Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد همه پیش‌بینی‌های لازم برای ادامه تحصیل دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده شده است.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان،  سید محمد بطحائی در گفت و گوی تلویزیونی در جریان بازدید از مناطق سیل‌زده گلستان  در جمع خبرنگاران گفت: متعاقب بازدید‌هایی که همکارانم در روز‌های گذشته از این مناطق داشتند امروز به همراه استاندار، مقامات استانی و نماینده‌های و همکارانم در این استان توانستیم بازدید‌هایی از برخی مدارس داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تاکید کرد: تا جایی که امکان دارد مدارس مناطق سیل‌زده گلستان در روز شنبه، ۱۷ فرودین آغاز به کار می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: البته در برخی از مقاطع، به دلیل اتفاق‌هایی که افتاده امکان ایاب و ذهاب بچه‌ها وجود ندارد. در این صورت مدارس و امکانات جایگزین پیش‌بینی شده است. پیش‌بینی می‌شود که تا آخر هفته ۵۰ تا ۶۰ کانکس به این مناطق برسد. بعضی از آن‌ها نصب شده و آن‌ها را بازدید کردم. تجهیزات کلاسی هم رسیده است. از این جهت آموزش و پرورش آمادگی دارد که ۱۷ فروردین تحصیل بچه‌ها بدون وقفه ادامه پیدا کند. البته عرض کردم در برخی مقاطع مشکلاتی برای برخی مدارس وجود دارد و هنوز در اطراف آن‌ها آب‌گرفتگی وجود دارد و امکان رفت‌وآمد نیست و در این موارد مدارس جایگزین پیش‌بینی شده است.

وی در ادامه تاکید کرد این مدارس جایگزین یا در جایی که خانواده‌ها ساکن شده‌اند یا در نزدیک‌ترین محل به مدرسه پیش‌بینی می‌شوند.

بطحائی هم‌چنین به سیل در لرستان اشاره کرد و گفت: اولین اولویت حفظ سلامتی و جان دانش‌آموزان عزیز است. ضمن این که ما باید در اولین فرصت مدارس را بازگشایی کنیم باید جان دانش‌آموزان با حفظ کنیم و تلاش کنیم بچه‌ها با عجله ما در به راه انداختن مدارس دچار مشکل نشوند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: به ویژه در لرستان، در دو شهرستان معمولان و پلدختر متأسفانه شدت سیل خیلی خیلی زیاد بوده است و مدارس زیادی آسیب دیده‌اند. هنوز گزارش دقیقی درباره تعداد این مدارس فراهم نشده است.

بطحائی گفت: پیش‌بینی تخصیص لوازم تحریر، کتاب و وسایل تحصیل را هم انجام داده‌ایم. نیمکت و لوازم کلاسی آماده شده است و منابع و اعتباراتی هم برای بازسازی و ایمن کردن مدارسی که در معرض سیل قرار گرفته‌اند هم پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بطحایی آموزش و پرورش مدارس سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۸۷۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان،طاهره زحمت کش گفت درطرح شهید محمودوند که شناسایی چهره به چهره بازماندگان از تحصیل است در دو سال اخیر در آن مدیران مدارس به عنوان پیگیری کننده تعریف شده و باید با داشتن کد ملی دانش آموز بازمانده، آدرس محل سکونت زمان تولد و با به کارگیری انواع روش‌های شناسایی علل بازماندگی دانش آموز را بررسی و پیگیری کنند.
وی افزود پایان اردیبهشت‌ماه آخرین مهلت سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان است
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان توجه جدی به دانش آموزان دیرآموز، سنجش به موقع نوآموزان پیش دبستانی و مداخله به هنگام، توجه جدی به دانش آموزان مناطق محروم، روستایی و عشایر، فرهنگ سازی و نگه داشت دانش آموزان جذب شده را راهکارهای اولویت‌دار در کاهش بازماندگان عنوان کرد

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل