Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: «عبدالله دوم» شاه اردن چند روز پیش در سخنانی بر «سه نه» اعم از نه به چشم‌پوشی از قدس اشغالی، نه به وطن جایگزین و نه به اسکان آوارگان فلسطینی در کشور‌های محل اقامت خود تأکید کرد.

روزنامه «رأی‌الیوم» با اشاره به این مطلب نوشت که این سخنان شاه اردن تمایل وی برای مقابله با طرح آمریکایی «معامله قرن» را نشان می‌دهد حتی اگر این امر به متوسل شدن اردن به استفاده از گزینه نظامی منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه افزود که نگرانی و دغدغه شاه اردن از اجرایی شدن معامله قرن و تبدیل شدن اردن به «وطن جایگزین» و ایجاد تغییراتی در بافت جمعیتی آن به دغدغه‌ای بی‌سابقه برای شاه اردن تبدیل شده است.

بنابر این گزارش، دو ماه پیش از تهاجم آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، شاه اردن که از آمریکا بازگشته بود ترس از آن داشت که «آریل شارون» نخست‌وزیر وقت رژیم صهیونیستی از این جنگ سوء استفاده کرده و میلیون‌ها فلسطینی را از کرانه باختری به سمت اردن کوچ دهد؛ اما شاه اردن در آن زمان تأکید کرد که اگر شارون اقدام به چنین کاری کند در آن صورت اعلان جنگ خواهد کرد، اما «جرج بوش پسر» رئیس‌جمهور وقت آمریکا متعهد شد که جلوی این کار شارون را بگیرد و به قول خود نیز عمل کرد.

نویسنده می‌افزاید که تاریخ بار دیگر تکرار شده، اما این بار با توطئه عربی و معامله قرن مواجه هستیم و در صورت اجرای این طرح، دو ملت اردن و فلسطین از جمله قربانیان آن خواهند بود و لذا اردن شاهد انتفاضه سیاسی و چه بسا نظامی باشد.

رأی‌الیوم همچنین نوشت: «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا قدس را به عنوان پایتخت ابدی رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت و سفارت آمریکا را به قدس انتقال داد و پس از آن جولان اشغالی سوریه را به عنوان اراضی این رژیم به رسمیت شناخت و بعید نیست که گام بعدی ترامپ مشروعیت‌بخشی به الحاق کرانه باختری به اسرائیل و کوچ دادن اجباری میلیون‌ها فلسطینی به اردن باشد.

این روزنامه با اشاره به مخالفت پارلمان اردن با توافقنامه گازی امضا شده با رژیم صهیونیستی، درخواست لغو این توافقنامه و تعطیلی سفارت این رژیم در امان، آن را بی‌سابقه خواند و افزود که «عاطف الطراونه» رئیس پارلمان اردن تأکید کرده که توافقنامه گازی رژیم صهیونیستی از دیدگاه پارلمان و مردم اردن مردود است و اعتنایی به حکم قانونی صادره از دادگاه قانون اساسی در خصوص عدم لغو این توافقنامه ندارد.

نویسنده همچنین معتقد است که این موضع ملی اردن در دو سطح پارلمان و مردم شایسته تقدیر و حمایت است، به خصوص اینکه در زمانی این موضع اعلام شد که اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها معتقدند که اعراب تنها لایق اهانت و تحقیر هستند چرا که آن‌ها کرامت خود را از دست داده و آماده همسویی با هر گونه دیکته‌های آمریکایی و اسرائیلی و ارائه هر گونه امتیازی هستند.

رأی‌الیوم در پایان با تأکید بر ضرورت حمایت از این موضع شجاعانه رسمی و مردمی اردن افزود که «اردن بر وحدت ملی و مخالفت با هر گونه دیکته‌ای پایبند است و آماده اعلان جنگ در صورت مشاهده هر گونه تلاشی برای تحمیل این دیکته‌ها به زور است».

این روزنامه همچنین نوشت که شاه اردن در آخرین مصاحبه با خبرنگار آن تنها به یک جمله اشاره کرد و آن اینکه «زمان التماس و گدایی به پایان رسیده است و من هرگز از قدس و قیمومیت اردن بر این شهر کوتاه نخواهم آمد هر چند که هزینه آن سنگین باشد».

منبع: فردا

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی کرانه باختری ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۲۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبرد مسلحانه رزمندگان فلسطینی با اشغالگران در کرانه باختری

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرنگار شبکه الجزیره گزارش داد که عناصر اشغالگر به منطقه علار واقع در شمال طولکرم یورش برده و دست کم چهار شهروند فلسطینی را بازداشت کردند.

این نظامیان صهیونیست به اردوگاه عقبه جبر واقع در شهر اریحا نیز یورش برده و خانه‌های فلسطینی‌ها را تفتیش کردند. یک شهروند فلسطینی که در بند زندان‌های رژیم صهیونیستی بوده و آزاد شده بود در جریان حمله نظامیان صهیونیست به منطقه کفر قدوم واقع در شهر قلقیلیه مجدداً بازداشت شد.

اشغالگران همچنین یک دروازه آهنین در ورودی شرقی روستای بزاریا در شمال غرب نابلس قرار دادند تا ورود و خروج به این روستا را زیر نظر بگیرند.

روستای کفیرت واقع در غرب جنین نیز شاهد حمله عناصر صهیونیست طی بامداد امروز بود.

این در حالی است که نیروهای فلسطینی در برابر این تجاوزات رژیم صهیونیستی ساکت نبوده و به سمت آنها تیراندازی کردند.

شبکه فلسطین الیوم گزارش داد که رزمندگان فلسطینی به صورت گسترده به سمت نظامیان صهیونیست در خیابان عمان واقع در شرق نابلس تیراندازی کردند.

لازم به ذکر است که کمیته امور اسرا و آزادگان فلسطین روز گذشته تاکید کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰ فلسطینی دیگر را در کرانه باختری بازداشت کردند. یک زن، یک کودک و چند آزاده هم در میان بازداشت شدگان حضور دارند.

باشگاه اسیر فلسطین نیز در تازه‌ترین بیانیه خود اعلام کرد رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ در غزه در هفتم اکتبر گذشته هشت هزار و ۴۸۰ فلسطینی را در کرانه باختری بازداشت کرده است.

کد خبر 6090534

دیگر خبرها

  • محمود عباس: در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • با حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • تیراندازی نظامیان صهیونیست به سوی خودرو فلسطینی در کرانه باختری
  • تشکیلات خودگردان؛ از مهار اعتراضات ضد صهیونیستی تا سرکوب آن
  • نبرد مسلحانه رزمندگان فلسطینی با اشغالگران در کرانه باختری
  • افزایش شمار شهدا و بازداشت شدگان در کرانه باختری
  • بازداشت ۸۴۸۰ فلسطینی در کرانه باختری از هفتم اکتبر
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • درگیری در جنین و شهادت ۲ جوان فلسطینی