Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@15:23:20 GMT

دو مرکز عرضه غذا در استان بوشهر بسته شدند

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۶۹۸۲۶

دو مرکز عرضه غذا در استان بوشهر بسته شدند

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در اجرای طرح سلامت نوروزی که از ۲۰ اسفند ۹۷ آغاز شده، یک واحد سفره‌خانه به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی و عرضه قلیان تعطیل شد.

حسن فخرایی افزود: سامانه ثبت و پیگیری شکایات مردمی به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت شکایات مردم در خصوص مشکلات بهداشتی است و هم استانی‌ها در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی می‌توانند از طریق شماره تلفن ۱۹۰ با این سامانه تماس بگیرند تا در سریع‌ترین زمان به این تخلفات رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه نیز گفت: کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای در بازدید از اماکن عرضه مواد غذایی در نوروز، باهدف بهبود هر چه بیشتر بهداشت و تأمین سلامت مردم، یک واحد عرضه غذای بیرون بر را به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی و شکایات مردمی، پس از طی مراحل قانونی تعطیل کردند.

محمد بازیاری افزود: این واحد صنفی، با انجام مراحل قانونی و بر اساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، پس از سه بار بازید، به علت بی توجهی به تذکر کارشناسان بهداشت محیط و به خطر انداختن سلامت و امنیت غذایی مردم، به دست واحد بهداشت محیط، بسته شد.

وی بیان کرد: تا پایان دهم فروردین کارشناسان بهداشت محیط ۵۳۲ مورد بازدید از اماکن عرضه مواد غذایی، بین راهی، اماکن عمومی، قهوه‌خانه‌ها و شبکه‌های آبرسانی داشته‌اند که در این بازدید‌ها ۱۸۴ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته کشف و معدوم شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: از ابتدای سال تاکنون ۴۵ مورد اماکن متخلف به مراجع قانونی معرفی‌شدند و دو مکان پس از طی مراحل قانونی تعطیل شدند.

بازیاری یادآور شد: در صورت بی توجهی عرضه‌کنندگان مواد غذایی به آموزش‌ها و تذکر کارشناسان بهداشت محیط خطر شیوع بیماری‌های انتقال یافته از مواد غذایی بالا می‌رود که این موارد به چالش کشیدن سلامت مردم است.

انتهای پیام/ک

طرح سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند ۹۷ در حال اجراست

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت علوم پزشکی مناطق گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۹۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)

به گزارش همشهری آنلاین، این عوامل شامل شرایطی می‌شوند که در آنها افراد به دنیا می‌آیند، رشد می‌کنند، کار می‌کنند، زندگی می‌کنند، و پیر می‌شوند و نیز مجموعه گسترده‌تر از نیروها و نظام‌ها که شرایط زندگی روزمره را شکل می‌دهند. این نیروها و نظام‌ها شامل سیاست‌ها و نظام‌های اقتصادی، برنامه‌های توسعه، هنجارهای اجتماعی، سیاست‌های اجتماعی و نظام‌های سیاسی می‌شوند.

این عوامل تأثیر مهمی بر نابرابری‌های بهداشتی دارند - یعنی تفاوت‌های ناعادلانه و قابل پرهیز در وضعیت سلامت که در داخل و در میان کشورها دیده می‌شوند. در کشورها همه سطوح درآمد، سلامت و بیماری از یک شیب اجتماعی پیروی می‌کنند: هر چه موقعیت اجتماعی-اقتصادی افراد پایین‌تر باشد، وضعیت سلامت آنها بدتر است.

فهرست زیر نمونه‌هایی از عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت را ارائه می‌کند که می‌توانند بر عدالت سلامت به صورت مثبت یا منفی تأثیر بگذارند:

درآمد و حمایت اجتماعی تحصیلات بیکاری و عدم امنیت شغلی شرایط زندگی کاری ناامنی غذایی مسکن، امکانات اولیه و محیط‌زیست رشد اولیه دوران کودکی شمول اجتماعی و عدم تبعیض تعارض ساختاری دسترسی به خدمات بهداشتی مقرون‌به‌صرفه باکیفیت مناسب.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت یا SDH می‌توانند در تأثیرگذاری بر سلامت حتی مهم‌تر از مراقبت‌های بهداشتی یا انتخاب سبک زندگی در تأثیرگذاری بر سلامت باشند. به عنوان مثال، مطالعات متعدد نشان می‌دهد که SDH مسئول بیش از ۳۰ تا ۵۵ درصد از پیامدهای سلامتی است. علاوه بر این، برآوردها نشان می‌دهد که سهم بخش‌های خارج از سلامت در پیامدهای سلامت جمعیت از سهم بخش سلامت بیشتر است.

پرداختن مناسب به عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت (SDH) برای بهبود سلامت و کاهش نابرابری‌های درازمدت در سلامت، که مستلزم اقدام همه بخش‌ها و جامعه مدنی است، اساسی است.

منبع: وب‌سایت سازمان جهانی بهداشت

کد خبر 849816 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله مفاهیم پزشکی پزشکی

دیگر خبرها

  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • این مواد غذایی قند پنهان دارند
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان در لردگان
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..