Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@09:06:14 GMT

چند فاکتور متفاوت خطرزا برای قلب

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۷۲۵۳۹

در کنار عواملی همچون فشارخون و کلسترول بالا و سابقه مصرف دخانیات، فاکتورهای خطرزای دیگری وجود دارند که فرد را در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار می‌دهند. ناطقان: از جمله فاکتورهایی که سلامت قلب را به خطر می‌اندازند و ممکن است افراد از تأثیرات آن‌ها اطلاعی نداشته باشند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:


تنهایی: مطالعه انجام شده در دانشگاه یورک نشان می‌دهد افرادی با ارتباطات اجتماعی ضعیف یا افرادی که احساس تنهایی دارند در مقایسه با افرادی که از روابط اجتماعی مطلوب برخوردارند ۲۹ درصد بیشتر در معرض ابتلاء به بیماری قلبی و ۳۲ درصد بیشتر در معرض سکته مغزی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عدم استفاده از نخ دندان: وضعیت لثه و دندان‌ها با سلامت قلب مرتبط هستند. همچنین مطالعات متعددی انجام گرفته که تأیید کننده ارتباط بین سلامت نامطلوب دندان‌ها و بیماری قلبی است زیرا خونریزی و التهاب لثه شرایطی فراهم می‌سازد تا باکتری‌ها از دهان وارد جریان خون شود که التهاب را به دنبال دارد و شرایطی را به وجود می‌آورد که به بیماری قلبی منجر شود.

مشکلات بارداری: در حالی که به نظر آنچه زنان در دوران بارداری تجربه می‌کنند نمی‌تواند تأثیری روی سلامت قلب داشته باشد اما بررسی‌ها عکس این باور را تأیید می‌کنند. طبق مطالعات انجام گرفته فشار خون بارداری، دیابت بارداری، پری اکلامپسی و اکلامپسی، خطر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی را افزایش می‌دهند.

آسیب‌های روحی: ضربه‌های روحی ناگهانی همچون مرگ یکی از اعضای خانواده یا سانحه رانندگی می‌تواند موجب بروز مشکلات قلبی شود. استرس شدید افزایش آدرنالین را به دنبال دارد و باعث بالا رفتن ضربان قلب و فشار خون می‌شود.

سخت به خواب رفتن: نداشتن خواب کافی و بیدار شدن‌های پی در پی در طول شب باعث بالا رفتن فشار خون و افزایش ضربان قلب می‌شود.

استعمال سیگارهای الکترونیکی: در حالی که سیگارهای الکترونیکی جایگزینی برای سیگار معمولی هستند، نمی‌توانند برای سلامت قلب مفید باشند.

مبتلایان به سرطان: در حالیکه درمان سرطان و شیمی درمانی برای مقابله با این بیماری اثربخش است اما با عارضه جانبی مهم برای قلب همراه است. مصرف برخی از داروها و شیمی درمانی بیماری ماهیچه قلب را به همراه دارند. منبع: مشرق برچسب ها: فاکتور ، خطر زا ، قلب

منبع: ناطقان

کلیدواژه: فاکتور خطر زا قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۲۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند

روح اله خدابنده لو گفت: امروزه افراد دارای معلولیت در فعالیت های اجتماعی و مسابقات زیادی شرکت و توانمندی های خود را به جامعه ثابت می‌کنند.

وی اضافه کرد: در این راستا اولین جشنواره ورزش های بومی، محلی در سه شهرستان زنجان، ابهر، خدابنده در سال گذشته برگزار شد که استقبال گروه های هدف را به دنبال داشت.

این مسوول ادامه داد: فعالیت های ورزشی برای افراد دارای معلولیت از ۲ جنبه درمانی که هدف آن تأمین سلامتی و پیشگیری از مبتلا شدن به بیماریهای ثانویه است حائز اهمیت می‌باشد.

وی اظهار داشت: ورزش نه تنها اعتماد به نفس را در فرد تقویت می کند بلکه نگرش جامعه را نسبت به معلولین دگرگون کرده و از نظر جسمی، روحی، فردی و اجتماعی آنها اثر قطعی و تعیین کننده ای دارد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان همچنین به اجرای طرح آموزشی آگاه سازی پیشگیری از معلولیت ها در دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: این طرح با موضوعات سکته مغزی، بیماری قلبی- عروقی، استئوپروز، آرتروز، دیابت، سقوط و دمانس(آلزایمر) است که در سال گذشته ۲ هزارو ۷۲۷ در سطح استان شهری و روستایی تحت پوشش قرار گرفتند.

به گفته وی، آشنایی با بیماری استئو آرتریت، سقوط- بیماری دیابت - بیماری قلبی و عروقی -پوکی استخوان - سکته مغزی و آشنایی با بیماری دمانس از جمله موضوعاتی است که برای سالمندان جامعه هدف بهزیستی و افراد محلی در ۲ گروه سنی میانسالان با رده سنی ۶۵ الی ۴۵ و گروه سالمندی با رده سنی ۸۵ الی ۶۵ برای هر ۲ جنس آموزش داده می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • پیش بینی آریتمی قلبی با هوش مصنوعی
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟