Web Analytics Made Easy - Statcounter

رایگانی گفت: از ابتدای طرح نوروزی تعزیرات تا امروز، متخلفان به پرداخت ۱۳۴ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدند.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در مورد تشریح اقدامات انجام شده در ۳۱ روز اجرای طرح نوروز ۹۸، گفت: در طرح نوروزی تعزیرات که هفتم اسفند آغاز شد تا امروز ۷ هزار و ۱۱۲ پرونده تشکیل شده است و متخلفان به پرداخت ۱۳۴ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید؛ کشف گوشت‌های تاریخ گذشته در رستوران‌های بین راهی لواسان + عکس

وی افزود: در ۳۱ روز اجرای طرح نوروزی سازمان تعزیرات در سراسر کشور ۴ هزار و ۹۴۰ تیم گشت مشترک برای ۲۳ هزار و ۳۷۳ مورد بازرسی انجام شده است.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در این بازرسی‌ها ۸ هزار و ۴۹۳ واحد متخلف بودند و ۸ هزار و ۹۰۳ واحد تخلفی نداشتند و ۵ هزار و ۹۷۷ واحد نیز با توجه به مرتبه نخست انجام تخلف و رویکرد پیشگیرانه طرح برای اصلاح، تذکر دریافت کردند.

رایگانی در ادامه به مهم‌ترین پرونده‌های تشکیل شده در ده روز اخیر به ویژه در حوزه بهداشت و سلامت اشاره کرد و افزود: ۲۵۵ کیلو گرم ماهی و گوشت قرمز غیر قابل مصرف در استان همدان معدوم شد.

وی گفت: در تهران نیز بیش از ۲۵ تن گوشت مرغ کشف شد که متخلفان قصد گران فروشی داشتند و با حضور کارشناسان تعزیرات و دیگر مسئولان به قیمت مصوب ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان میان مردم عرضه شد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: گشت‌های سازمان در سراسر کشور روزانه بر توزیع مرغ و گوشت نظارت دارند و نظارت‌ها در تهران با شدت بیشتری صورت می‌گیرد.

وی گفت: بر اساس انتشار خبری در یک خبرگزاری مبنی بر عرضه مرغ سبز به مبلغ ۲۴ هزار تومان در تهران بلافاصله ماموران تعزیرات به محل احضار شدند و مشاهده کردیم مرغ به قیمت ۲۱ هزار تومان توزیع می‌شد که، چون گران فروشی بود این مرغ‌ها نیز به قیمت ۱۳ هزار تومان میان مردم توزیع و برای متخلفان پرونده تشکیل شد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی همچنین از کشف کارگاه تولید تنباکو با خاک اره ام دی اف در کرج خبر داد و افزود: در جاده چالوس ۱۱ رستوران به دلیل تخلف بهداشتی و استفاده از گوشت‌های غیرقابل مصرف پلمب شده اند.

رایگانی گفت: با ۳۰ واحد اقامتی به دلیل گران فروشی، درج نکردن قیمت و نداشتن پروانه در قم برخورد شد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: در اصفهان ۴۰۰ کیلوگرم گوشت وارداتی کشف و میان مردم عرضه شد.

وی افزود: در استان مرکزی دو رستوران پلمب شدند و ۴ رستوران دیگر نیز اخطار گرفتند و ما امسال در همه استان‌های کشور شاهد پلمب رستوران‌ها بودیم و تخلف بیشتر آن‌ها در حوزه گوشت و مرغ بوده است.

رایگانی افزود: یک هتل و رستوران نیز به دلیل مشکلات بهداشتی در محدوده حرم مطهر امام رضا (ع) پلمب شد و مسئولان هتل ملزم شدند مسافران هتل را به هتلی دیگر منتقل کنند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی همچنین از کشف ۳۵۰ تن پیاز در یک سردخانه در استان فارس خبر داد که به قصد گران فروشی اختفا شده بود و گفت: این میزان پیاز نیز به قیمت مصوب عرضه شد.

رایگانی افزود: محموله ۵۱۰ تنی ذرت دامی که با ارز دولتی وارد کشور شده بود و مالک قصد داشت آن را با نرخ آزاد بفروشد در شهرستان نهاوند استان همدان شناسایی شد.

وی درباره مصوبه سازمان‌های هواپیمایی کشوری و میراث فرهنگی و گردشگری مبنی بر بازگرداندن پول بلیت هواپیما و هتل ویژه مسافرانی که قصد داشتند به استان‌های سیل زده سفر کنند، گفت: همه دفاتر هواپیمایی موظف اند که مبلغ بلیت این مسافران را که تا پنجشنبه هفته گذشته قصد سفر به این استان‌ها داشتند بدون کسر مبلغ بازگردانند.

رایگانی تصریح کرد: بر همین اساس دفاتر هواپیمایی و هتل‌ها که مبالغ دریافت شده را بازنگردانند، در صورت شکایت مردم با برخورد تعزیرات مواجه خواهند شد.

انتهای پیام/

کشف ۳۵۰ تن پیاز از یک سردخانه در استان فارس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعزیرات حکومتی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۸۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی با بیان اینکه سلامت شهروندان خط قرمز دستگاه قضاست، اظهار کرد: در همین راستا یک محموله ۴۴ هزار تنی روغن به ارزش ۷۰ میلیون یورو در بندر شهید رجایی وجود دارد و به هیچ عنوان اجازه ترخیص به آن نمی‌دهیم. شرکت فروشنده این روغن‌ها مدعی شده که محموله را پس می‌گیرد.

وی افزود: در حال حاضر پیگیر این موضوع هستیم و هفته آینده جلسه‌ای در این رابطه برگزار می‌شود و مسئولان مربوطه را دعوت کردیم که در این جلسه نسبت به این موضوع پاسخگو باشند. برای مدیران مربوطه، پرونده کیفری تضییع اموال عمومی تشکیل شده است و این پرونده در بازپرسی دادسرای بندرعباس در حال پیگیری است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تصریح کرد: درباره این پرونده سازمان غذا و دارو رسالت خود را به خوبی انجام داده است و محموله‌ای که امکان مصرف ندارد را تحت هیچ شرایطی تأیید نکرده است. این روغن‌ها در قالب ۳ محموله به بندر شهید رجایی وارد شده است. ۲ مورد از این محموله‌ها مربوط به یک شرکت ترکیه‌ای و یک محموله مربوط به یک شرکت آرژانتینی است. وارد کننده این روغن‌ها شرکت بازرگانی دولتی است.

وی اضافه کرد: این محموله حدود ۳ سال ۹ مخزن بزرگ را اشغال کرده است که همین موضوع نگهداری این روغن‌ها هزینه زیادی را در بر می‌گیرد.

قهرمانی یادآور شد: محموله مهم دیگری که در این بندر وجود دارد، ۱۰ کانتینر تجهیزات بافندگی مربوط به یک شرکت در استان قم است. این شرکت بیش از ۷ ماه به دنبال ترخیص کالاهای خود بود و یک روز قبل از سفر ریاست قوه قضائیه به استان این محموله تعیین تکلیف و کالاهای آن ترخیص شد. حل مشکلات این شرکت یکی از برکات سفر قوه ریاست قوه قضائیه بود.

وی با اشاره به دستاوردهای سفر ریاست قوه قضائیه به استان، گفت: این سفر حساسیت بالایی را در بین مدیران ایجاد کرده و مسئولان نسبت به انجام وظایف خود دغدغه‌مندتر شدند و این یکی از برکات سفر رئیس قوه قضائیه است.

وی همچنین با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های بنادر، معطلی کشتی‌ها بود، بیان کرد: معطلی کشتی‌ها از چند جهت دارای اهمیت است. هر روز معطلی یک کشتی در بندر حداقل حدود ۲ میلیارد تومان هزینه دموراژ در پی دارد. در گذشته کشتی‌هایی داشتیم که حدود ۶ ماه در بندر معطل بودند و چیزی حدود ۱۷۰ میلیارد تومان هزینه دموراژ این کشتی‌ها بود.

قهرمانی اضافه کرد: جلوگیری از فاسد شدن کالاها در کشتی و تأمین نیازهای اساسی مردم از طریق واردات این کالاها از دیگر موارد اهمیت ترخیص کالاها از این کشتی‌هاست. بعد از ورود دستگاه قضائی به این موضوع هیچ کشتی نه در اسکله و نه در لنگرگاه بیشتر از ۷ روز توقف ندارد.

وی با تقدیر از زحمات و هماهنگی مدیران استانی، تاکید کرد: رئیس قوه قضائیه در جریان سفر اخیر خود به این موضوع اشاره داشت که وضعیت بنادر در مقایسه با سفر قبلی بسیار بهتر شده است. یکی از علل توفیقاتی که در استان هرمزگان شاهد آن هستیم تعامل و همراهی همه مسئولین به ویژه استاندار، نماینده، ولی فقیه و دستگاه‌های اجرایی و امنیتی است. همه با یکدیگر همدل و همراه هستند و به دنبال حل مشکل هستیم.

کد خبر 6098695

دیگر خبرها

  • ریزش سنگ در جاده چالوس
  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • کمیته انضباطی جریمه ۲ میلیاردی عبدالله ویسی را گردن نمی‌گیرد!+ عکس
  • محکومیت ۱.۵ میلیاردی قاچاقچی سوخت در دماوند
  • ترفندی برای خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان که هر کسی نمی‌داند
  • اولین واکنش عبدالله ویسی به جریمه ۲ میلیاردی سازمان لیگ
  • سرمربی لیگ برتری جریمه میلیاردی شد
  • واکنش عبدالله ویسی به جریمه 2 میلیاردی سازمان لیگ
  • متخلفان استخراج غیرمجاز رمز ارز ١٠٠ برابر نرخ انرژی جریمه می شوند