Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی رجبی زاده مدیر کل طبیعی و آبخیز داری استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، گفت: در استان کرمان ۷ هزار و ۴۱۱ سازه آبخیزداری و کنترل روان آب وجود دارد که علاوه بر جمع آوری روان آب‌ها به حفظ منابع موجود و ذخایر سفره‌های زیر زمینی نیز کمک می کند.

رجبی زاده افزود: در هفت ماه نخست سال زراعی ۹۶ و ۹۷، میزان کنترل روان آب‌ها تا ۵۰ درصد افزایش داشته که توانستیم در این سازه‌های موجود ۲۶۸ میلیون متر مکعب روان آب را ذخیره و کنترل و از حوادث احتمالی و خطر سیلاب جلوگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: امسال میزان کنترل روان آب‌ها نسبت به سال زراعی گذشته ۱۲۵ درصد بوده است.

رجبی زاده میانگین بارش سال زراعی جدید را ۱۱۶ میلیمترعنوان کرد و یادآور شد: در این مدت، با توجه به بیلان موجود در استان که ۸۰۰ میلیون متر مکعب هدر رفت منفی داشته، توانستیم این میزان را به ۶۴۰ میلیون متر مکعب یعنی ۲۰ درصد کاهش دهیم و اکنون بیلان منفی استان در آب‌های سطحی و روان آب‌ها از ۸۰۰ میلیون متر مکعب به ۲۰ درصد کاهش یافته است.

وی با اعلام اینکه شمال استان کرمان ۶ حوزه برزگ آبریز و ۱۴۰ زیر حوزه دارد، گفت: ۹ میلیون هکتار از حوزه آبخیز شمال استان کرمان، هنوز اقدامات آبخیز داری و ساخت سازه انجام نشده است و اگرقرار باشد این اقدام صورت بگیرد، نیاز به ۵ هزار میلیارد تومان داریم.

 جبران بیلان منفی روان آب‌های سطحی، جلوگیری از فرسایش خاک، افزایش پوشش گیاهی و افزایش ذخایر زیر زمین آبی از مهمترین مزایای ایجاد سازه‌های منابع طبیعی و آبخیز داری محسوب می شود.

در بارندگی‌های اخیر با وجود ۷ هزار و ۴۱۱ سازه آبخیزداری و منابع طبیعی استان کرمان ذخیره روان آب‌های سطحی ۵۰ درصد افزایش را نشان می دهد.

انتهای پیام /ب

وجود ۷ هزار و ۴۱۱ سازه آبخیزداری در استان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۸۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ اسماعیل خوشوقت، صبح شنبه در جمع خبرنگاران گفت: سال گذشته ۲۵۲ تصادف فوتی و ۸۵۰۰ فقره تصادف جرحی رخ داد که در این سوانح رانندگی ۲۸۱ نفر جان باخته و بیش از ۱۰ هزار نفر نیز مجروح شدند.

وی افزود: از مجموع این جان باختگان، ۱۹۵ نفر مرد و مابقی زن بودند که افراد ۳۱ تا ۵۰ سال بیشترین سهم را در بین رده‌های سنی جان باختگان داشتند.

رئیس پلیس راهور استان کرمان گفت: نکته مهم و قابل تأمل در آمار جان باختگان این است که ۴۷ درصد آنها عابر پیاده، ۳۰ درصد موتورسوار و تنها ۲۳ درصد از مجموع جان باختگان راننده وسایل نقلیه بودند که میزان آسیب پذیری عابران در تصادفات شهری کاملاً مشخص است.

سرهنگ خوشوقت، افزود: بر اساس داده‌ها و تحلیل سوانح رانندگی، لزوم برنامه ریزی دستگاه‌های متولی امر ترافیک برای بهبود زیرساخت‌های مخصوص عابران پیاده در شهر کرمان یک ضرورت است.

کد خبر 6097047

دیگر خبرها

  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد
  • ۸۲ درصد میانگین بارندگی استان بوشهر تحقق یافت
  • آبگیری بیش از ۸۰۰ هزارمتر مکعب از سازه‌های آبخیزداری درمیان
  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • افزایش ۱۰ درصدی حجم آب سد‌های کردستان
  • مهار ۷۰ میلیون متر مکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست