Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@04:13:15 GMT

سفر مدیر سازوکار مالی اروپا و ایران به لندن

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۸۷۵۳۸

سفر مدیر سازوکار مالی اروپا و ایران به لندن

«پر فیشر» مدیر سازوکار حمایت از مبادلات تجاری ایران و اروپا، موسوم به «اینستکس» برای شرکت در نشستی با حضور فعالان اقتصادی، شرکت‌های تجاری، صاحبان سرمایه و مقام‌های دولت انگلیس به لندن سفر خواهد کرد.

یک منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود امروز (سه شنبه) گفت این نشست اواخر فروردین‌ماه برگزار خواهد شد و فیشر درباره نحوه عملکرد اینستکس توضیحاتی را ارائه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی هدف از برگزاری این نشست را که به همت وزارت تجارت بین‌الملل این کشور و اتاق بازرگانی ایران و انگلیس برنامه‌ ریزی ‌شده، پاسخ دادن به نگرانی شرکت‌های انگلیسی برای انجام مبادلات مالی با ایران توصیف کرد.
اینستکس یا سازوکار حمایت از مبادلات تجاری ایران و اروپا یک ابزار ویژه مالی است که در 31 ژانویه 2019 (11 بهمن 1397) توسط آلمان، فرانسه و انگلیس، برای تسهیل تجارت غیر دلاری با ایران ایجاد شد. مقر اینستکس در پاریس، فرانسه و ریاست آن بر عهده پر فیشر آلمانی، از مدیران پیشین کومرتس‌بانک، است. هدف اصلی از ایجاد این کانال مالی ویژه، دادن امکانات به شرکت‌های کوچک و متوسط اروپایی است تا بتوانند مجاری متعارف مالی خود با ایران را حفظ کنند.
فیشر ماه گذشته برای دیدار با مقام‌های ایرانی و به‌منظور رایزنی درباره عملیاتی کردن هرچه سریع‌تر اینستکس به تهران سفر کرد.


در نشستی که با حضور کارشناسان ایران و نمایندگان سه کشور فرانسه، آلمان و انگلیس، اتحادیه اروپا و فیشر در تهران برگزار شد آخرین وضعیت اینستکس و نهاد متناظر آن در ایران، نحوه تعامل و همکاری این دو نهاد، نحوه استفاده فعالان اقتصادی و تجاری از این مکانیسم، مروری بر گام‌های بعدی باهدف گسترش حوزه فعالیت اینستکس به سایر حوزه‌های تجاری و دیگر موضوعات مرتبط به این فرآیند با حضور نمایندگان وزارت امور خارجه و سایر وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط از کشورمان با نمایندگان بخش‌های سیاسی و اقتصادی طرف اروپایی و نیز مدیر اینستکس موردبحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
پس‌ازآن بود که «سازوکار تأمین مالی و تجارت ایران و اروپا» به‌عنوان نهاد متناظر ایرانی برای اینستکس با مشارکت مجموعه‌ای از بانک‌های دولتی و خصوصی ایرانی و برخی شرکت‌ها در ایران به ثبت رسید.
نورمن لامونت رئیس اتاق بازرگانی ایران و انگلیس و فرستاده ویژه دولت لندن در امور تجارت با ایران، پیش‌تر در گفت‌وگو با ایرنا، مخالفت جدی آمریکا با راه‌اندازی سازوکار ویژه مالی را علت اصلی تأخیر در رونمایی از آن معرفی کرده و گفته بود: شاید به‌ظاهر این‌یک ابتکار پیش‌پاافتاده باشد ... اما به‌تدریج برای پرداخت بدهی‌های نفتی ایران توسعه خواهد یافت./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۸۷۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس با سقف هزینه؛ منچسترسیتی و منچستریونایتد مخالف!

باشگاه‌های ثروتمند لیگ برتر انگلیس چندان روی خوشی به سقف هزینه نشان ندادند.

طرفداری | در یک اتفاق مهم در فوتبال انگلستان، باشگاه‌های لیگ برتری با اعمال سقف هزینه موافقت کرده‌اند.

به گزارش مارتین زیگلر از تایمز، باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس با سقف هزینه موافقت کرده‌اند و این منجر به تثبیت هزینه‌ها در حدود پنج برابر درآمد پخش تلویزیونیِ پایین‌ترین باشگاه می‌شود. منچسترسیتی، منچستریونایتد و استون ویلا تنها تیم‌هایی بودند که به این پیشنهاد رای منفی دادند. چلسی هم به این قانون رای ممتنع داد.

این رویکرد جدید لیگ برتر با هدف تضمین رقابت عادلانه در نظر گرفته شده است و از قدرت مالی بی‌حد و حصر برخی از باشگاه‌های ثروتمندتر جلوگیری می‌کند. انتظار می‌رود جزئیات نهایی سقف هزینه در طول تابستان نهایی شود. پس از آن، باشگاه‌ها ملزم به رعایت قوانین جدید و تطبیق ساختارهای مالی خود با آن خواهند بود.

بیشتر بخوانید: لیگ برتر انگلیس به دنبال افزایش رقابت؛ ایجاد سقف هزینه برای تیم‌های بزرگ سقف هزینه در لیگ برتر انگلیس

طرح اولیه این قانون حدود 10 ماه قبل مطرح شد و هدف از آن همانطور که گفته شد تضمین رقابت عادلانه در میان تیم‌های لیگ برتری است. تیم‌های بزرگ انگلیس طی این طرح فقط می‌توانند 5 برابر درآمد تیم بیستم جدول را روی حقوق‌های خود اعمال کنند، هرچند روی میزان دقیق محدودیت بحث نشده است. این طرح با هدف ایجاد تعادل در لیگ و جلوگیری از وجود شکاف بین تیم‌های سهمیه‌دار با تیم‌هایی است که نمی‌توانند در چنین رقابت‌هایی حضور داشته باشند.

مطابق ارقام مالی لیگ برتر در فصل 2021/22، تیم بیستم جدول یعنی نوریچ سیتی 100.6 میلیون پوند از حق پخش درآمد کسب کرد. اگر طرح مذکور به تصویب برسد، تیم‌های بالانشین نهایتا می‌توانند 402.4 میلیون پوند برای حقوق بازیکنان خود هزینه کنند.

از دست ندهید ????????????????????????

محمد مورایس؛ نام جدید سرمربی سپاهان؟ هالند، خیلی پیشرفت کردی و در سطح چمپیونشیپ شدی! واکنش هوادار تاتنهام بعد از کری‌خوانی نافرجام برای رایس (فیلم) بنر توهین‌آمیز بازیکن اینتر علیه ستاره میلان 

دیگر خبرها

  • موافقت باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس با سقف هزینه؛ منچسترسیتی و منچستریونایتد مخالف!
  • دولت انگلیس بخشی از محور نسل‌کشی در غزه است
  • ابراز خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش در لندن
  • تظاهرات حامیان فلسطین در لندن + تصاویر
  • خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • کنعانی تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد