Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ایلون ماسک به تازگی اعلام کرده است شرکت اسپیس ایکس در عرض کمتر از ۵ سال آینده انسان‌ها را به سیاره مریخ  منتقل خواهد کرد؛ این شرکت اکنون درحال ساخت و تجهیز سفینه فضایی Starship درسایت ساحلی Boca Chica درجنوب ایالت تگزاس است.     هدف از ساخت سفینه فضایی Starship ارسال انسان‌ها به سیاره مریخ و مسکونی کردن این سیاره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنس بدنه این سفینه فضایی برخلاف دیگر سفینه‌های فضایی از جنس ورق‌های استیل کار شده و دلیل استفاده از استیل به جای فیبرکربن کاهش هزینه‌های تولید از سوی اسپیس ایکس اعلام شده است.   افزون بر طرح ارسال انسان به سیاره مریخ، ماسک طرح مسکونی کردن کره ماه را نیز در دست اجرا دارد و در اولین مرحله قرار است تا ۴ سال آینده سفینه فضایی گردشگران را به مدار کره ماه انتقال دهد.  
یکی از تفاوت‌های موشک و سفینه‌های فضایی ساخته شده به دست شرکت اسپیس ایکس با دیگر سفینه‌های فضایی، امکان بازیابی و استفاده دوباره آنهاست. ایلون ماسک به مسافران مریخ اطمینان داده است می‌توانند با استفاده از سفینه‌های فضایی ساخت این شرکت رایگان به زمین باز گردند.  
آخرین بار که انسان قدم برکره ماه گذاشته متعلق به سال ۱۹۷۲ است. ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سال ۲۰۱۷ دستورالعملی برای بازگشت دوباره به کره ماه را امضا کرد.  
پیش از آن آژانس فضایی آمریکا، ناسا، از سال ۲۰۱۰ پروژه بازگشت به کره ماه را شروع کرده است. ایلون ماسک در جدیدترین پیام توییتری خود اعلام کرده است اولین آزمایش سفینه فضایی استارشیپ در سال ۲۰۲۰ خواهد بود. این سفینه ۳۲۲ فوت طول و وزنی برابر با ۵.۷۵ میلیون پوند دارد و می‌تواند به حمل محموله‌های فضایی بسیار سنگین بپردازد.  
سفینه فضایی استارشیپ مشابه موشک فضایی SLS ناسا قابلیت استفاده در ماموریت‌های مختلف را دارد. برای سفر به کره ماه اسپیس ایکس قرار است از موشک BFR استفاده کند. در سفر به مدار کره ماه توریست ژاپنی Yusaku Maezawa و همراهان او به سفر به مدار این کره می‌پردازند. زمان پرتاب نهایی به مدار کره ماه سال ۲۰۲۳ و سفر به مریخ در اوایل سال ۲۰۲۴ انجام خواهد شد.  
برخی کارشناسان بنا بر پیشرفت سریع چینی‌ها در زمینه فضایی و ارسال ماه نورد به نیمه تاریک کره ماه به وسیله آنها، این احتمال را می‌دهند که زودتر از ناسا و اسپیس ایکس چینی‌ها در آینده به کره ماه قدم خواهند گذاشت.   منبع: inverse   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۸۳۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی

گروهی از دانشمندان سیاره‌شناس از کالتک (مؤسسه فناوری کالیفرنیا)، دانشگاه کوت د-ازور و مؤسسه تحقیقات ساوت‌وست شواهد جدیدی را مبنی بر وجود سیاره نهم گزارش کرده‌اند. آن‌ها مقاله خود را روی سرور preprint arXiv منتشر کرده‌اند و این مقاله برای انتشار در «آستروفیزیکال ژورنال لترز» پذیرفته شده است.

به گزارش خبرآنلاین، سال ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) بود که دو اخترشناس کلتک، چندین جرم کمربند کایپر (کویی‌پر) را در خارج از مدار نپتون، در نزدیکی لبه منظومه شمسی پیدا کردند که به نظر می‌رسید در جهت‌گیری تقریبا نزدیکی نسبت به خورشید واقع شده‌اند. دانشمندان دلیل این انباشتگی را کشش گرانشی سیاره‌ای ناشناخته پیشنهاد دادند؛ سیاره‌ای که بعداً سیاره نهم نام گرفت. این سیاره پیشنهادی حدود ۶ برابر زمین سنگینی دارد و فاصله‌اش از خورشید می‌تواند بین ۳۵۰ تا ۶۰۰ برابر دورتر از فاصله زمین تا خورشید باشد.

البته داستان سیاره نهم هم داستان جالبی است. از زمان کشف سیاره کوتوله پلوتو در اوایل قرن بیستم تا سال ۲۰۰۶ (۱۳۸۵) که پلوتو هنوز جزء سیارات منظومه شمسی دسته‌بندی می‌شد، اخترشناسان به دنبال سیاره دهم بودند و آن را سیاره X می‌نامیدند.

طی سه دهه اخیر و با یافتن تعداد بیشتری از اجرام کمربند کایپر و فرانپتونی‌ها (TNOها)، شواهد آماری ضدونقیضی از وجود سیاره نهم ارائه شده است. برخی تحلیل‌ها، توزیع اجرام یافت‌شده را به نفع وجود سیاره نهم تفسیر می‌کنند و برخی دیگر، کفه ترازو را به نفع نبود این سیاره تغییر می‌دهند. مقاله جدید به نفع وجود سیاره نهم است.

پژوهشگران در تحقیق خود به ردیابی حرکت‌های اجرام بلنددوره‌ای پرداختند که از مدار نپتون می‌گذرند و در طول سفر خود، حرکت‌های نامنظمی نشان می‌دهند. آن‌ها از این مشاهدات برای ایجاد چند شبیه‌سازی کامپیوتری استفاده کردند که هرکدام، سناریوهای متفاوتی را به تصویر می‌کشند.

دانشمندان علاوه بر تصحیح اثر کشش گرانشی سیارات بزرگ منظومه شمسی بخصوص نپتون، داده‌های جزرومد کهکشانی را نیز به شبیه‌سازی اضافه کردند. جزرومد کهکشانی عبارت است از ترکیب نیروهای گرانشی اجرام راه‌شیری که در ورای مرزهای منظومه شمسی واقع شده‌اند.

شبیه‌سازی‌ها نشان داد که قابل‌قبول‌ترین توضیح برای رفتار اجرام فرانپتونی، تداخل جاذبه گرانشی از سیاره بزرگ دوردست است. متأسفانه شبیه‌سازی‌ها از آن نوع نبود که به تیم تحقیقاتی اجازه دهد مکان سیاره را نیز تعیین کند.

شرح عکس: مقایسه توزیع‌های مداری از شبیه‌سازی‌های حرکت nجسم شامل سیاره نهم ( P۹، چپ) و بدون آن (راست). هر دو پنل، فاصله حضیض (کمترین فاصله تا خورشید) را در برابر نیم‌محور اصلی ردپای مداری فرانپتونی‌های شبیه‌سازی‌شده با زاویه تمایل مداری کمتر از ۴۰ درجه (i

دیگر خبرها

  • نقشه‌ تلسکوپ فضایی «جیمز وب» از آب‌وهوای یک سیاره فراخورشیدی
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • برای اولین بار منتشر شد: محمد صلاح به یورگن کلوپ چه گفت؟
  • سیاره عطارد در اوج خورشیدی قرار می‌گیرد
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • ستاره‌شناسان قوی‌ترین شواهد برای سیاره نهم را کشف کردند
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد