Web Analytics Made Easy - Statcounter

آبادان - ایرنا - معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان گفت: به منظور پشتیبانی از روستاهای در معرض خطر سیل در شهرستان های اهواز و دشت آزادگان 20 فروند قایق از ناو تیپ ذوالفقار اروندکنار به اهواز و سه فروند پایگاه دریابانی آبادان به منطقه دشت آزادگان اعزام شدند.

بیژن ربیعی دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: قایق های مذکور تحت مدیریت ستاد بحران شهرستان های مذکور به اهالی روستاهای حادثه دیده ناشی از سیلاب امدادرسانی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین در خصوص آخرین وضعیت رودخانه های آبادان و اقدامات مدیریت بحران این شهرستان گفت:با توجه به شرایط ناپایدار جوی و افزایش حجم ورودی سدهای استان خوزستان در بالادست و احتمال سیلاب ، ستاد اجرایی شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان آبادان جلسات متعددی برگزار و اوضاع را تحت بررسی و کنترل دارد.
وی افزود:معاونت برنامه ریزی و توسعه مدیریت این فرمانداری با حضور سایر اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران به صورت 24 ساعته دبی آب رودخانه اروند صغیر و بهمنشیر را بررسی و کنترل می کنند.
ربیعی گفت:بخشداران اروند کنار و مرکزی آبادان طی 2 روز گذشته از مناطق پرخطر روستاهای منطقه بازدید و گزارش های مربوطه را ارایه و اقدامات پیشگیرانه مقابله با طغیان رودخانه ها و نهرها درحال انجام است.
وی با تاکید بر هماهنگی دستگاههای اجرایی، برای تامین نیازهای لجستیکی مقابله با سیل با ستاد اجرایی مدیریت بحران درمحل فرمانداری آبادان اظهار داشت:پرسنل مسوول و تیم این ستاد اجرایی مستقردر فرمانداری آماده دریافت نیازها برای هماهنگی بین بخشی و جذب کمک های دستگاههای برخوردار اعم از بخش خصوصی و دولتی ابادان هستند.
ربیعی افزود:پالایشگاه آبادان و سازمان منطقه آزاد اروند به عنوان دستگاههای معین مقابله با سیل شهرستان آبادان تعیین شده اند و شهرداری آبادان ، حمل ونقل و راهداری ،بنادرو دریانوردی سپاه وبسیج ، مدیریت یادمان والفجرهشت ، نیروهای انتظامی ودریابانی و سایر دستگاههای اجرایی شورای هماهنگی مدیریت بحران ابادان را در تامین نیازهای پشتیبانی و لجستیکی پیشگیری ومقابله با سیل یاری رسانده اند.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان به تشکیل قرارگاه سازندگی در بخش اروندکنار برای مقابله با طغیان رودخانه و نهرهای منشعب از آن اشاره کرد و گفت : علاوه بر مشارکت و حضور مستمر فرماندار شهرستان آبادان به عنوان رییس شورای هماهنگی مدیریت بحران در منطقه اروندکنار و تشکیل قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی با همکاری سپاه و بسیج آبادان در این منطقه با احداث سیل بند و پل های روزگذر برروی نهرهای پرخطر، ستاد اجرایی این شورا توانسته است نسبت به تامین ماشین آلات مورد نیاز اقدام کند.
3015/6068

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سيل در خوزستان آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۶۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی