Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@18:18:32 GMT

2019 میلادی سالی پرهزینه برای "نیروی هوایی هند"

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۸۸۴۵۸

2019 میلادی سالی پرهزینه برای 'نیروی هوایی هند'

خبرگزاری میزان- از آغاز سال میلادی جاری تاکنون نیروی هوایی هند هفت جنگنده و بالگرد خود را از دست داده است که این امر 2019 میلادی را به سالی پرهزینه برای این نیرو تبدیل کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان به نقل از تارنمای اسپوتنیک، تنها در ماه فوریه(بهمن)، نیروی هوایی هند 5 جنگنده خود را از دست داد که در این حوادث یک خلبان هندی کشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جدید ترین حادثه برای نیروی هوایی هند که روز جمعه اتفاق افتاد، یک جنگنده میگ 21 بیسون هند در ایالت راجستان سقوط کرد. در سانحه خلبان توانست با موفقیت از جنگنده خود خارج شود. این هفتمین حادثه برای نیروی هوایی هند در سال 2019 بود.

در تاریخ یکم فوریه یک جنگنده میراژ 2000 نیروی هوایی هند سقوط کرد. دو هفته بعد دو هواپیمای نیروی هوایی هند که در حال تمرین حرکات نمایشی برای نمایشگاه بین المللی هوایی هند در شهر بنگلور بودند، با یکدیگر برخورد کرده و سقوط کردند. در این سانحه یک خلبان نیروی هوایی هند کشته شد.

در 27 ماه فوریه ، یک روز پس از حمله هوایی هند به پایگاه های شبه نظامیان در منطقه بالاکوت پاکستان، یک جنگنده میگ 21 بیسون هند در درگیری هوایی با جنگنده اف 16 پاکستانی سرنگون شد.
خلبان این جنگنده اگرچه از هواپیمای خود به سلامت خارج شد اما او در داخل خاک پاکستان فرود آمد و توسط ارتش پاکستان بازداشت شد. پاکستان دو روز بعد خلبان هندی را آزاد کرد.

همچنین در 28 ژانویه سال جاری یک بالگرد 'می 17' متعلق به نیروی هوایی هند در کشمیر سقوط کرد که 6 سرنشین این بالگرد کشته شدند.
ناوگان هواپیماهای جنگنده هند متشکل از جنگنده های روسی، انگلیسی و فرانسوی است.

از سال 2011 تاکنون نیروهای هوایی، زمینی و دریایی هند مجموعا بیش از 75 سانحه سقوط هواپیما، جنگنده و بالگرد را به ثبت رسانده اند که بر اثر آنها بیش از 80 نفر کشته شده اند.
اگرچه گروه های تحقیقاتی برای شناسایی دقیق دلیل بروز هر سانحه هوایی تشکیل می شود اما به گفته کارشناسان هندی دو عامل اصلی دلیل سقوط جنگنده های نیروی هوایی هند می باشند. این دو عامل خطای انسانی و مشکلات تکنیکی هستند.

به عبارت دیگر، جنگنده های قدیمی، تعمیر و نگاه داری ضعیف به همراه آموزش ناکافی خلبانان به افزایش سوانح هوایی در نیروی نظامی هند کمک کرده اند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان جنگنده قدیمی دریایی هند آموزش ناکافی خلبان کشته خطای انسانی تحقیقاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۸۸۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار مردم جنوب سیستان وبلوچستان بوده است و سیل زدگان این منطقه خدمت رسانی می کند.

به گزارش ایسنا به نقل از ارتش، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی‌ هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان، گفت: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برابر اوامر فرماندهی کل ارتش، از همان روزهای اول سیل، اقدام به جمع آوری کمک‌های امدادی و ارسال آنها به مناطق سیل زده کرد.

امیر واحدی افزود: در زمان سیل، نیروی هوایی ارتش، در کنار وزارت کشور و ستاد مدیریت بحران کشور بود تا هر چه زودتر کمک‌ها را از نقاط مختلف کشور جمع آوری و با استفاده از بالگردهای ارتش به منطقه سیل زده ارسال کند.

وی با اشاره به آمادگی نیروی هوایی در پاسداری از حریم هوایی کشور، تأکید کرد: سربازان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در تمام بحران‌ها در کنار مردم خواهند بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امروز پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • امروز ارتش و به‌ویژه پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • امیر واحدی: پایگاه «نوژه» قلب تپنده نیروی هوایی ارتش است
  • پایگاه شکاری چابهار یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است
  • دوئل جنگنده‌ها؛ افعی آمریکایی بهتر است یا مهاجم روسی؟
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد