Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@03:21:05 GMT

۱۴ هزار راهدار مشغول بازگشایی راه‌ها

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۷۷۲۱۹

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی گفت: ۱۰ هزار کیلومتر از راه‌های روستایی، فرعی و شریانی کشور دچار آسیب‌هایی همچون ریزش کوه، رانش زمین و خرابی پل‌ها شده است که ۱۴ هزار راهدار با ۱۰ هزار ماشین آلات مشغول بازگشایی راه‌ها و تسهیل کمک رسانی به سیل زدگان هستند.

وی افزود: بارش ها، خسارت‌های زیادی به زیرساخت‌های استان لرستان وارد کرده است که امیدواریم بتوانیم این وضعیت را به ثبات برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسلامی گفت: در تعدادی شهر‌های این استان پیش بینی‌ها خوب پیش رفته و عوامل بحران ساز و تشدید کننده سیل‌ها حذف شده است.

وزیر راه و شهرسازی هشدار داد: مردم به صحبت‌های ستاد بحران توجه کنند و در مناطقی که هشدار تخلیه داده شده حتما اقدام کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: به سایر استان‌ها نیز بر اساس مصوبات ستاد بحران، منابعی تخصیص داده شده است و تنخواه‌هایی در اختیار مردم آسیب دیده قرار خواهد گرفت.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص برآورد اولیه خسارات راه‌ها و تاسیسات از بارش‌های اخیر گفت: ۱۰ هزار کیلومتر از راه‌های روستایی، فرعی و شریانی کشور دچار آسیب‌هایی همچون ریزش کوه، رانش زمین و خرابی پل‌ها شده است. برآورد اولیه حاکی از خسارت ۱۶۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌های کل کشور است.

وی افزود: در این ایام ۱۴ هزار راهدار با ۱۰ هزار ماشین آلات مشغول بازگشایی راه‌ها و ایمن سازی آن بوده اند که به محض وقوع سیل در محل حاضر شده و مسیر‌ها را بازگشایی کردند. اطلاعات راه‌ها پیوسته از طریق سامانه ۱۴۱ به اطلاع هموطنان می‌رسد.

وزیر راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر راه‌های اصلی به غیر از چند محور که ریزش کوه قابل توجه داشته، باز است.

اسلامی تاکید کرد: با تامین اعتباری که با تصمیم هیات دولت صورت گرفته است، در جهت جبران خسارات گام بر می‌داریم.

عضو کابینه دولت در خصوص وضعیت ناوگان ریلی و هوایی گفت: خوشبختانه مشکل خاصی در نظام حمل و نقل ریلی و هوایی پیش نیامده است فقط برای چند فرودگاه، خطر وجود داشته که ایمن سازی سالم صورت گرفته و به جز مواردی که استاندارد پرواز اجازه فرود و پرواز نمی‌داد، مابقی پرواز‌ها انجام گرفته است.

وی افزود: محور‌های اصلی هراز و چالوس به صورت مقطعی بسته و پس از ایمن سازی بازگشایی می‌شود. محور اصلی شیراز یاسوج بسته است چراکه ۲۰۰ هزار متر مکعب ریزش کوه داشته است.

اسلامی گفت: محور گرگان آق قلا هم به خاطر برش جاده بسته شده بود که با تلاش راهداران و نیرو‌های مسلح بازگشایی شده است.

وزیر راه و شهرسازی در ابتدای سخنانش ضمن تبریک روز دوازدهم فروردین به عنوان روز جمهوری اسلامی ایران افزود: در این سفر در ابتدا همراه با دکتر جهانگیری سفری به استان کرمانشاه داشتیم و بازدید‌هایی از چند نقطه در نزدیکی آن داشتیم و بعد هم در ستاد بحران استان لرستان شرکت داشتیم.

وی گفت: در این جلسه کل مسائل از قبیل آخرین وضعیت استان و تمهیداتی که اتخاذ شده و همچنین برنامه‌هایی که برای جلوگیری از تخریب‌ها در استان اتخاذ شده بود را مرور داشتیم. همان طور که مردم عزیز کشورمان مستحضر هستند شدت بارش‌ها و به ویژه بخش نگران کننده آن که سیلابی شدن به واسطه شدت بارش‌هاست.

این عضو کابینه دولت دوازدهم افزود: در این جلسه این اطمینان حاصل شد که ستاد بحران استان با مدیریت استاندار و همکاری نیرو‌های مسلح، کل دستگاه‌های اجرایی و دیگر نهاد‌ها در حال آماده باش بوده و تمهیدات لازم را اتخاذ کردند.

بارش‌ها در این چند روز گذشته خسارات زیادی را به زیرساخت‌های استان وارد کرده است و ما امیدواریم با شرایطی که ایجاد شده و وضعیتی که در کرمانشاه وجود دارد بدون کوچکترین حادثه‌ای که آثار جانی برای مردم نداشته باشد از این وضعیت عبور کنیم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به شرایط استان لرستان و احتمال وقوع سیلاب یا آبگرفتگی در مناطقی از جمله دلفان، نورآباد، شهرستان دورود و برخی مناطق حاشیه رودخانه‌ها درخصوص بازدید از این استان و وضعیت آن گفت: استان لرستان خدا را شکر همچون دیگر استان‌های کشور با رحمت الهی مواجه است و شاکر هستیم که از یک دوره سخت خشکسالی به دوره جدید ترسالی وارد شدیم.

 بالاترین حجم بارش کشور در استان لرستان

وی افزود: این رحمت الهی است که برای مردم ما نازل شده است و استان لرستان در صدر دریافت کننده بارش‌ها قرار دارد و بالاترین حجم را در این استان شاهد بودیم. در این استان از روز پنجم فروردین رودخانه‌ها سیلابی شده و به تعدادی از شهرستان‌های استان خسارت‌های قابل ملاحظه‌ای وارد شده است.

اسلامی گفت: با توجه به پیش بینی‌های دقیق و پیشگیری‌های انجام شده تمام موانعی که در رودخانه‌ها وجود داشت و می‌توانست عاملی برای تشدید سیلاب باشد به دستور ستاد بحران و استاندار محترم تخریب شدند. تخلیه منازل و مراکزی که در حاشیه رودخانه‌ها بودند در دستور کار قرار گرفت و این تمهیدات و اقدامات موجب شد که خدا را شکر با تلفات انسانی و جانی مواجه نشوند.

وزیر راه و شهرسازی افزود: هم اکنون در استان لرستان هستیم و بارش‌های سنگینی در جریان است. این بارش‌ها به ویژه در شهرستان دورود است که طبق اطلاعات کسب شده حجم بارش‌ها و سیلابی شدن رودخانه‌ها قابل ملاحظه است. در همین خصوص از مردم کشورمان که در حاشیه رودخانه‌ها قرار دارند به ویژه هموطنان عزیزمان در استان لرستان عاجزانه درخواست دارم که به درخواست‌های ستاد بحران استانی و نیرو‌های امدادی توجه داشته باشند. این نهاد‌ها در حال تخلیه واحد‌های مسکونی یا واحد‌های فعال در حاشیه رودخانه‌ها هستند و به این موضوع توجه کنند. این تخلیه‌ها در راستای حفظ جان هموطنان بوده تا خدای ناکرده با مشکل مواجه نشده و غافلگیر نشوند.

این عضو کابینه دولت تدبیر و امید گفت: شرایط که در استان لرستان وجود دارد شرایط ویژه‌ای از نظر حجم بارش هاست و مقام نخست را با بیش از ۷۰۰ میلی متر دارد. امیدوار هستیم که با این تمهیدات اتخاذ شده و شرایطی که امروز در استان لرستان مشاهده کردیم مشکل خاصی را شاهد نباشیم.

وزیر راه و شهرسازی که به همراه معاون اول رئیس جمهوری در ستاد بحران استان لرستان شرکت داشت با اشاره به مصوبات هیات دولت درخصوص وقوع سیل در استان‌های کشور و کمک‌های دولت در این زمینه گفت: در دولت و در اولین جلسه در سال جدید که هفتم فروردین بود و در جلسه‌ای که امروز داشتیم دو مصوبه کامل و جامع برای جبران خسارت در نظر گرفته شد. در این مصوبات تمهیداتی برای استان‌های مختلف داشتیم که با بارش‌های سنگین و سیل مواجه شده اند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آماده باش دولت راه و شهرسازی سیل معاون اول رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۷۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۱؛پیش‌بینی بارش‌های شدید در کشور

سازمان هواشناسی با صدور هشدار فعالیت سامانه بارشی طی امروز تا آخر هفته در ۱۴ استان از احتمال طغیان رودخانه‌ها، سیلاب، آب‌گرفتگی و خسارت به کشاورزان خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز سه شنبه در مناطقی از استان های ایلام، لرستان،کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری،کهگیلویه و بویراحمد، فارس،کردستان، همدان، آذربایجان غربی، جنوب و غرب اصفهان و ارتفاعات البرز مرکزی در مازندران بارش باران گاهی با رعدوبرق و وزش باد شدید موقت روی می‌دهد.

این وضعیت چهارشنبه علاوه بر مناطق فوق در مناطقی از استان‌های بوشهر کرمان هرمزگان و همچنین خلیج فارس و تنگه هرمز پیش بینی می شود.

پنجشنبه به جز استان‌های ساحلی دریای خزر، زنجان، قزوین، البرز و تهران که وقوع رگبار پراکنده در آنها دور از انتظار نیست در سایر مناطق کشور بارش‌های قابل ملاحظه‌ای پیش‌بینی شده است.

روز جمعه نیز در جنوب و جنوب شرق کشور بارش پراکنده و در سایر مناطق کشور بارش قابل ملاحظه پیش بینی می‌شود. شنبه هفته آینده در نقاطی از نوار شمالی کشور شمال شرق ،شرق شمال غرب غرب و جنوب غرب شاهد بارش پراکنده خواهیم بود. خلیج‌فارس و تنگه هرمز سه شنبه و پنجشنبه مواج و چهارشنبه طوفانی است. دریای عمان نیز چهارشنبه و پنجشنبه مواج است.

به گزارش تسنیم، طی چهار روز آینده به تناوب در مناطقی از سیستان و بلوچستان و شرق کرمان و جمعه در خراسان جنوبی و یزد در برخی ساعات وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک روی خواهد داد.

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی

زمان شروع: سه‌شنبه 1403/02/11

زمان پایان: پنجشنبه 1403/02/13

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ

منطقه اثر:

سه‌شنبه 1403/02/11: نیمه جنوبی استان‌های ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی، شمال غرب کردستان.

چهارشنبه 1403/02/12: کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استانهای فارس، کردستان و لرستان.

پنجشنبه 1403/02/13: یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان.

اثر مخاطره: لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی توصیه: احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش.

توصیف سامانه: نفوذ سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی

زمان پایان: پنجشنبه 1403/02/13

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدو برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و احتمال تگرگ

منطقه اثر:

سه‌شنبه 1403/02/11: نیمه غربی کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شمال غرب فارس و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران.

چهارشنبه 1403/02/12: کردستان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، غرب هرمزگان، کرمان، فارس، همدان، مرکزی، نیمه غربی اصفهان، نیمه جنوبی آذربایجان غربی و نیمه غربی یزد.

پنجشنبه 1403/02/13: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، مرکزی، همدان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و نیمه جنوبی خراسان رضوی.

اثر مخاطره: احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، احتمال تگرگ، وزش باد نسبتاً شدید، لغزندگی و کاهش دید به‌ویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی.

توصیه: احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشایی بیشتر محور‌های مسدود شده عشایری و روستایی در خوزستان
  • ثبت بیشترین میزان بارندگی در رومشکان
  • آماده‌باش ۴۰۰ راهدار لرستانی با هشدار نارنجی هواشناسی
  • فوت راهدار لرستانی حین انجام‌وظیفه
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود
  • کارگران مشغول کار هستند
  • زمان بازگشایی سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن برای متقاضیان بندرعباسی
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۱؛پیش‌بینی بارش‌های شدید در کشور
  • ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است