Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@19:54:57 GMT

شن درمانی التیامی بر درمان بیماران در مناطق کویری کرمان

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۷۷۹۲۱

شن درمانی التیامی بر درمان بیماران در مناطق کویری کرمان

به گزارش ایرنا ، گرچه حرکت های شن های روان که هرساله بر ارتفاع این تپه های شنی می افزاید مشکلاتی را برای بومیان منطقه ایجاد می کند ولی در عین حال شرایط مطلوبی برای گسترش شن درمانی در این شهرستان مهیا شده که پذیرای علاقمندان زیادی از گوشه و کنار کشورمان است .
شهرستان ریگان در شرق کرمان یکی از مناطق بکر گردشگری کشور محسوب می شود و یکی از زیبا ترین مکانهای گردشگری این شهرستان کویرهای بکر این شهرستان بشمار می رود که همنشینی آن با نخلستانهای سرسبز جاذبه طبیعی با طراواتی را در این منطقه دور افتاده ترسیم کرده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یکی از مناظر بدیع و چشم اندازهای طبیعی شهرستان ریگان تپه های شنی در مجاورت است که در روستای علی آباد پشت ریگ با ارتفاع 75 متر و عرض پنج کیلومتر بازدیدکنندگان زیادی را به خود جذب می کند.
نکته قابل توجه در خصوص این تپه ها خاصیت درمانی تپه های شنی ریگان است بطوریکه بسیاری از گردشگران از استانهای مجاور کرمان برای درمان بیماری های خود به این تپه ها پناه می آورند و گرمای این تپه های را نسبت به آبگرم های درمانی مختلف ترجیح می دهند .
گردشگران با حضور در این تپه ها و با کندن چاله و خوابیدن در میان شن ها به تدریج گرمای شن های کویر را جذب بدن خود می کنند.
علی ابراهیم پور، دهیار روستای علی آباد پشت ریگ ریگان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در رابطه با این جاذبه های طبیعی می گوید:با راه اندازی تعدادی آلاچیق و راه مناسب در این منطقه روزانه 50 گردشگر و مسافر از این جاذبه های گردشگری طبیعی بازدید می کنند.
وی با اشاره به اینکه در برخی فصل های سال به مقدار پنج متر به ارتفاع این تپه ها افزوده می شود اظهار داشت : پاییز و زمستان بیشترین استقبال از این جاذبه ها توسط گردشگران و مردم انجام می گیرد.
ابراهیم پور ادامه داد : قبلا این تپه های شنی باعث مشکلاتی برای این روستا می شدند اما با اقدامات منابع طبیعی و آبخیزداری و با مالچ پاشی جلوی هجوم آنها به روستا تا اندازه ای گرفته شده و اکنون به یک منبع درآمد زایی برای ساکنان روستا تبدیل شده است .
به گفته دهیار روستای علی آباد از مزایای این تپه های شنی ریگ درمانی آنها است که تعدادی از ساکنان با توجه به بیماریهای پوستی درد استخوان در این مکان ریگ درمانی می کنند.
همچنین از دیگر مزیت های آن آموزش پرواز پاراگلایدر در این تپه های شنی است که با توجه به اینکه مکان خوبی برای آموزش هستند از احتمال آسیب دیدگی جلوگیری می کند.
فرماندار ریگان هم با اشاره به اینکه این منطقه یکی از مناطق بکر و منحصر به فرد در استان و کشور و حتی در دنیا است که از نظر درمانی برای بعضی از بیماریها بسیار مفید است افزود: از کسانی که قصد سرمایه گذاری در این منطقه را داشته باشند حمایت می کنیم.
امین باقری با بیان اینکه تاکنون استقبال خوبی گردشگران از این تپه های شنی داشته اند اظهار داشت : امکانات زیرساختی و اولیه ای در جهت رفاه حال گردشگران نظیر نصب سرویس بهداشتی ، راه مناسب جهت دسترسی به تپه ها و ساخت بوم گردی هایی را در ایجاد کرده ایم .
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ریگان نیز گفت شرایط لازم برگزاری مسابقات بین المللی و ملی در این منطقه ایجاد شده طوری که مسابقات فوتبال ساحلی در حاشیه بلندترین تپه های شنی به زودی برگزار می شود که این امر باعث اشتیاق جوانان به امر ورزش و بازدید از این مناظر بدیع است.
محسن زاهدی افزود: با گسترش زمین فوتبال ساحلی در آینده نزدیک والیبال ساحلی نیز در این مکان راه اندازی خواهد شد.
وی با اشاره به متعادل بودن فصل سرما در این شهرستان افزود: این مکان قابلیت آن را دارد که مسابقات فوتبال لیگ شهرستانها و کشور در زمینه فوتبال و والیبال ساحلی برگزار شود.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی ریگان نیز با اشاره به وجود این تپه ها در این شهرستان گفت: در برخی استانها چنین تپه هایی وجود دارد اما تپه های ریگان به علت ارتفاع و همچنین گستره و گرمایی که در خود نگاه می دارند و به مرور آزاد می کنند شرایط ویِژه ای به لحاظ بصری و درمانی دارند.
امیر ابراهیمی افزود: این تپه ها به عنوان بلند ترین تپه های شنی دنیا ثبت شده اند و باید با تبلیغات بیشتر آنها را به گردشگران معرفی کنیم.
وی ادامه داد: سالانه هزاران گردشگر از استان کرمان و سایر استانها به این محل مراجعه می کنند و نکته جالب اینکه بسیاری نیز درمان می شوند.
شهرستان ریگان تا مرکز استان 285کیلومتر فاصله دارد.
5054/7442
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 تبلیغات درمان رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان سرما منابع طبیعی و آبخیزداری 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۷۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان