Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@05:16:06 GMT

760 واحد مسکونی در کردستان بر اثر بارش باران خسارت دید

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۸۶۹۷۱

760 واحد مسکونی در کردستان بر اثر بارش باران خسارت دید

سنندج - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: براساس اطلاعات اولیه بر اثر بارش های سنگین باران و برف 2 روز گذشته، 760 واحد مسکونی در مناطق مختلف این استان خسارت دیده یا تخریب شده اند.

شهرام ملکی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این مدت 420 واحد نگهداری احشام در روستاها هم دچار خسارت شدند ضمن اینکه بر اثر ریزش آوار انبار علوفه در قروه یک نفر نیز جان باخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه برق 11 روستای استان بر اثر بارش سنگین برف قطع است، افزود: این روستاها مربوط به شهرستان قروه است و دستگاه های مسئول در حال برطرف کردن مشکل هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان اضافه کرد: در حال حاضر راه ارتباطی 38 روستای استان بر اثر بالا آمدن آب رودخانه ها یا بارش سنگین برف قطع است.
ملکی یادآور شد: در این مدت از طریق هلال احمر، فرمانداری ها و دهیاری ها مواد غذایی و دیگر مایحتاج ضروری در اختیار ساکنان تمام روستاهای در معرض سیل قرار گرفته است.
وی از آبگرفتگی برخی اراضی کشاورزی در بیجار، قروه، پایاب سد قشلاق سنندج و کامیاران نیز خبر داد و گفت: در شهر سنندج نیز شاهد ریزش یکی از دیوارهای حفاظتی مسکن مهر دگایران بودیم که سه بلوک نزدیک این محل تخلیه و ساکنان آن در محل اسکان مسافران نوروزی اسکان داده شدند تا بعد از بارندگی ها این موضوع بررسی و دیوار بازسازی شود.
ملکی میانگین بارندگی های استان در طول 48 ساعت گذشته را 80 میلی متر اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان بارش ها مربوط به کامیاران با 125 میلی متر است.
وی با بیان اینکه در این مدت آبگرفتگی معابر عمومی و ورود سیلاب به مسیر روستاها را در تمام شهرستان ها داشتیم، اظهار داشت: در نواحی منفصل شهری نایسر، گریزه و شهرک کوثر سنندج این آبگرفتی ها بیشتر بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان یادآور شد: آبگرفتگی نواحی منفصل شهری نایسر و گریزه تا حدودی مدیریت و رفع شد اما کماکان آب در سطح معابر و خیابان های شهرک کوثر وجود دارد.
ملکی اضافه کرد: برای خارج کردن آب از معابر این مناطق و انتقال به مسیل های پایین دست، از ظرفیت لجستیکی و نیروی انسانی سپاه، ارتش، شهرداری و نیروهای نظامی و انتظامی استفاده کردیم ضمن اینکه حضور دستگاه های خدمات رسان آب، برق و گاز نیز بسیار کمک کننده بود.

** پنج سد کردستان سرریز شد
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با اشاره به اینکه بر اثر بارندگی های زیاد در چند روز گذشته، پنج سد استان سرریز کرد، افزود: برای ممانعت از سرریز شدن سدهای قشلاق سنندج و چراغ ویس سقز، دریچه های این سدها باز و خروجی آب افزایش یافت.
ملکی با بیان اینکه مدیریت ورودی و خروجی سدهای استان به خوبی انجام شد، گفت: اکنون 20 مترمکعب آب در ثانیه از طریق دریچه های سد قشلاق سنندج خارج می شود.
وی به بحث آمادگی برای مقابله با سیل در استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: به محض اعلام هواشناسی مبنی بر در پیش بودن بارندگی های زیاد، از یک هفته قبل بنابر دستور استاندار اقدام به تشکیل ستاد مدیریت بحران کردیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با اشاره به اینکه در این مدت در مجموع 50 جلسه ستاد مدیریت بحران استانی و شهرستانی تشکیل شد، تاکید کرد: اعضای شورای تامین استان و اعضای ستاد مدیریت در این جلسات شرکت داشتند و بر پیشگیری از وقوع حوادث تاکید شد.
ملکی گفت: نقاطی که قبلا بر اثر بارندگی سال های گذشته در مسیر و محدوده شهرها و روستاها و تاسیسات و مناطقی که زیرآب می رفتند را شناسایی کرده و قبل از شروع بارندگی ها همه امکانات بخش دولتی، شهرداری ها و بخش خصوصی و دهیاری ها را برای کمک به رفع مشکل این مناطق بکار گرفتیم.
وی اضافه کرد: با لایه روبی مسیل ها و برداشت نخاله از بستر رودخانه ها توانستیم مسیر را برای عبور سیلاب آزاد کرده و از خسارت های زیاد جلوگیری کنیم.
به گزارش ایرنا، استان کردستان در یک منطقه سرد و کوهستانی واقع شده و هر سال بارش باران در این استان از اوایل پاییز شروع می شود.
میانگین بارش باران در استان کردستان در آمار 30 ساله بیش از 540 میلی متر است که این مقدار 2 برابر میانگین کشوری است.
در سال زراعی 97 - 96 نیز تراز بارندگی در همه ایستگاه های استان کردستان به نسبت سال گذشته کاملا مثبت بود و به صورت میانگین 555 میلی متر بارندگی داشت.
7355/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بارندگي خسارت اوليه استان كردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۸۶۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع برق اهواز و آب گرفتگی در پی باران و طوفان شدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، محمد خانچی شامگاه جمعه ضمن حضور در اتاق پایداری وضعیت و کنترل توزیع برق اهواز به سرعت رفع قطعی برق در این شهر اشاره کرد و افزود: تقریبا ۳۰ نقطه از شهرستان دچار برق رفتگی و اختلال در برق رسانی شد که این امر موجب بالارفتن زمان ماند آب در این مناطق گردید.

وی اظهار کرد: برق مناطق شهرستان اهواز کمتر از ۲ ساعت به حالت عادی بازگشته و دفع آب سطحی نیز در حال انجام است.

خانچی گفت: سقوط ترانس، شکستگی پایه ها و همچنین واژگونی درختان به دلیل سرعت و شدت بالای باد از عوامل قطعی برق بوده که با همت و تلاش کارکنان عملیات توزیع برق در کمترین زمان ممکن اشکالات برطرف و برق مناطق وصل شد.

بارش‌های سیل‌آسا، موجب بروز خاموشی‌های پراکنده در شهرهای دزفول، شوش، شوشتر، اندیمشک و چند شهر دیگر در مناطق شمالی استان خوزستان شد.

آبگرفتگی معابر خوزستان در کمتر از ۲۴ ساعت تخلیه شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به اقدامات انجام شده در پی بارندگی‌های اخیر گفت: آبگرفتگی اغلب نقاط استان خوزستان در کمتر از ۲۴ ساعت تخلیه شده است.

خانچی همچنین در گفت وگوی رسانه‌ای ای بیان کرد: امروز شاهد بارندگی بالایی در خوزستان بودیم به طوری که بعد از ظهر در کمتر از ۱۵ دقیقه بارش بالای ۳۰ میلیمتر با وزش باد شدید در اهواز ثبت شد.

وی اظهار کرد: بارش شدید باران همراه با وزش باد موجب سقوط درخت، قطع و سقوط پایه برق شد که در روند عملکرد تاثیر گذاشت و ایستگاه پمپاژ لحظاتی دچار مشکل شد البته دیزل ژنراتور تعبیه شده بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: گروه‌های عملیاتی و نیروهای برق، آبفا و شهرداری‌ در شرایط بارندگی و باد حضور یافتند و اکنون شرایط تحت کنترل است.

خانچی بیان کرد: آب اغلب نقاط استان تا این لحظه فروکش کرده است، امیدواریم با همت همه مجموعه‌ها تا فردا صبح بخش عمده آب در سطح شهر اهواز تخلیه و تا ظهر مناطقی که سرازیر سایر مناطق است نیز تخلیه شوند.

معاون استاندار خوزستان از زحمات افرادی که در حالت آماده‌باش بودند و سرعت واکنش را بالا برد قدردانی کرد و گفت: این حجم از بارندگی در سال‌های قبل کمتر از یک هفته فروکش می‌کرد که الان زمان تخلیه به کمتر از ۲۴ ساعت در بیشتر نقاط استان رسید.

خانچی اظهار کرد: نیروهای برق تلاش زیادی در طی این عملیات داشتند و برق را پایدار کردند که از زحمات آنها قدردانی می‌شود، همچنین از شهرداری؛ فرمانداری، مدیریت بحران و دستگاه‌هایی که به عنوان معین فعالیت کردند نیز تشکر می‌شود.

بر اساس این گزارش بارش باران از روز سه شنبه در استان خوزستان آغاز شده و همچنان بر شدت این بارش ها افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • (عکس) تصاویری باورنکردنی از خسارت تگرگ در یک شهر
  • عکس‌هایی باورنکردنی از خسارت تگرگ در یک شهر
  • تصاویر | رودخانه دز پس از بارش شدید باران
  • گچساران و باشت رکورددار بارش باران در کهگیلویه و بویراحمد
  • بارش ۴۸ میلی متری باران برای کرمانشاه
  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران
  • مریوان رکورددار بارش باران در کردستان
  • قطع برق اهواز و آب گرفتگی در پی باران و طوفان شدید