Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-07@15:58:21 GMT

مرغ هم دو نرخی شد/ ۱۱ هزار و پانصد یا ۱۶ هزار تومان؟

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۷۱۳۴۵

  رویداد۲۴ گوشت مرغ در بازار دونرخی شده و با وجود اینکه مردم آن را از بازار آزاد کیلویی حدود ۱۶ هزار تومان می‌خرند، رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی اعلام کرد که این نرخ به هیچ وجه مورد تأیید نیست و همه می‌توانند از گوشت مرغ تنظیم بازاری کیلویی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومانی که در بازار به وفور پیدا می‌شود، استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طی هفته‌های گذشته و ایام تعطیلات نوروزی قیمت گوشت مرغ افزایش یافته و به کیلویی حدود ۱۶ هزار تومان رسیده است که البته مورد تأیید مسئولان دولتی و اتحادیه‌های بخش خصوصی نیست، اما مردم با این نرخ گوشت مرغ مورد نیاز خود را تأمین می‌کنند.

مهدی یوسف‌خانی، رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی در این باره به ایسنا گفت: به هیچ وجه قیمت ۱۶ هزار تومان برای هر کیلو گوشت مرغ مورد تأیید نیست و مردم می‌توانند از گوشت مرغ کشتار روز کیلویی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومانی در بازار استفاده کنند که به وفور یافت می‌شود.

وی افزود: همه فروشندگان محصولات پروتئینی می‌توانند گوشت مرغ تنظیم بازاری را به قیمت کیلویی ۱۱ هزار تومان از میدان بهمن تهران تهیه کنند و آن را به قیمت کیلویی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش برسانند.

یوسف‌خانی ادامه داد: تاکنون حدود ۲۰۰ فروشنده محصولات پروتئینی، گوشت مرغ تنظیم بازار را از میدان بهمن خریداری کرده و به دست مردم می‌رسانند و هر روز بر تعداد آن‌ها افزوده می‌شود. این روز‌ها به دلیل اینکه گوشت مرغ در همه نقاط استان تهران پیدا می‌شود، صف مرغ برای آن تشکیل نشده است، اما اگر ایام تعطیلات به پایان برسد و مردم به خانه‌های خود بازگردند باید تعداد فروشنده‌های گوشت مرغ تنظیم بازاری افزایش یابد تا شاهد تشکیل مجدد صفوف برای گوشت مرغ نباشیم.

رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تأکید کرد: برای اینکه تعداد فروشندگان گوشت مرغ تنظیم بازاری بیشتر شود، بهتر است که مردم از مغازه‌هایی خرید کنند که این محصول را به قیمت کیلویی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان می‌فروشند.

با توجه به وضعیت کنونی بازار گوشت مرغ، مسئولان باید برای تنظیم و کنترل آن، همه فروشنده‌های این محصول پروتئینی را مجاب کنند که گوشت مرغ تنظیم بازاری خریداری کرده و آن را با نرخ مصوب کیلویی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به مردم بفروشند و بر این روند نظارت درستی وجود داشته باشد.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 قیمت مرغ بازار آزاد بازار دولتی قیمت دلار قیمت سکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۱۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی

مصطفی دارایی نژاد در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر پیش‌بینی‌های قبلی، قیمت هرکیلو گوجه فرنگی در میدان مرکزی نسبت به هفته  قبل ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یافته است.

او قیمت کنونی هرکیلو گوجه فرنگی مرغوب در میدان مرکزی را ۱۵ تا ۱۷ هزارتومان و گوجه فرنگی معمولی را ۱۰ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون بالای ۴ هزارتن گوجه فرنگی در شیراز کشت شده که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم و تنها به سبب بارندگی  و تاخیر در برداشت، قیمت با نوساناتی در بازار روبرو می‌شود.

دارایی نژاد با بیان اینکه عرضه پیاز بندرعباس روبه اتمام است، افزود: هم اکنون پیاز دزفول بدست آمده است و برآورد می‌شود که بازار پیاز در ماه آینده به تعادل برسد.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول را ۱۴ تا ۱۵ هزارتومان و پیاز بندرعباس را ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان اعلام کرد و افزود: در بازار خرده فروشی با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید عرضه شود.

او با اشاره به علل نابسامانی بازار محصولات کشاورزی گفت: تا زمانیکه الگوی کشت به طور کامل اجرا نشود، نابسامانی‌ها در بازار ادامه دارد. به رغم گذشت ۳ سال از شعار اجرای مصوبه الگوی کشت، اما تاکنون ۳۰ درصد آن اجرا شده است.

دارایی نژاد ادامه داد:با اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت، برنامه ریزی تولید با احتساب مصرف داخل انجام می‌شود و از طرفی ۱ تا ۱.۵ میلیون تن محصول بیشتری به منظور برنامه ریزی صادرات باید تولید شود.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان گفت: ایران به سبب اقلیم چهار فصل جزء معدود کشور‌هایی است که می‌تواند صادرات داشته باشد، اما متاسفانه در برخی مواقع به سبب اتخاد تصمیمات خلق الساعه به بهانه تنظیم بازار، صادرات ممنوع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • آخرین قیمت گوشت و دام زنده اعلام شد
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟