Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-27@06:48:11 GMT

واکنش بهنوش بختیاری به حاشیه های فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۷۳۹۱۹

بهنوش بختیاری که بیشترین بازی او را در سریال‌های مناسبتی دیده‌ایم، برای پنجمین بار در سریال نوروزی، آن هم در نقش یک کاراکتر جدی در قاب تلویزیون دیده می‌شود.به گزارش بلاغ،بهنوش بختیاری درباره ایفای نقش در سریال «برسر دوراهی»که یک ملودرام اجتماعی است، می‌گوید: بازی در این سریال برایم بسیار دشوار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشنهادات طنز زیادی برای هر سکانس داشته‌ام که همه به دیوار خورده‌اند. چرا که این کار طنز نیست و من عادت به بازی شیرین دارم.

این بازیگر درباره حضورش در سریال نوروزی بر سر دوراهی به کارگردانی بهرنگ توفیقی و نویسندگی و تهیه کنندگی حامد عنقا اظهار کرد: علت اینکه بیشتر در کارهای نوروزی حضور دارم این است که عاشق نوروز هستم. وقتی حال و هوای مردم شرین می‌شود حال و هوای من هم خوب می‌شود. این سریال پنجمین کار نوروزی من است. از سریال «دارا و ندار»، «چهار چرخ»، «جایزه بزرگ» مهران مدیری گرفته تا «مسیر انحرافی» و سریال «خوب، بد، زشت» آقای منوچهر هادی که کار جذابی برای من بود. اما این سریال جدی است و ایفای نقشی جدی برایم سخت است چراکه عادت به بازی‌های شیرین دارم.

او با بیان اینکه جنس کار بر سر دوراهی مستند و رئال گونه است، گفت: تاکنون کار جدی نکرده بودم اما باید بگویم تجربه خوبی برایم بوده است. همچنین اینکه آقای توفیقی جسارت دارد و ژانرهای مختلف را تجربه می‌کند برایم جالب است.

او در پاسخ به این پرسش که آیا این سریال با فضای نوروز هم همخوانی دارد؟ توضیح داد: قصه این سریال و حال و هوای آن متفاوت است، چرا که طنز نیست. چه الزامی دارد که همه سریال‌ها در عید طنز باشد. حال و هوای این طنز تلخ نیست اما طنز هم نبوده است. برخی سکانس‌های مربوط به بهرنگ علوی و حمید گودرزی فضای شیرینی دارد اما در قبال بازی ما این گونه نیست. البته برای من جای بسی خوشحالی است چرا که به دنبال بازی‌ها جدی و کارها اجتماعی بودم.

بازیگر محله گل و بلبل درباره قصه سریال بر سر دوراهی اظهار کرد: این سریال جریان مثلث عشقی را مطرح می‌کند که البته کاراکتر من جزو این مثلث نیست اما جزو کاراکترهایی است که حلقه ارتباطی است و باعث می‌شود کاراکترهای محوری بیشتر خودشان را نشان دهند. اما در همین کاراکتر یک شعور، یک واقعیت و صافی خاصی می‌بینم. زنی بسیار منطقی، متعادل و معقول پشت آن است و شخصیت آن در مقابل مخاطب روشن است. کاراکتری که قرار نیست کار عجیب و غریبی بکند.

***سن ثریا از من بیشتر است

او همچنین درباره کاراکتر ثریا در بر سر دوراهی معتقد است: احساس می‌کنم سن این زن از خودم بیشتر است. گرچه در کاراکتر، همسن خودم توصیف شده است ولی پختگی که در کاراکتر آن می‌بینم نشان می‌دهد این کاراکتر ۵۰ سال سن دارد. البته به نظرم اتفاق جدیدی است اگر بتوانی نقش را درست ایفا کنی.

این بازیگر سپس با بیان اینکه حال و هوای سریال بر سر دوراهی او را به یاد قدیم‌ها می‌اندازد، گفت: این سریال برایم یک نوستالژی است. ماجرای عشق و پول هیچگاه قدیمی نمی‌شود. تلاش ما بر این بوده است از دیالوگ‌های تکراری و کوچه بازاری فرار کنیم. این سریال من را به یاد حال و هوای قدیم می‌اندازد. معمولاً در کارهای جدید کمتر از این جنس لوکیشن‌ها استفاده می‌شود. قدیمی بودن این خانه من را به یاد سریال‌های خیلی قدیمی‌تر می‌اندازد. همچنین پوسترهای کار و تبلیغات کار شبیه به فیلم‌های قدیمی است. از روز اول که عنوان این سریال را شنیدم برایم سوال برانگیز بود که چقدر قدیمی است.

بختیاری در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود درباره همکاری خود با بهرنگ توفیقی و حامد عنقا که به سال‌ها پیش برمی‌گردد، توضیح داد: از زمانی که کارمان را تازه شروع کرده بودیم با آقای توفیقی از ۲۰ سال پیش آشنا بودیم. در یکی از کارها از جمله کار «مزه خوب کودکی» منشی صحنه آقای بهرنگ توفیقی و همچنین در سریال «مسیر انحرافی» به عنوان بازیگر حضور داشتم. آقای عنقا هم نجات دهنده من در بازیگری است. در یکی از کارها با ایشان همکاری داشتم و به عنوان منشی صحنه حضور داشتم. در آن کار بود که پیشنهاد مجموعه «خانه به دوش» به من شد و زمانی که من این پیشنهاد را به ایشان مطرح کردم در نهایت گذشت و با مسئولیتی که داشتند به من گفتند شما برو و من کارت را انجام می‌دهم و آن سریال یکی از قشنگ‌ترین کارهای آن سال‌ها شد.

بختیاری سپس گفت: یک مدت شروع بازیگری‌ام با نقش‌های جدی بود اما احساس کردم خیلی به چشم نیامدم، اما شروع کار طنز من از همان سریال «خانه به دوش» بود که باعث و بانی آن آقای عنقا بودند.

این بازیگر درباره پوشش خود در قالب سریال‌های تلویزیونی که تفاوت بسیاری با واقعیت و پوشش ظاهری خودش دارد، اظهار کرد: به هر حال ما بنا به قانون تلویزیون این پوشش را داریم و حجاب باید کاملاً رعایت شود و لباس‌هایمان باید کاملاً موجه باشد. در تلویزیون ما نمی‌توانیم طراح خاص داشته باشیم و تفاوت کاراکترها معمولاً مشخص نیست. در واقع تفاوت کاراکترهای پولدار با غیر پولدار معمولاً با یک گردنبند نشان داده می‌شود و نمی‌شود کاری کرد.

این بازیگر در بخش پایانی گفت‌وگوی خود درباره حضور در فضای مجازی و حواشی که برایش به دنبال داشته نیز، اظهار کرد: دلم می‌خواهد که دیگر کمتر در فضای مجازی حضور داشته باشم. البته به من می‌گویند تو ساده‌دلانه حرف می‌زنی و مردم برخی حرف‌هایم را متوجه نمی‌شوند. آخرین بار نیز حاشیه‌ای که برای من پیش آمد همین مساله مربوط به گرانی گوشت بود که مورد هجمه قرار گرفتم و خودم ناراحت شدم که چرا نتوانستم منظورم را به درستی به مردم برسانم چرا که تمام حرف من این بود که در درجه اول انرژی مثبت به مردم بدهم. این حواشی باعث شد که به هیچ عنوان دیگر مطلبی از خودم در فضای مجازی منتشر نکنم و حتی از جشنواره جام جم هم انصراف دادم. بنابراین تصمیمات جدیدی در سال جدید دارم و می‌خواهم فکری به حال فضای مجازی بکنم چرا که بیشتر به من ضرر رسانده است تا سود. وقتش است که کمی کناره‌گیری کنم و ترجیح دهم فقط بازی کنم

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۳۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 

ایسنا/قزوین دوره ضمن خدمت طرح «شهیده طاهره هاشمی»، توانمندسازی کنشگران در سواد رسانه و فضای مجازی با هدف توانمندسازی کنشگران سواد رسانه و فضای مجازی در قزوین برگزار شد.

روزانه مطالب بسیار زیادی انتشار می‌یابد که برخی از آن‌ها شایعات هستند و واقعیت ندارند و در سال‌های اخیر به وفور شاهد این موضوع بوده‌ایم که بسیاری از صحبت‌های افراد در شبکه‌های رسانه‌ای دچار تحریف می‌شوند و با کم و زیاد کردن و منقطع کردن این سخنان مفهوم کلی مطلب و خبر عوض می‌شود و مخاطب باید آنقدر توانمند باشد که بتواند واقعیت را از شایعه تشخیص دهد.

سواد رسانه نوعی تکنیک عملی و مهارت ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود. سواد رسانه‌ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه‌ای را داشته باشد.

دوره ضمن خدمت طرح «شهیده طاهره هاشمی»، توانمندسازی کنشگران در سواد رسانه و فضای مجازی با هدف توانمندسازی کنشگران سواد رسانه و فضای مجازی در قزوین برگزار شد.

حامد کبودوند، مسئول سازمان فضای مجازی سراج مرکز قزوین، در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص برگزاری دوره ضمن خدمت طرح «شهیده طاهره هاشمی»، توانمندسازی کنشگران در سواد رسانه و فضای مجازی، اظهار کرد: دوره یک روزه ضمن خدمت طرح «شهیده طاهره هاشمی»، با هدف توانمندسازی کنشگران سواد رسانه و فضای مجازی روز گذشته پنجم اردیبهشت ماه با همکاری سازمان فضای مجازی سراج مرکز قزوین و مرکز امور بانوان اداره آموزش و پرورش استان قزوین برگزار شد. 

وی بیان کرد: عناوین مختلفی مانند اخبار جعلی در عصر پساحقیقت، مدیریت رسانه در خانواده، نوجوان دیجیتال، سواد روایت و تربیت در عصر پساحقیقت در این دوره تدریس شد. 

مسئول سازمان فضای مجازی سراج مرکز قزوین خاطرنشان کرد: این رویداد مختص مربیان آموزش خانواده و معلمان سواد رسانه است و با توجه به میزان اهمیت موضوع این دوره، در نظر داریم تا توجه خود را در استمرار برگزاری این دوره‌ها به کار گرفته و در تلاشیم تا طرح امتداد این رویداد را به صورت غیرحضوری در شبکه‌های مجازی ادامه دهیم تا محتوای آموزشی به‌روز در اختیار مخاطبین دوره قرار بگیرد. 

تلاش برای اجرای پویش مواجهه با خبر جعلی

در ادامه صالح اصغری، رئیس مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این دوره یک روزه برای معلمین کتاب تفکر و سواد رسانه‌ای و از طرفی دیگر برای افرادی که دغدغه مسئله فرهنگی و تربیتی دارند برگزار شد تا آموزش و آگاهی رقم بخورد. 

وی افزود: سرفصل‌های این دوره شامل موضوعاتی چون خبر جعلی است زیرا شرایط کشور به گونه‌ای است که از منظر میزان کاربر شبکه‌های اجتماعی و میزان آزادی عملی که در این شبکه‌ها وجود دارد اطلاعات موجود در این بسترها اطلاعات معتبری نیست فلذا نیاز است که در این باره آموزش‌های لازم صورت گیرد.

رئیس مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: مدیریت رسانه در خانواده، تغییرات هویتی نوجوان متأثر از فضای مجازی و پرداختن به کتاب تفکر و سواد رسانه‌ای به مثابه یکی از عناصر ساختار نظام آموزشی کشور ما است چراکه هر چقدر بتوانیم کتاب درسی را تقویت کنیم از ساختار آموزش و پرورش و ساختارهای فرهنگی کشور حمایت کرده‌ایم. 

اصغری گفت: یکی از اهداف مهم امسال ما برگزاری پویش ملی مواجهه با خبر جعلی است، سال گذشته ما یک رویداد ملی را طراحی کردیم و تولید محتوا و گفتمان‌سازی اتفاق افتاد، یکی از موضوعات مغفول که کمتر به آن پرداخته شده بحث اطلاعات نادرست و خبر جعلی در شبکه‌های اجتماعی است و این موضوع یکی از ارکان فعالیت‌های ترویجی ما است. 

وی گفت: برای اینکه بتوانیم گفتمان و پویش مواجهه با خبر جعلی در کشور ایجاد کنیم رهبران افکار عمومی لازم داریم، افرادی لازم است که حلقه‌های میانی هستند و می‌توانند با مردم ارتباط برقرار کنند که یکی از این اقشار خبرنگاران، معلمان، روحانیون و نخبگان هستند. 

رئیس مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج اظهار کرد: برای برگزاری این دوره آموزش و پروش همکاری کرده است و امیدوارم که برای برگزاری چنین دوره‌هایی سایر سازمان‌ها، ارگان‌ها و اداره کل‌ها به این کمپین بپیوندند و مخاطبین خود را در حوزه توانمندسازی تفکر نقاد بهره‌مند کنند. 

معلمان عاملی مؤثر در تحول در تربیت نسل جدید 

حسین حق‌پناه، عضو شورای تألیف کتاب درسی سواد رسانه‌ای و معلم و پژوهشگر و از اساتید دوره در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از جهات مختلف که به وضعیت تعلیم و تربیت در کشور نگاه می‌کنیم یکی از مهمترین نقاط اثرگذار در تعلیم و تربیت معلمان هستند.

حق‌پناه بیان کرد: معلمان عاملی مؤثر در تغییر و تحول در تربیت نسل جدید هستند از این جهت این دوره طراحی ارزشمندی است چراکه نقطه اثر آن مستقیم بر توانمندی معلمان است و این طرح یک میان‌بر سریع برای اثرگذاری است.

عضو شورای تألیف کتاب درسی سواد رسانه‌ای در پایان تصریح کرد: باتوجه به اینکه این دوره‌ها کوتاه مدت هستند ما بیشتر از اینکه در افزایش دانش مخاطب تمرکز کنیم در تغییر نگرش و بینش فرد در مسئله تمرکز می‌کنیم چراکه نباید در کارگاه بحث یک طرفه باشد و انبوهی از حفظیات ارائه شود بلکه باید فضا گفت‌وگو محور باشد و به سمت مشارکت مخاطب پیش برود و سرنخ‌هایی به مخاطب داده می‌شود و حالا که افراد حاضر در کارگاه دغدغه‌مند شده‌اند به دنبال کتاب‌ها، منابع و مستندها خواهند رفت. 

به گزارش ایسنا، دوره توانمندسازی کنشگران در سواد رسانه و فضای مجازی روز گذشته پنجم اردیبهشت در دبیرستان شاهد نرگس شهر قزوین برگزار شد.

انتهایی پیام

دیگر خبرها

  • استان‌های برتر اجرای پویش ستاره‌های زمین معرفی شدند
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • شباهت جالب نوه گوگوش به ترلان پروانه همه را شوکه کرد + عکس
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • چرا رهبری درباره گشت ارشاد و طرح نور تذکر داده بودند؟
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی