Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مهدی زندیه وکیلی» در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهار داشت: دومین نشست اضطراری ستاد مدیریت بحران عصر امروز به ریاست مدیریت ارشد استان مرکزی برگزار شد که در آن شرایط تمامی سدها و منابع آبی، تاسیسات و وضعیت مناطق شهری و روستایی رصد شد.
وی توضیح داد: در این نشست بنا به نظر کارشناسان فنی فرمانداری و دستگاه های تخصصی با توجه به اینکه هشت باب منزل مسکونی کرهرود در پای کوه و منطقه پست واقع شده است وسد این منطقه نیز درحالت سرریز است، نیاز به تخلیه فوری داشتند که ساکنان آن ها محل زندگی خود را موقت ترک کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جانشین ستاد مدیریت بحران استان مرکزی یاداور شد: ورزشگاه و حسینیه کرهرود برای اسکان اضطراری این افراد و شرایط پذیرایی مهیا شده اما اغلب آنان به منازل اقوام خود رفته اند.
زندیه وکیلی ادامه داد: بخشی از مسیل امان آباد نیز در پی بارش های شدید امروز دچار آبگرفتگی بود که با اقدامات مناسب هدایتگری آب و تثبیت شرایط صورت گرفت.
وی گفت: بنا به گزارش اداره کل هواشناسی استان مرکزی از ساعات اولیه بامداد تا عصر یکشنبه در تمامی مناطق استان مرکزی بارش صورت گرفته و حجم آب حاصله از این بارندگی ها در مناطق مختلف استان بین 5 تا 25 میلیمتر بوده است.
جانشین ستاد مدیریت بحران استان مرکزی افزود: بیشترین بارش ها از شهرستان خنداب با 25 میلیمتر گزارش شده است.
زندیه وکیلی خاطرنشان کرد: پیش بینی شده که حجم و شدت بارش ها در استان مرکزی از ساعت 23 شامگاه یکشنبه افزایش چشمگیری داشته باشد و توام با وزش تندباد و رعد و برق های شدید شود.
وی هشدار داد: با توجه به اینکه سرعت تندباد نیمه امشب 70 کیلومتر در ساعت گزارش شده احتمال خساراتی به سازه های آسیب پذیر وجود دارد و از هم استان ها درخواست می شود اعضای خانواده و خودروهای خود را از ساختمان های فرسوده و غیر مستحکم دور کنند.
جانشین ستاد مدیریت بحران استان مرکزی توضیح داد: در نشست شامگاه امشب همچنین مصوب شده تمامی کارکنان دستگاه های خدمات رسان عضو ستاد مدیریت بحران باید در 2 روز آتی در محل خدمت خود حاضر باشند و مرخصی آنان لغو شده است.
سامانه کم فشار بارشی از بامداد یکشنبه با بارش های پرحجم نقاط مختلف استان مرکزی به ویژه شهرستان های نوار جنوبی و غربی این استان را متاثر کرده است.
ستاد مدیریت بحران استان مرکزی اعلام کرده است که با توجه به پر بودن ظرفیت ذخیره سدها و بندهای خاکی استان و سرریز اغلب آنان مردم باید از حضور در حاشیه منابع آبی، سدها و روهای استان پرهیز کنند.
استان مرکزی با یک میلیون و 414 هزار نفر جمعیت، 13 شهرستان و 34 شهر قلب ایران قرار دارد.
6013
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 خانواده رعد و برق شهری و روستایی مدیریت بحران هواشناسی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۲۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​

تین نیوز

مدیرکل محیط زیست استان قم با بیان اینکه اکوسیستم دریاچه نمک قم به شدت شکننده شده است، گفت: ستاد ملی مدیریت گردوغبار کشور اعلام کرده اگر دریاچه نمک آسیب ببیند، فلات بخش مرکزی نیز آسیب خواهد دید و کانون گرد و غبار و ریزگردها در منطقه فعال خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، محمدحسین بازگیر در پاسخ به شرایط فعلی دریاچه نمک و وجود ریزگردها در این منطقه اظهار داشت: دریاچه نمک، یکی از فرصت های خوب استان قم است که بین سه استان قم، اصفهان و سمنان قرار گرفته و وسعتی حدود 200 هزار هکتار دارد و از دشت مسیله پشتیبانی می کند و خوشبختانه هنوز به وضعیتی که گرد و غبار و ریزگرد ایجاد کند نرسیده است.

بازگیر افزود: بخشی از آن به دلیل قرار گرفتن در محیط مناسب است که در سمت استان سمنان، کویر مرکزی ایران واقع شده و وجود پارک ملی، خود یک زون حفاظتی برای دریاچه به حساب می آید، در سمت استان اصفهان هم پناهگاه حیات وحش یخاب وجود دارد و در سطح استان قم، شرایط مناسب تری از لحاظ میزان رطوبت و آب دریاچه را داریم.

وی با بیان اینکه متأسفانه به دلیل قطع حقابه ها و خشکسالی گسترده، اکوسیستم این منطقه به شدت شکننده شده است، گفت: متأسفانه کم کم با تهدید این فرصت گرانبها روبه رو می شویم و حق آبه هایی که باید به تالاب های اقماری دریاچه، مثل؛ تالاب مُرّه، تالاب حوض سلطان، تالاب بند علی خان در استان تهران و ...  برسد، نرسیده و رودخانه ها، ورودی و آوردهای گذشته را ندارد، در بالادست، هم سدهای زیادی و هم برداشت های زیادی داشتیم.

بازگیر عنوان کرد: آبی که هم اکنون در رودخانه شور، تالاب مُرّه به استان می رسد، با خودش آلودگی همراه دارد و آب سالمی نیست، اما کارهای خوبی هم در دست اقدام است، از جمله؛ دریاچه نمک که در پایین دست یک حوزه آبخیز بزرگ قرار گرفته، یکی از زیرحوزه های فلات مرکزی ایران است که 9 استان در این حوزه آبخیز مشترک و سهیم هستند که به دریاچه نمک منتهی می شود.

وی تصریح کرد: لازمه مدیریت و ساماندهی آن کارهای فرااستانی است که در سفر قبلی رئیس جمهور به استان قم، موضوع دریاچه نمک در یک کارگروه ملی به تصویب رسید و بیش از یک سال کار انجام شد و یک برنامه جامعی برای مدیریت این حوزه تهیه و با دستگاه های مختلفی که مرتبط با این حوزه اند، همچون وزارت کشور، وزارت نیرو و جهاد کشاورزی، وزارت صمت و ... تبادل اطلاعات صورت گرفت و در این راستا طرحی نوشته شد که در ششمین جلسه ستاد ملی تالاب های کشور به تصویب رسید.

مدیرکل محیط زیست استان قم اظهار داشت: جایگاه این ستاد در ذیل قانون حفاظت و مدیریت تالاب های کشور است و با حضور 10 عضو کابینه به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار می شود و شأن مصوبات این ستاد شبیه مصوبات ستاد هیئت دولت است.

بازگیر درباره پروژه های الویت دار طرح جامع دریاچه نمک گفت: کارهایی که باید در سطح کل حوزه صورت پذیرد، مشخص شده و برنامه 5 ساله برای آن تصویب و از اسفند ماه ابلاغ شده که در دستور کار همه دستگاه ها باید قرار گیرد.

 وی افزود: برای تحقق پیدا کردن این اقدامات، یک کارگروه ویژه تخصصی باید شکل گیرد که ستاد، مسئولیت این کارگروه را به استاندار محترم قم داده و استانداران سایر استان های حوزه و دستگاه های مرتبط هم در این کارگروه حضور دارند.

مدیرکل محیط زیست استان قم تصریح کرد: ستاد ملی مدیریت گرد و غبار کشور  اعلام کرده اگر دریاچه نمک آسیب ببیند، فلات بخش مرکزی نیز آسیب خواهد دید و کانون گردوغبار و ریزگردها در منطقه فعال خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام در دستور کار است
  • شدت باران در استان یزد و آبگرفتگی معابر شهر یزد+عکس