Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@06:20:48 GMT

معلم باهوش دانش آموزان را باهوش می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۷۵۳۵۹

معلم باهوش دانش آموزان را باهوش می‌کند

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با استفاده از داده های سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) برای برآورد اثرات مهارت های شناختی معلمان بر پیشرفت دانش آموزان در 31 کشور OECD، محققان بررسی کردند آیا آموزگاران باهوش دانش آموزان را درک می کنند؟ مشخص شد که دانش آموزانی که معلمان دارای مهارت های شناختی بالاتری دارند، تمایل بیشتری به درس خواندن از خود نشان می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهارت‌های شناختی معلم، مانند سواد و قدرت محاسبه با استفاده از داده های برنامه OECD برای ارزیابی بین المللی مهارت‌های بالغین (PIAAC) در سال 2012 و 2015 اندازه گیری شد.

داده ها نشان داد که مهارت‌های شناختی معلمان در کشورهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، معلمان در ایالات متحده از نظر ریاضیات بدتر از میانگین هستند درحالی‌که مهارت های سواد آموزی آن‌ها کمی بهتر از متوسط است.

در همین حال، این گزارش اشاره کرد که این تفاوت ها در مهارت های شناختی معلم نشان دهنده متفاوت بودن توزیع مهارت های هر کشوری است.

این گزارش نشان می‌دهد که عملکرد معلمان از فارغ التحصیلان کالج هایی مدرن در کشورهایی مانند فنلاند، سنگاپور، ایرلند و شیلی بدتر از فارغ التحصیلان سایر کشورها مانند اتریش، دانمارک، جمهوری اسلواکی و لهستان هستند.

محققان مهارت های ریاضی و خواندنی معلمان را در 31 کشور OECD به مهارت های افراد دیگر بالغ در کشورشان و همچنین مهارت های معلمان کشورهای دیگر مقایسه کردند و این که آیا دانش آموزان در بالاترین سطح از PISA در کشورهایی که معلم مدرس دارای مهارت های ریاضی و خواندن قوی ترهستند، بیشتر از میانگین نمره می گیرند یا خیر را مورد بررسی قرار دادند.

آنها دریافتند که افزایش مهارت‌های شنوایی معلم (با یک انحراف استاندارد) عملکرد دانش آموزان را با تقریبا 15 درصد از انحراف معیار در آزمون ریاضی PISA (برنامه ارزیابی دانشجویان بین المللی) افزایش می دهد، در حالی که تاثیر مهارت معلمان برای دختران و برای دانش آموزان کم درآمد در مقایسه با دانش آموزان ثروتمند، به ویژه در خواندن، بیشتر از پسران بود.

به عبارت دیگر، مهارت های معلم در هریک از موضوع های ریاضی یا خواندن، تنها بر عملکرد دانش آموز در همان موضوع تاثیر می گذارد.

محققان همچنین دریافتند که دانش آموزان در کشورهایی که به معلمانشان پول بیشتری برای مهارتهای آنان پرداخت می شود در سطوح بالاتری قرار دارند.

برای بررسی رابطه حقوق و دستمزد مهارت در کشورهای مختلف، محققان ابتدا برآورد کردند که آیا معلمان حق‌الزحمه مثبت یا منفی را در مقایسه با سایر فارغ التحصیلان کالج با همان جنسیت، تجربه کار، سواد و مهارت های حسابداری دریافت می کنند یا خیر.

بررسی ها نتایج مختلفی را از 45 درصد مثبت در ایرلند تا 22 درصد منفی در ایالات متحده و سوئد نشان داد.

این به این معنی است که معلمان آمریکایی 22 درصد کمتر از فارغ التحصیلان کالج‌ وافراد باتجربه ای که در مشاغل دیگر مشغول هستند حقوق دریافت می کنند.

به دنبال این، آنها برآورد کردند که چگونه این حق الزحمه مربوط به موقعیت معلمان در توزیع مهارت کشور است.

آنها دریافتند که کشورهایی که حق الزحمه بیشتری پرداخت می کنند، تمایل دارند تا معلمان خود را از افراد مهارتمندتری که از کالج‌ها فارغ التحصیل شده اند استخراج کنند.

این به این معنی است که دانش آموزان تمایل دارند سطوح بالاتری را در کشورهایی که معلمان آن هزینه بیشتری دریافت می‌کنند به دست آورند.

نتایج این یافته ها ممکن است برای سیاست گذارانی که به دنبال راه هایی برای بهبود نیروی کار آموزشی خود هستند مفید باشد.

انتهای پیام/

178 / 156 OECD PIAAC مهارت‌های شناختی معلم کالج هایی مدرن دانمارک اتریش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانمارک اتریش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۵۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد

به گزارش قدس آنلاین، سید کاظم حسینی امروز، ۱۷ اردیبهشت در آئین افتتاحیه طرح ملی ماهر که با حضور معاون جوانان و کارکنان جمعیت هلال احمر استان در دبستان پسرانه دکتر حسابی شیراز برگزار شد، گفت: پس از برگزاری دوره آموزشی استانی تربیت مدرس ماهر با هدف توانمندسازی مراقبین سلامت و مربیان هلال احمر برای آموزش دانش‌آموزان و والدین ایشان در مدارس، مقرر شد که آموزش دو ساعته سرفصل‌های طرح ماهر ویژه گروه هدف انجام شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس ادامه داد: دانش‌آموزان با مهارت‌آموزی می‌توانند به درک عمیق‌تری از آموخته‌های خود دست یابند و برای ساختن آینده‌ای بهتر گامی موثر بردارند.

وی با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی دانش‌آموزان افزود: دانش‌آموزان با شرکت در این طرح همزمان با تحصیل، با این مهارت‌ها آشنا خواهند شد و با اشاره به طرح دادرس در دوره متوسطه اول به مهارت آموزی دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی متناسب با سن دانش آموزان تاکید کرد.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس نیز گفت: سرفصل‌های آموزشی طرح ماهر شامل آموزش شماره‌های اضطراری و نحوه انتقال اطلاعات به امدادگران در شرایط بحرانی و بروز حوادث، مدیریت بحران و کنترل استرس، شناسایی نقاط امن و ناامن، پناه‌گیری ایمن و کمک‌های اولیه ویژه والدین و دانش‌آموزان دوره دوم ابتدایی است.

فاطمه قاسمی افزود: طرح ماهر با هدف افزایش آمادگی و تاب‌آوری دانش‌آموزان و والدین با مهارت‌آموزی، ارتقای کیفیت سلامت جسمانی و روانی دانش‌آموزان والدین و فرهنگیان، افزایش سطح ایمنی، کاهش آسیب‌پذیری و پیامدهای ناشی از وقوع حوادث در مدارس، اجرا خواهد شد.

وی در تشریح دیگر اهداف افزود: توسعه و ترویج ظرفیت‌های خود امدادی و دگر امدادی مبنی بر مهارت‌ورزی دانش‌آموزان والدین و مربیان، استفاده از ظرفیت آموزش همسالان و سفیران سلامت در گسترش مهارت‌های امدادرسانی، ایجاد همدلی با آموزش مهارت‌های امداد و نجات بر پایه ارزش‌های هم نوع دوستی از دیگر اهداف این طرح است.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس گفت: دانش‌آموزان با قرائت سوگندنامه متعهد شدند که نسبت به حفظ جان خود و هم نوعان شان مسئولانه و با کسب مهارت‌های لازم رفتار کنند و برای مهارت‌آموزی هلال احمری تلاش کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • از تأثیر معلمان بر لوح سفید کودکان نباید غافل شویم
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • تجلیل از ۵۳ معلم نمونه چهارمحال و بختیاری
  • ۲ دهه خدمت در منطقه محروم / روایت معلم غلامانی از زندگی معلمی
  • معلمان بر شخصیت دانش‌آموزان تاثیرگذار هستند
  • همایش تجلیل از سفیران معروف
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • معلمان بهترین الگو برای دانش آموزان خود باشند