Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@20:48:47 GMT

بازار کساد خزپوشی + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۷۶۱۰۵

بازار کساد خزپوشی + فیلم

‍‍‍‍‍‍

در حالی که استفاده از پوشاک خز، برای برخی از مصرف‌کنندگان نشانه تجمل و ابزار فخرفروشی است، همانگونه که در فیلم مشاهده می‌شود این خزها که اغلب از بدن روباه و سمور جدا شده‌اند در مغازه‌های زاهدان، به قیمت تنها ۳۰ تا ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسند. ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۴ اجتماعی محیط زیست نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، چند روزی است فیلم و تصاویری در فضای مجازی منتشر شده که حکایت از قاچاق و عرضه غیرقانونی تعداد قابل توجهی خز دباغی‌شده جانوران وحشی در مغازه‌های چهارراه رسولی زاهدان دارد؛ مغازه‌هایی که مشتری چندانی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در حالی که استفاده از پوشاک خز، برای برخی از مصرف‌کنندگان نشانه تجمل و ابزار فخرفروشی است، همانگونه که در فیلم مشاهده می‌شود این خزها که اغلب از بدن  روباه و سمور جدا شده‌اند در مغازه‌های زاهدان، به قیمت تنها 30 تا 200 هزار تومان به فروش می‌رسند؛ خزهایی که طی روندی غیرانسانی در مزارع تکثیر حیوانات در روسیه و یا کشورهای آسیایی شرقی از بدن جانوران کنده شده و به صورت عمده به سایر کشورها وارد می‌شوند. در این مزارع، حیوانات در شرایطی بسیار نامناسب، در قفس‌هایی کوچک پرورش می‌یابند تا برای عملیاتی درآور، آماده شوند: زنده پوست‌کنده شدن.
 

بیشتر بخوانید:
کلاه زنانه، روباه را جا گذاشت!
پشت‌پرده پوشاک خز/ به‌بهانه روباه‌پوشی خانم بازیگر

 

حمید ریگی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان به تسنیم می‌گوید: پس از انتشار تصاویر مربوطه، یگان حفاظت محیط زیست استان به فروشندگان چهارراه رسولی زاهدان اخطاریه داده و تعدادی از مغازه‌ها بسته شده‌اند که درصورت تکرار جرم با آنها برخورد قانونی صورت خواهد گرفت و متخلفان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

در ادامه تصاویر و فیلمی از انبوه خزهای قاچاق را که در مغازه‌های زاهدان عرضه می‌شوند مشاهده می‌کنید؛ خزهایی که افزایش آگاهی عمومی از روند غیرانسانی تولیدشان، طی سال‌های گذشته بازار فروششان را به شدت از رونق انداخته و حالا مشتری چندانی ندارند؛ خزهایی نه چندان گران‌قمیت که امروزه بر تن کردنشان نشانه خلاءهای روانی به شمار می‌رود نه تمکن مالی.

 

انتهای پیام/

R7856/P/S2,23/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۶۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است

حلیا سادات حسینى مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در خصوص محیط زیست گفت: مقام معظم رهبری تأکید کرده‌اند مهم‌ترین موضوع ویژه در بحث زمین، کم‌کاری‌ها و نادیده‌گرفتن فرسایش خاک است که بخشیدنی نیست و اگر بدانیم پلاستیک چقدر در فرسایش خاک مؤثر است، به اهمیت این موضوع پی می‌بریم.

وی ضمن بیان این نکته که هر ۱۰۰ مترمربع خاک حاصلخیز، بالغ بر ۱۰۰ سال طول می‌کشد که احیا شود، ادامه داد: این در حالی است که ۴۰۰ سال طول می‌کشد که پلاستیک در خاک فرسایش یابد که تازه به میکروپلاستیک تبدیل می‌شود که آن هم برای خاک مضر است؛ یعنی بالغ بر ۵۰۰ سال زمان برای احیای خاکی که آلوده به پلاستیک است، زمان نیاز داریم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در پایان ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ و به‌ویژه شهردار به گفته وی متخصص و مردمی این منطقه در برگزاری این برنامه، اظهار امیدواری کرد، با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌های درست مسؤولان، مصرف پلاستیک مدیریت و به موضوع احیای خاک بیش از پیش توجه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • دریای خزر عقب‌نشینی کرد
  • نشست شورا‌های محیط زیست در زاهدان
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است