - میاندوآب
  •  بزودی؛ افتتاح قطعه سوم کمربندی نسیم شمال
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • رفع و آشکارسازی ۹ نقطه حادثه خیز در محور‌های مواصلاتی شهرستان ارومیه
  • تصادف ۲ موتور سیکلت با پراید ۱۳۲ در محور ماکو به خوی