Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@11:31:50 GMT

بهترین روش مسواک زدن چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۶۷۵۰۶

بهترین روش مسواک زدن چیست؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که دانشمندان و کمپانیهای تولید خمیر دندان و انستیتوهای دندانپزشکی در مورد اینکه بهترین روش مسواک زدن چیست با هم به توافق نرسیده‌اند.

مقاله‌ای که به چاپ رسید نگاهی به پیشنهادات مختلفی می‌اندازد که از سوی کمپانیهای تولید خمیر دندان و انستیتوهای دندانپزشکی از ۱۰ کشور مختلف ارائه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها به محدوده مختلفی از پیشنهادات در مورد نحوه صحیح مسواک زدن، زمان مناسب آن و تعداد دفعات تکرار آن در طول روز برخورده‌اند.

محققان به هیچ گونه توافق روشنی بین این منابع مختلف نرسیده‌اند و این عدم توافق بین این شرکتها در مورد روش صحیح مسواک زدن نگران کننده است.

اوبری شیهام پروفسور بازنشسته سلامت عمومی دندان و نویسنده مقاله می‌گوید: اگر مردم از انستیتو دندانپزشکی یک سخن بشنوند و از شرکتهای تولید خمیر دندان سخن دیگر و کمپانیهای تولید مسواک هم حرف خودشان را بزنند، این همه تناقض در گفتار آنها را گیج خواهد کرد و نمی‌توانند بفهمند که بهترین روش مسواک زدن چیست. در این مطالعه ما به عدم همبستگی غیر قابل قبول منابع مختلف پی بردیم.

انستیتوهای دندانپزشکی لازم است که در مورد بهترین روش مسواک زدن با هم به توافق برسند. نکته نگران کننده این است که روشهای پیشنهاد شده این شرکتها مانند آن روشهایی نیست که در کتابهای دندانپزشکی آمده‌اند. مدارکی هم دال بر اینکه روشهای پیچیده مسواک زدن بهتر از روشهای ساده هستند وجود ندارد.

توصیه پروفسور شیهام این است که با حرکات افقی ساده و با نگه داشتن مسواک در حالت ۴۵ درجه دندانهایتان را مسواک بزنید. از مسواک زدن شدید دندانها اجتناب کنید و مسواک را مانند یک مداد در دستتان نگه دارید. این روش ساده در حفظ سلامت لثه‌ها بسیار موثر است.

نکته ظریفی در مسواک زدن بعد از خوردن شیرینی و نوشیدنیهای شیرین وجود دارد. تقریباً ۲ دقیقه زمان لازم است تا باکتریهای موجود در غذا اسید تولید کنند. بنابراین اگر شما چندین دقیقه بعد از خوردن شیرینی مسواک بزنید اسید از قبل مینای دندان شما را خراب کرده است.

پیشنهادات بحث برانگیزی که از سوی شرکتها و سازمانهای مختلف مطرح شده است نیاز به تحقیق در مورد کارآمد بودن روشهای مختلف مسواک زدن را ضروری می‌کند.

در حال حاضر توصیه متخصصان در  پایه علمی اموزش سلامت دندان این است که روش ساده مسواک دندان بسیار آسان بوده و دیگر نیازی به یادگیری و استفاده از روشهای پیچیده مسواک زدن نیست.

دندانپزشک دکتر جان وین رایت استاد راهنمای مقاله می‌گوید” تعداد بسیار زیادی از پیشنهاداتی که در این مورد ارائه شده‌اند ناشی از کمبود مدارک محکم دال بر برتری یک روش بر روشهای دیگر است.

توصیه من به بیمارانم در مورد مسواک زدن این است که بیشتر روی نقاطی تمرکز کنند که احتمال تجمع پلاکها در آن قسمت ها بیشتر است- معمولاً محل تلاقی دندان و لثه- و از حرکات آرام برای مسواک زدن استفاده کنند”.

مرتباً از من در مورد اینکه چرا روشی را که من به بیمارانم می‌گویم با روشی که دندانپزشکان دیگر به آنها گفته‌اند فرق دارد سوال می‌شود.

چیزی که من احساس می‌کنم ما به آن نیاز داریم تحقیق در مورد آسانترین، موثرترین و ایمن ترین روش مسواک زدن است.

در حال حاضر نه تنها ما دندانپزشکان بلکه انستیتوها و شرکتهای دندانپزشکی در سرتاسر جهان روشهای مختلفی را به مردم آموزش می‌دهند که این خود نه تنها گیج کننده است بلکه اعتماد و اطمینان مردم را در این حرفه به طور کلی از بین خواهد برد.

برای کاری که مردم در طول روز دو بار آن را انجام می‌دهند انتظار این است که دندانپزشکان توصیه‌ها و پیشنهادات روشنی را به مردم ارائه دهند.

منبع: مجله سلامت

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۷۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد

محسن میرزائی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به اجرای این پویش به مدت سه روز گفت: گروه هدف این پویش ملی، شامل کودکان زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده تا یک سال پس از زایمان هستند.

وی افزود: خدمات پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز خدمات جامع سلامت و در دو سطح ارائه می‌شود. معاینه، آموزش بهداشت و وارنیش فلوراید به عنوان خدمات سطح یک در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی ارائه می‌شود و خدمات سطح دو در مراکز خدمات جامع سلامت تجهیزشده، ارائه می‌شود که شامل ترمیم پالپوتومی (درمان دندان پوسیده و عفونی)، درمان پالپ زنده، جرم‌گیری، حذف دندان عفونی و فیشورسیلنت است.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا و به منظور خدمت رسانی به گروه هدف بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی سطح یک و دو به گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است.

وی ادامه داد: خدمات برای این گروه در مراکز شهری توسط وزارت بهداشت تعدیل شده و خدمت ترمیم دندان شش و فیشور سیلنت دندان ۶و۷ تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

میرزائی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در دنیا شناخته می‌شود، افزود: بدون سلامت دهان و دندان سلامت بدن تامین نمی‌شود

گفتنی است در استان یزد ۷۶ واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت استان دایر می‌باشد. همچنین در کنار این واحدها، دو موبایل کلینیک سیار هم با کمک‌های دولتی و خیرین آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • پویش ملی سلامت دهان و دندان در تبریز، ۱۸ و ۱۹ اردبیهشت
  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در تبریز
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • دستیابی به دانش چاپگر سه بعدی دندانپزشکی
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟