Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@04:19:21 GMT

سیلاب‌ها از ۱۸ نقطه به تالاب میقان وارد می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۶۹۶۹۳

سیلاب‌ها از ۱۸ نقطه به تالاب میقان وارد می‌شوند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی با اشاره به ورود سیلاب از ۱۸ نقطه به تالاب میقان اراک گفت: طبق پیش‌بینی‌ها، شدت بارش در شش شهرستان استان بیشتر از دیگر شهرستان‌هاست.

به گزارش ایسنا، مهدی زندیه وکیلی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان مرکزی با اشاره به ابلاغ وزارت کشور و استاندار مرکزی مبنی بر اینکه شورا در استان و شهرستان‌ها تا پایان بحران روز سه شنبه دائماً فعال خواهد بود، افزود: این شورا تا پایان روز سه شنبه و مقطع اضطراری ۲۴ ساعته فعال خواهد بود، همچنین مرخصی کارکنان و تعطیلی دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد مدیریت بحران تا پایان روز سه‌شنبه ملغی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سیلاب‌های شهرستان اراک از ۱۸ نقطه وارد تالاب میقان می‌شود، بیان کرد: سیلاب‌های شهرستان اراک به جز میقان و مرادآباد از سمت غرب، سیلاب‌های شرقی و شمال شهر اراک از طریق چند مسیل عبور خواهد کرد و به تالاب میقان هدایت می‌شود. در این مسیر چندین تقاطع وجود دارد که یکی از این تقاطع‌ها با جاده اصلی اراک به تهران تا قبل از کنار گذر هم مسیر است، سه مسیل شناسایی و بازگشایی شده است و مسیل چهارم نیز امروز اضافه و بازگشایی شد و باید راهداری با همکاری راه و شهرسازی در این مسیل‌ها و تقاطع‌ها جهت تسهیل مسیر عبور آب با استقرار ماشین آلات اقدامات لازم را به انجام رساند.

زندیه‌وکیلی با تاکید بر اینکه تاکنون این اقدامات و شناسایی مسیل‌ها به خوبی انجام شده است و باید درمورد مسیل چهارم (امان‌آباد که سرریز کرده است) اقدام کنند، گفت: مسیر راه‌آهن پایش شده و هر چهار مسیل نیز نظارت می‌شود. خوشبختانه راه‌آهن از گذشته مسیر و آبراهه‌های مناسب را داشته است، اما باید بازبینی لازم را داشته باشند و با توجه به اینکه در حال حاضر ظرفیت‌ها و مخازن آب به واسطه بارش‌های گذشته پر است، طی ۴۸ ساعت آینده تمام بارش‌ها در واقع سرریز خواهد بود و باید در تمامی مسیل‌ها، تقاطع‌ها و راه‌آهن بازبینی و هدایت آب انجام گیرد.

وی با اشاره به تقاطع یکی از مسیل‌ها با کنار گذر اراک و تقاطع دیگر با لوله‌های گاز، گفت: باید خاکریز شرکت گاز در این منطقه تقویت شود. در فرودگاه پیش‌بینی لازم در قالب یک کانال در زیر باند در نظر گرفته شده است و مشکلی در این راستا وجود ندارد، اما اگر حجم سیلاب زیاد شود باید نظارت لازم از سوی شرکت گاز انجام شود. خوشبختانه تا امروز صبح مشکلی در این راستا نداشتیم و باید نظارت داشت تا آب درست در مسیر پیش‌بینی شده هدایت شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی با اشاره به وجود فیبر نوری در کنار برخی از جاده‌ها بیان کرد: با توجه سیلاب و حرکت آب ممکن است فیبرها شسته شوند که به جهت جلوگیری از قطع ارتباط لازم است که در این چهار مسیل از فیبرهای نوری حفاظت شود.

وی با بیان اینکه در خنداب، غرق‌آباد، کمیجان، شازند، اراک و خمین احتمال بارندگی بیش از باقی شهرستان‌هاست، گفت: با توجه به بارش‌های اخیر جایی برای ذخیره سیلاب‌های جدید وجود ندارد و بارش‌ها در مسیل‌ها جاری خواهد شد که در این راستا مسیل‌ها شناسایی و ماشین‌آلات مورد نیاز نیز آماده شده است و لازم است که مدیریت ماشین‌آلات با فرمانداران باشد تا به نقاط مورد نیاز اعزام شوند.

زندیه‌وکیلی تاکید کرد: از اتراق در کنار بندها، رودخانه‌های خروشان و مسیل‌ها باید جدا خودداری شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اراك استان مرکزی تالاب ميقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۹۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روان سازی ترافیک تبریز با احداث ۶ تقاطع های غیر همسطح

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: سامان احمدزاده در خصوص آخرین وضعیت پروژه پل حیدرآباد افزود: عملیات عمرانی پروژه تقاطع غیرهمسطح حیدرآباد در راستای تکمیل کمربندی شمالغرب و در ادامه طرح تبادل ارس و پروژه طرح دسترسی حیدرآباد به اتوبان پاسداران با ۲۸ درصد پیشرفت فیزیکی بی وقفه تداوم دارد.

احمدزاده با بیان اینکه اجرای این پروژه با بودجه عمرانی ۷۱۰ میلیارد ریال در راستای خروج از بن بست حیدرآباد احداث می شود، اعلام کرد: پروژه دوربرگردان حیدر آباد به اتوبان پاسداران با هدف اتصال شرق پاسداران به حیدرآباد با طول عرشه ۴۵ متر و عرض ۲۰ متر، دسترسی این اتوبان از سمت میدان آذربایجان به بزرگراه شمال غرب تبریز (ارس) را میسر می کند.

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز همچنین از پیشرفت فیزیکی ۵۶.۶۳ درصدی پل معلم خبر داد و گفت: پروژه تقاطع غیرهمسطح معلم به طول عرشه ۳۳۴متر و عرض ۱۶ متر و با ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بودجه با کارفرمایی شهرداری منطقه ۵ و اجرای شرکت خانه‌سازی پیش‌ساخته آذربایجان در دست احداث است که در خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به پیشرفت ۴۵.۸۳ درصدی پروژه تقاطع غیرهمسطح قراملک خاطرنشان کرد: پل‌های معلم و قراملک به دلیل استفاده از تکنولوژی سگمنتال، هم به لحاظ بصری معماری زیباتری خواهد داشت و هم به لحاظ فنی از مقاومت بیش‌تری برخوردار خواهد بود.

احمدزاده ادامه داد: پل قراملک به طول عرشه ۲۴۰ متر و عرض ۲۱ متر با اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در راستای روان‌سازی ترافیک جاده سنتو میدان کارگر در سطح منطقه ۶ اجرا می‌شود به طوری که مطابق روز شمار اعلامی، خرداد ماه امسال به بهره برداری خواهد رسید.

وی در تشریح آخرین وضعیت پل ۶۵ متری خاوران از پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی با اعتبار ۲۴۰ میلیارد ریالی این پروژه خبر داد و افزود: این پل با طول عرشه ۷۰ متر و به عرض ۱۷.۵متر با هدف ایجاد دسترسی های جدید در خاوران در حال اجرا است.

احمدزاده با اشاره به پیشرفت ۱۰ درصدی تقاطع غیرهمسطح شهید حیدری نیز، یادآور شد: پس از بهره برداری از پل های روگذر ولایت و ولیعصر(عج)، سومین تقاطع غیرهمسطح مسیر اتوبان ولایت با عنوان روگذر شهید حیدری مقابل مجتمع باران واقع در انتهای کوی نصر به طول عرشه ۲۴۰ متر و عرض۲۴ متر در حال احداث است.

 

تقاطع غیر همسطح خلعت پوشان وارد فاز جدید عملیاتی شد

شهردار منطقه ۹ تبریز هم با اعلام اینکه تقاطع غیر همسطح خلعت پوشان تبریز با اتمام عملیات جایگزینی و اتصال لوله های آب شرب شرق تبریز وارد فاز اجرایی شده است، گفت: عملیات اجرای شمع های اصلی و ریزشمع ها (میکرو پل ها) در ۲ ضلع شرقی و غربی جبهه جنوبی اتمام یافته است.

اکبر دنیادوست افزود: عملیات انتقال و عبور خط لوله آب شرب شرق تبریز نیز با جایگزینی برخی لوله ها به شکل استاندارد از ۱۲ اردیبهشت سال جاری با همکاری شرکت آب و فاضلاب استان و شهرداری تبریز، در محل پروژه پل خلعت پوشان آغاز شده است.

وی ادامه داد: همچنین با اخذ مجوز از کمیسیون ماده هفت، حفظ و گسترش نباتات سازمان سیما، منظر و فضای سبز، کار انتقال درختان واقع در این ضلع در ۷۲ ساعت انجام می شود تا عملیات عمرانی در جبهه شمالی نیز اجرایی شود.

دنیادوست اظهار کرد: پیش بینی می شود، عملیات فنی و عمرانی اجرای ضلع های شرقی و غربی جبهه شمالی پل تقاطع خلعت پوشان ظرف هفت ماه آینده به اتمام برسد و این طرح در موعد مقرر افتتاح شود.

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • تالاب‌های پلدختر زیستگاه ۳۵ نوع پرنده مهاجر
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • روان سازی ترافیک تبریز با احداث ۶ تقاطع های غیر همسطح
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • تالاب پرآب شیرین سو
  • صدور هشدار نارنجی در سمنان/ احتمال سیلاب نقطه‌ای در منطقه