Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@19:54:56 GMT

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری منصوب شد

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۶۷۵۰۰

به گزارش ایلنا به نقل از شانا، متن حکم بیژن زنگنه خطاب به سعید محمدزاده به شرح زیر است:

«با عنایت به تعهد، خدمات و تجارب جنابعالی با استعانت از خداوند دانای توانا، به موجب این حکم به عنوان معاون وزیر در امور مهندسی، پژوهشی و فناوری منصوب می‌شوید.

امید است با بهره‌گیری از تمام ظرفیت خود و همکاران محترم آن معاونت برای تحقق وظایف محوله گام‌های موثری بردارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهم انتظارات از آن معاونت به ترتیب زیر خلاصه می‌شود:

توسعه روابط فناورانه با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور با تاکید بر اجرای به‌موقع قراردادهای منعقده با این واحدها برای توسعه فناوری در حوزه‌ها و زمینه‌های تعریف شده  توسعه و عمق بخشیدن به ساخت داخل تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت با تمرکز بر ده قلم خانواده کالاهای مشخص شده  تلاش برای تقویت ظرفیت‌های ملی پیمانکاری به‌ویژه در بخش بالادستی صنعت نفت   به روز کردن نظام اجرای پروژه‌های صنعت نفت و نظام بهره‌برداری از آن‌ها، به‌ویژه برای طرح‌های بالادستی نفت   تاکید بر اجرای مجموعه ابلاغیه‌های مربوط به عملیات حفاری، تعمیر و نگهداری ماشین‌های دوار و نیز نحوه برون سپاری بهره‌برداری از تاسیسات   ارتقای استانداردهای مهندسی در بخش‌های بالادستی و پایین‌دستی صنعت نفت با بهره گیری از تجارب و نیازهای واحدهای عملیاتی صنعت  

امید است که در دوره تصدی جنابعالی با به‌کارگیری نیروهای جوان و آموزشی نسل جدیدی از متخصصان در آن حوزه، قدم‌های جدی‌تری برداشته شود.

از خداوند قادر متعال توفیقات جنابعالی را در انجام وظایف محوله مسئلت دارم.»

به گزارش شانا، سعید محمدزاده، متولد سال ۱۳۴۶ و دارای رتبه علمی دانشیاری دانشگاه علم و صنعت ایران است. آخرین سمت اجرایی وی، معاون وزیر راه و شهرسازی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران بوده است.

وی فارغ التحصیل رشته کارشناسی مهندسی عمران- عمران دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۶۹، کارشناس ارشد مهندسی عمران- سازه دانشگاه علم و صنعت در سال ۱۳۷۳ و دکتری مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت در سال ۱۳۸۹ است.

از نظر زمینه‌های تحقیقاتی و تخصصی محمدزاده می‌توان به تحلیل و طراحی خط و سازه، آزمایش و تحلیل قابلیت اعتماد خط و سازه‌ها، مدل‌سازی رفتار و زوال اجرای سیستم خط و سازه‌ها و مدیریت نگهداری و تعمیر اشاره کرد.

از جمله سوابق شغلی و اجرایی وی نیز می توان به عضویت در هیئت علمی دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران از سال ۱۳۸۷ تا کنون، عضوهیئت علمی گروه عمران دانشگاه فنی- مهندسی دانشگاه بوعلی سینا از سال ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۸، معاون آموزشی دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۲، رئیس دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴، مدیرکل اداره خط و سازه های فنی راه آهن جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۶، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسین مشاور مترا از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۸ و معاون فنی و زیربنایی از مهرماه ۹۲ تا مهرماه ۹۵ اشاره کرد.

محمدزاده، با تصویب هیئت وزیران در تاریخ ۱۳۹۵/۹/۱۴ به سمت معاون وزیر و رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران منصوب شد که تا هفته گذشته در همین سمت به خدمت اشتغال داشت.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فناوری کارشناسی معاون معاون وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۷۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت در اختیار دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشور است.
 تلاش متخصصان داخلی کشورمان در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده است تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات مورد نیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.
توان فنی و مهندسی کشور در حوزه ابزار‌های مدیریت منابع آب از جمله شبکه آبیاری زهکشی، تونل‌ها و سد سازی نیز ۱۰۰ درصد است و ایران در بین چهار کشور برتر جهان در این حوزه قرار دارد.
 این در حالی است که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، هیچ توانی برای اجرای پروژه‌های فنی-مهندسی آب در ایران وجود نداشت و کشور در صنعت آب به شرکت‌های خارجی وابسته بود، اما امروز نه تنها جزو چهار کشور برتر دنیا در خدمات مهندسی آب است، که در این حوزه رقیب سرسخت شرکت‌های خارجی محسوب می‌شود.

گزارش از ناهید خدادادی خبرنگار خبرگزاری صداوسیما

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس در ارومیه
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند