Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@00:47:20 GMT

طرح بازآفرینی شهری در زواره

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۸۴۷۲۲

طرح بازآفرینی شهری در زواره

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،فریدون اله یاری مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان در بازدید از آثار تاریخی اردستان، زواره و مهاباد با بیان اینکه مکان‌هایی که برای گردشگران ورودی دریافت نمی‌شود مانند میدان امام و سی سه پل رتبه اول بازدید در کشور را دارند افزود: بنا‌هایی که ورودی داشتند مانند باغ فین کاشان، چهلستون و عالی قاپو هم بالاترین بازدید را در استان داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی در بازدید از قنات دوطبقه اردستان با بیان اینکه فضای موجود ساماندهی شده و موقت است گفت: ایجاد دفتر پایش برای قنات دوطبقه طراحی شده و نیازمند نیروی مجرب و متخصص و مستقر در مکان است.   وی افزود: با توجه به محدودیت نیروی انسانی سعی می‌شود با استفاده از نیرو‌های موجود در شهرستان مسئله را حل کنیم.   اله یاری همچنین در جریان بازدید از اداره میراث فرهنگی و خانه‌های تاریخی اردستان گفت:به لحاظ ساختار میراث فرهنگی اردستان از نمایندگی به اداره ارتقا یافته این اداره را به خانه حکیم اردستان منتقل می‌شود.   مدیرکل میراث فرهنگی استان در جریان بازدید از آثار تاریخی زواره هم گفت: شهرداری زواره قرار است طرح بازآفرینی شهری را اجرا کند که در این زمینه میراث فرهنگی اعتبارات ویژه‌ای برای بدنه سازی با مشارکت شهرداری و بخش خصوصی در نظر خواهد گرفت.
الله یاری گفت: با توجه به وجود خانه‌های تاریخی مالکان را به سمت احیای این خانه‌ها و تبدیل به اقامتگاه بوم گردی سوق خواهیم داد و بوم گردی‌ها از طریق تسهیلاتی که دولت برای اشتغال آفرینی در نظر می‌گیرد و همچنین از ردیف تسهیلات گردشگری، حمایت خواهد شد.

انتهای پیام/م     بازدید مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان  از آثار تاریخی اردستان، زواره و مهاباد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی مکان های تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۸۴۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی

سجاد دادفر با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری فراوان کرمانشاه، گفت : کرمانشاه استانی سرشار از ظرفیت‌های گردشگری در حوزه‌های مختلف طبیعت گردی، روستاگردی، فرهنگی، تاریخی، دفاع مقدس و مذهبی است. 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی کرمانشاه تاکید کرد: با وجود اینکه ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه در حوزه گردشگری بسیار زیاد است، اما متاسفانه تاکنون رشته گردشگری در کرمانشاه راه اندازی نشده است. 

وی به توجهی که در سال‌های اخیر به مقوله گردشگری در کرمانشاه شده اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه استاندار کرمانشاه، گردشگری را به عنوان اولویت توسعه استان معرفی کرده و از طرفی در سطح کلان کشوری نیز نوع نگاه از اقتصاد نفتی به سمت شاخص‌های دیگر تغییر یافته، ما نیز در دانشگاه رویکرد توجه به گردشگری را در دستور کار قرار داده ایم. 

دادفر از آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی خبرداد و افزود: پروسه اخذ مجوز راه اندازی این رشته از وزارت علوم را آغاز کرده ایم و امیدواریم با پیگیری و حمایت مسئولین استانی در ماه‌های آینده آن را به سرانجام برسانیم. 

وی تاکید کرد: در کنار اقداماتی که برای اخذ مجوز راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی آغاز شده، فراهم کردن زیرساخت‌های لازم همچون جذب اساتید این رشته در دستورکار قرار گرفته است. 

وی افزود: باتوجه به اینکه در این استان حدود ۴۲۰۰ اثر تاریخی از ادوار مختلف وجود دارد و این استان را به یکی از غنی‌ترین استان‌های کشور در حوزه آثار تاریخی تبدیل کرده، طی سال‌های گذشته رشته باستان شناسی در دانشگاه رازی ایجاد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • تحویل ۹ شی تاریخی به میراث‌فرهنگی هرمزگان
  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • بازدید رایگان از موزه ها برای معلم ها و استادان دانشگاه
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟