Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید کیانپور (نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی) در گفتگو با خبرنگار ایلنا درباره وقوع سیل در این منطقه گفت: در سیلی که در روزهای پنجم و ششم فروردین در این منطقه به وقوع پیوست با توجه به اینکه سد مروک در این منطقه وجود داشت، توانستیم این سیلاب را کنترل کنیم، اما از ساعت ۱۱ امروز سد مروک سرریز کرده و حجم بسیاری از آب وارد دشت سیلاخور و رودخانه های اطراف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه تاکنون ۷۰۰ متر مکعب آب از سدهای شهید بروجردی، سد آبسرده و مروک وارد دشت سیلاخور شده است، گفت: رودخانه درود تنها گنجایش ۴۰۰ تا ۴۲۰ متر مکعب آب را دارد و این حجم اضافی آب که از سدها آمده، وارد حاشیه رودخانه شده و یک‌سوم حوضه آبریز شهر درود در زیر آب قرار دارد.

 نماینده شهرهای دورود و ازنا خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۸ روستا در محاصره سیل قرار دارند و ما به شدت نگران وضعیت این روستاها هستیم. همچنین سیل به ۲۰ روستا آسیب و خسارت جدی وارد کرده است.

 کیانپور خاطرنشان کرد: ما تلاش کردیم تا بتوانیم افراد و روستاییان ساکن در این روستاها را تخلیه کرده و به محل امن منتقل کنیم و تمام تلاشمان را می کنیم تا خسارت های جانی را به حداقل برسانیم.

وی ادامه داد: همچنین ۲۴ روستا برق ندارند و با توجه به اینکه امروز در محور درود_اندیمشک در چند منطقه رانش زمین اتفاق افتاده است، این امر باعث شده خط راه آهن تهران جنوب در مسیر دورود به اندیمشک دچار خسارت شود، بطوریکه ریل قطع شده است.

نماینده دورود و ازنا با بیان اینکه در حال حاضر آب وارد شهر دورود شده است، گفت: تنها تقاضا و خواهشم از همشهریان این است؛ در مناطقی که سیل آنها را تهدید می‌کند به هشدارها توجه کرده و در صورت لزوم منازل خود را تخلیه و به سالن های ورزشی، مصلی و مدارس که برای این منظور در نظر گرفته شده است مراجعه کنند تا بتوانیم این بحران را پشت سر بگذاریم.

نماینده مردم درود و ازنا با بیان اینکه تاکنون به بیمارستان‌ها در این شهرها خسارتی وارد نشده است، گفت: اولویت اول ما کنترل سیلاب است و تلاش می‌کنیم تا خسارت‌های زیادی به تاسیسات زیربنایی شهر وارد نشود، اما مهمترین اولویت ما حفظ جان شهروندان است و با تمام توان همه دستگاههای امدادی، سپاه، نیروی انتظامی، شهرداری، هلال احمر و سازمان مدیریت بحران پایه کار هستند تا به کسی آسیبی وارد نشود و از این بحران را عبور کنیم.

 کیان پور تاکید کرد: خوشبختانه تاکنون خسارت جانی در این منطقه نداشتیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: برق سیل مجلس شورای اسلامی نیروی انتظامی روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۸۱۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • یادواره شهدای حسین آباد دورود
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • تخلیه فضولات حیوانی رودخانه روستای همای علیا را آلوده کرد + فیلم و تصاویر
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی