Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@22:37:56 GMT

بناهای تاریخی همدان آسیب دید/ مرمت فوری آثار تخریب شده

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۷۲۶۵۹

بناهای تاریخی همدان آسیب دید/ مرمت فوری آثار تخریب شده

همدان- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان با بیان اینکه تعدادی از بناهای تاریخی این استان در بارندگی های هفته گذشته آسیب دیده است گفت: برای جلوگیری از خسارت بیشتر به این بناها در بارندگی های امروز تمهیداتی اندیشیده شده بود.

علی مالمیر شامگاه یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: برای جلوگیری از آسیب های احتمالی به عمارت جنانی قراردادی با پیمانکار طرح منعقد و با انجام اقدامات انجام شده، این بناها آسیب ندیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ورودی آرامگاه استر و مردخای، خانه عسگری و عمارت نوشادی نیز مرمت شد که با بارش های اخیر آسیبی به آنها وارد نشده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان ادامه داد: در اثر بارش های چند روز گذشته پنج بنای تاریخی این استان در شهرستان های نهاوند، فامنین و تویسرکان آسیب دید.
مالمیر افزود: قسمتی از طاق پل زرامین و بخش هایی از حمام حاج آقا تراب نهاوند، مسجد خشتی بازران در فامنین نیز تخریب شده که نیاز به مرمت فوری دارد.
وی برآورد خسارت بناها در شهرستان نهاوند را سه میلیارد ریال و شهرستان فامنین را 800 میلیون ریال عنوان کرد و ادامه داد: خانه اقتداری و پل فرسفج نیز در شهرستان تویسرکان بر اثر سیلاب‌ها و بارش‌ها آسیب دیده‌اند که هر 2 از جمله آثار ثبت شده در فهرست ملی هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان خاطرنشان کرد: برای مرمت آثار تخریب شده در شهرستان تویسرکان چهار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است که باید به سرعت و به صورت جدی مرمت شوند.
گفتنی است در استان همدان بیش از یک هزار و 800 اثر تاریخی و طبیعی وجود دارد که 800 اثر جزو آثار ملی هستند.
7523/2087

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ميراث فرهنگي بارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۲۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد

ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک که روز پنجشنبه 13 فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، از سند ثبت بافت تاریخی روستای بیابانک در فهرست آثار ملی کشور رونمایی شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در اجرای قانون راجع به حفظ آثار ملی مصوب آبان ۱۳۰۹ و نظام‌نامه اجرایی آن مصوب آبان ۱۳۱۱، بند (ج) ماده‌واحده قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۴ و بند ششم ماده سوم قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۷، بافت تاریخی روستای هدف گردشگری بیابانک، اثر فرهنگی تاریخی محدوده تاریخی روستای بیابانک، با قدمت صفویه و قاجاریه در فهرست آثار ملی کشور ثبت گردید.

حسن عربی گفت: بافت تاریخی روستا به شماره ۳۳۱۱۱ مورخ 16/۰۶/1399 در فهرست آثار ملی ثبت گردیده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902638

دیگر خبرها

  • آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد