Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@02:51:12 GMT

واحدهای عرضه کننده قلیان در مشهد پلمپ می شوند

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۶۸۳۰۱

واحدهای عرضه کننده قلیان در مشهد پلمپ می شوند

علی اصغر حسنی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در چارچوب فعالیت بازرسان بهداشت محیط و گزارشهای مردمی با واحدهای صنفی نظیر چایخانه ها، قهوه خانه ها، رستورانها، مسافرخانه ها و هتلها که مبادرت به عرضه قلیان می کنند برخورد قانونی خواهد شد.
وی از پلمب یک واحد چایخانه در منطقه ثامن مشهد به دلیل عرضه گسترده قلیان خبر و ادامه داد: در جریان بازدید بازرسان بهداشت محیط در قالب اجرای 'طرح سلامت نوروزی' از واحدهای صنفی در مشهد، مشاهده شد یک چایخانه اقدام به عرضه قلیان در حجم وسیع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این واحد صنفی با وجود تذکرات مکرر به عرضه قلیان ادامه داد لذا بر اساس قانون ممنوعیت عرضه قلیان در اماکن عمومی و طبق هماهنگی با دستگاه قضایی و تعزیرات حکومتی نسبت به ضبط و توقیف 50 قلیان و پلمب این واحد اقدام شد.

* قلیان از هتلهای مشهد جمع آوری شد
رئیس شعبه سیار اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی نیز گفت: قلیانهای موجود در هتلهای فعال در سطح مشهد جمع آوری و توقیف شدند.
امید جلیلی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امروز 11 فروردین با حضور نماینده مرکز بهداشت و دستگاههای مرتبط از یک باب هتل در مشهد بازرسی به عمل آمد. در این بازرسی قلیانهای موجود در محل جمع آوری و مواد مصرفی قلیان نیز معدوم شدند.
اوایل نوروز امسال نیز یک باب هتل در هسته مرکزی مشهد به دلیل مشکلات بهداشتی مهر و موم شد.
طرح مقابله با عرضه و استعمال قلیان در مکانهای عمومی با همکاری فرمانداری، دانشگاه علوم پزشکی، دادستان عمومی و انقلاب، اتاق اصناف و فرماندهی نیروی انتظامی مشهد از سال 1394 در سطح این کلانشهر در حال اجرا است.
7505/3027/1858
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 تعزیرات دادستان عمومی و انقلاب قلیان قهوه مشهد 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۸۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • پلمپ ۴ واحدقهوه خانه و قلیانسرا در دشت آزادگان
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی
  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • نگران مصرف قلیان هستیم/ دکه‌های مطبوعاتی مجوز عرضه دخانیات ندارند
  • قلیان اکسیژن چیست و چه خطراتی می‌تواند داشته باشد؟