Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@13:16:59 GMT

لطفا سریال‌تان را آبکی تمام نکنید!

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۷۳۹۳۳

لطفا سریال‌تان را آبکی تمام نکنید!

یکی از مشکلاتی که اصولا اکثر سریال‌های مناسبتی، که در شرایط فرست ماژور تولید می شوند معمولا با خود به همراه دارند پایان‌بندی‌های بدون سر و شکل، آبکی، و در برخی از موارد بسیار معمولی است که بی‌تردید از نقاط ضعف تولید در همه موارد از جمله فیلم نامه، قصه و غیره مرتبط می‌شود.

بدیهی است سریالی در ذهن مخاطب ماندگار می شود که نه تنها شروع و استارت خوبی دارد، قصه جذاب پی‌ریزی می‌شود، بلکه شخصیت‌ها رنگ آمیزی فکورانه‌ای دارند و پایان‌بندی سریال نیز با تدبیر و وسواس نگارشی و تولید همراه بوده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تحقیقات اخیری که در همین زمینه و در گفت‌وگو با تهیه‌کنندگان، کارگردانان و نویسندگان و حتی تیم تدوین و تولید داشته‌ایم، به نکات جالب و شاید طنازی رسیدیم که خواندن آن می‌تواند برایتان جالب باشد.

برخی تهیه کنندگان پایان بندی ضعیف برخی سریال ها را مستقیماً به وضعیت اقتصادی پروژه در روزهای پایانی تولید مرتبط می‌دانند و معتقدند در شرایطی که کفگیر پروژه به ته دیگ می خورد نمی‌توان متوقع بود، سریال با همان وسواس ابتدایی به پایان برسد.

برخی نویسندگان نیز همین ماجرای فوق را دست مایه قرار می دهند و معتقد هستند گاهی تهیه کنندها در شرایط مالی نامناسب از ما می خواهند تا تعداد لوکیشن ها را در فیلم نامه ( بخش های پایانی) کمتر کنیم، با لوکیشن محدود بنویسیم و جالب اینکه حتی شنیده می شود برخی تهیه کنندگان از نویسنده ها می خواهند بازیگران گران را با شیب تندتری از قصه خارج کنند. 

برخی کارگردانان می گویند تصویر برداری سریال با روزی پنج تا شش دقیقه آغاز می شود اما در نهایت کار به روزی 14، 15 دقیقه می کشد و قطعا این مساله در کیفیت فینال قصه موثر است.

مدیران تولید هم در این باره نظرات جالبی دارند. برخی از این مدیران تولید که خیلی هم علاقه ای ندارند نامشان فاش شود می گویند گاهی کار به جایی می رسد که ما مجبور می شویم لوکیشن گران را زودتر تحویل دهیم و عملا ممکن است در آن بخش یا لوکیشن ، سکانس ها الکن بماند ... 

اگر چه در برخی موارد نمی توان تهیه کنندگان را که در شرایط نامطلوب اقتصادی به دنبال بهترین هستند در این قضیه مقصر دانست و اگر چه دیده شده است که برخی بازیگران هم حتی به دلیل عدم دریافت اقساط پایانی شان همراهی لازم را با پرژه ندارند با این حال باید گفت: بسیاری از تهیه کنندگان با تجربه با مدیریت صحیح اقتصادی پروژه شان حاضر نیستند برای سود بیشتر کیفیت اثرشان را پایین بیاورند یا حتی تهیه کنندگانی هستند که تا ثانیه پایانی فیلم نامه با وسواس بسیار سر صحنه سریال‌شان حضور فعال دارند و اجازه نمی دهند حتی گوشه ای از کار بلنگد .

بی‌تردید فینال هر سریال تلویزیونی و جمع بندی درست قصه یکی از فاکتورهای مهم در فیلم نامه‌نویسی است و تجربه نشان داده است سریالی در ذهن مخاطبش ماندگار می شود که در جمع شدن قصه، به نتیجه رسیدن شخصیت هایی که طراحی شده اند و پایان بندی به دور از کلیشه و اتفاقات مرسوم موفق عمل کرده باشد.

باید دید سه سریال نوروزی امسال( بر سر دوراهی، زوج یا فرد، نون.خ) که هرکدام در گونه و مدیوم خاص خود دارای داستانی مجزا و شخصیت هایی متفاوت هستند آیا در فاینال هم می توانند جذاب و دوست داشتنی به نقطه پایانی برسند و حتی تماشاگرشان را از قصه سیراب کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سریال های نوروزی مر قانون بر سر دوراهی نون خ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۳۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند

به گزارش خبرنگار مهر، شاپور رضایی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تسهیلات کشاورزان و تولید کنندگان بخش کشاورزی که در اثر حوادث غیر مترقبه از ابتدای سال ۱۳۹۴ تا پایان سال ۱۴۰۲ دچار خسارت شده‌اند تا سقف ۲ میلیارد ریال معادل ۲۰۰ میلیون تومان مشمول امهال از محل بند (د) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور می‌شوند.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: همه کشاورزان و تولید کنندگان بخش کشاورزی خسارت دیده می‌توانند با مراجعه به بانک‌های عامل و یا جهاد کشاورزی در خواست کتبی ارائه کنند.

وی تاکید کرد: پس از بررسی‌های لازم و تأیید نهایی، اصل تسهیلات دریافتی به مدت سه سال امهال و سود و جرایم دیر کرد آن توسط دولت تأمین و پرداخت می‌شود.

کد خبر 6087491

دیگر خبرها

  • آخر هفته چی ببینیم؟
  • لطفا خودخواهانه تردد نکنید!
  • تقدیر و تشکر از عوامل سریال رستگاری توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی+تصاویر
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • لطفا طبیعت را جارو نکنید!
  • سریال کره‌ای Hide؛ جاذبۀ معماهای تمام‌نشدنی
  • نگاهی به «مست عشق» از تعطیلی تا اکران/ حواشی بی‌پایان یک اثر فاخر
  • نگاهی به «مست عشق» از تعطیلی تا اکران/حواشی بی‌پایان یک اثر فاخر
  • کاکائو معضل جهانی شد!
  • سریال VAR تمام شدنی نیست